gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Sto? Mislim, sad konkretno, trebalo im je onomad ne dati licencu, ali ovo sa Boomom jos nije izvjesno da li je doping uopste u pitanju, nije bio pozitivan test.
malkin Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 +1 ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 +1 ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema... Definitivno. Eve ga Quintana
Timmi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?
freakns Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu
freakns Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi? deset sekundi pobeda, 5 drugo, 3 trece, ako sam dobro upamtio :D dobar je Quintana, mozes da navijas za njega
malkin Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? apsolutno. bonusi 10, 6, 4 sekunde.
malkin Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 (edited) uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu ma ok je ovo, ne može Nairo da izgubi Tur na 13km hronometra. Edited July 4, 2015 by malkin
Nemanja Posrbica Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.
malkin Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 gledam startnu listu, Dumoulin u 4.25, neće se do tada ništa bitno menjati.
malkin Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana. ja ne verujem da mogu uopšte bolje od njega.
Recommended Posts