August 7, 20159 yr E jebiga, nije skroz nerezonski sut bio. Ovo je verovatno jedno od tezih ispadanja, dve ovakve sanse propustis, vodis 3:0 120 minuta i na kraju ispadnes.
August 7, 20159 yr Ovo ako nije namesteno, ne znam sta je-ne zabiti iz onakvih poklon kontri stvarno je ravno ludilu.
August 7, 20159 yr Ovo ako nije namesteno, ne znam sta je-ne zabiti iz onakvih poklon kontri stvarno je ravno ludilu. Imali igraca vise, bili bolji ceo mec, jbg opustili se
August 20, 20159 yr Red Bull se vraća iz Minska sa 0-2, očajni su ove sezone. Loš izbor trenera, način igre i svako pojačanje im je mlađe od prethodnog. Ne isključujem da se vrate u Salzburgu, ali...
August 20, 20159 yr @ Posrbica Ma oni su mina godinama u kvalifikacijama.. Nema koga sve nisu "poslali" u LŠ da debituju Edited August 20, 20159 yr by Godfrey
August 20, 20159 yr Znam, ali imaju monopol u svojoj ligi i izbacuju puno mladih igrača, ali sada baš preteruju. Ne može se baš sa 15 igrača mlađih od 20-21 godine imati uspeh u Evropi, pa čak i Malmo (2x) i Minsk deluju kao nepremostiva prepreka. Inače, meni se uopšte ne sviđa kako oni igraju, ni ove ni prošle godine.
August 20, 20159 yr Izgleda da je u Minsku igrana utakmica u kojoj je domaći Dinamo dobio gostujući Salcburg 2:0.