Jump to content
IGNORED

Лига Европе 2015/16

Cane Vukic Prebranac

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je?  ... zasto ovi zuti placu?   idi dete u klinac ...  ne ume ni da se poraduje kad treba.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

192

• Weenie Pooh

159

• radisa

86

• Pokojni Ruxin

72

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Buahahhaaha....ja bih se rokno da sam ti, realno...

Samo se ti rokaj...onako strucno.

Evo penala u Sevilji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

A ti Weenie daj neki Shakirin gif, veceras ce Radisa biti popustljiv :)

Nemam ništa prigodno, čekaj da na leto kupimo™ Piquea.

Posted

najzad nesto lepo da se desi veceras  :Hail:  :Hail:  :Hail:

Posted

Uf

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je?  ... zasto ovi zuti placu?   idi dete u klinac ...  ne ume ni da se poraduje kad treba.

:ziga:

Posted

jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba.

:lolol:
Posted

Tačno sam znao da će Benat da promaši.

Posted

Golman se iskupio za sranja koja je pravio. Umalo da se potuku na centru, kakva bizarna scena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

I LE jaci timovi igraju sa drugim timom do 1/4 finala... :fantom:

Posted (edited)

Elem, dobar meč u Liverpoolu. Čestitke Liverpoolu, više su se borili, manje su znali. Neverovatna su dva gola postigli, prvi je kiks igrača koji je ušao na korneru, Gintera, onda su sakrili loptu Liverpoolu, da bi primili gol iz prvog ulaska u 16, nakon što špicu lopta odbija između nogu i u polupanici daje loptu heroju meča koji u gužvi pogađa svog štopera.

Izbacili su dva kvalitetnija sastava od sebe u poslednje dve runde. Man Utd su rasturili, Dortmund prošli na nadahnuće.

EL je na Villarrealu da izgubi.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

jbte 5 minuta mi treba da smirim klinca. on ne prati fudbal, ali valjda je video na kraju navijace dortmunda da placu. ja vidim pune mu oci suza ... sta ti je> sta ti je? ... zasto ovi zuti placu? idi dete u klinac ... ne ume ni da se poraduje kad treba.

udari mu jednu vaspitnu da ima za sta da place i da pamti kada je Deki Lovren doneo pobedu u 94. minutu

Posted

Izbacili su dva kvalitetnija sastava od sebe u poslednje dve runde. Man Utd su rasturili, Dortmund prošli na nadahnuće.

Vidim da nisi mnogo gledao Man Utd ove sezone.