*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) I St.Etienne ispao Nije, samo je izgubio. Edited August 6, 2015 by *edited by mod
Goranz Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Imali su sreću da već u prvom kolu kvalifikacija izbace najvećeg favorita takmičenja, sada je sve lakše.
Muwan Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Kako je turski savez divno uništio fudbal u ovoj zemlji, to treba u udžbenike staviti.
Прслин Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sramota za Vest Hem je cela ova evropska avantura, a Bilicevo ponasanje je skandal. Downgrade na mestu trenera, tanak prelazni rok, ocajno leto sveukupno. Da ako oslobodjeni tereta evropskih utakmica zadrze glavu iznad vode, ali strepnja mi je dublja od nade. Није танак прелазни, немој тако. Ја сам склон да мислим да је ванредан, једино ми жао што је Даунинг отишао, а не Џарвис и што се нису ослободили капитена Нолана и Маиге. Прилично сам сигуран да ће довести још једног шпица до краја рока, вероватно не Чичарита или Остина, али ни тај Мексиканац из Атлетика није незанимљива опција. А ко зна, можда буде и неко изненађење.
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Fatos Beciraj uveo Minsk u naredno kolo Vuk Rašović.
Delija67 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sa druge strane Najduze putovanje u istoriji evropskog fudbala Mislim da je jedne sezone igrala Luc Energija iz Vladivostoka. Oni su imali duzi put.
Ratamahatta Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Nije Luc igrao, igrao je Amkar protiv Fulama pa su tad tradicionalne britanske pudlice kukale kako je zdravo daleko. Mislim da je to bio prethodni rekord. Pizde svi kad treba da se ide u Vladivostok/Habarovsk/Juznosahalinsk, odes na gostovanje, opali te jet lag. Svojevremeno je Akinfejev prdeo da ove presele u J-league.
Babu Bhatt Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Igrao je nedavno PSV sa Sibirom iz Novosibirska, i to je bilo jedno od dužih putovanja.
John Coltrane Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Sta bi ovo sinoc Praslin nece da igra Evropu :o ?
Recommended Posts