radnik Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba.
John Coltrane Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Buahahhaaha....ja bih se rokno da sam ti, realno... Samo se ti rokaj...onako strucno. Evo penala u Sevilji. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 A ti Weenie daj neki Shakirin gif, veceras ce Radisa biti popustljiv :) Nemam ništa prigodno, čekaj da na leto kupimo Piquea.
number_9 Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba. :ziga:
Aleksandar88 Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba.
John Coltrane Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Golman se iskupio za sranja koja je pravio. Umalo da se potuku na centru, kakva bizarna scena. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 I LE jaci timovi igraju sa drugim timom do 1/4 finala...
Nemanja Posrbica Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Elem, dobar meč u Liverpoolu. Čestitke Liverpoolu, više su se borili, manje su znali. Neverovatna su dva gola postigli, prvi je kiks igrača koji je ušao na korneru, Gintera, onda su sakrili loptu Liverpoolu, da bi primili gol iz prvog ulaska u 16, nakon što špicu lopta odbija između nogu i u polupanici daje loptu heroju meča koji u gužvi pogađa svog štopera. Izbacili su dva kvalitetnija sastava od sebe u poslednje dve runde. Man Utd su rasturili, Dortmund prošli na nadahnuće. EL je na Villarrealu da izgubi. Edited April 14, 2016 by Nemanja Posrbica
grunt Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba. udari mu jednu vaspitnu da ima za sta da place i da pamti kada je Deki Lovren doneo pobedu u 94. minutu
Weenie Pooh Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Izbacili su dva kvalitetnija sastava od sebe u poslednje dve runde. Man Utd su rasturili, Dortmund prošli na nadahnuće. Vidim da nisi mnogo gledao Man Utd ove sezone.
Recommended Posts