Jump to content
IGNORED

Tour de France 2015

malkin

Tour de France 2015  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 861
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

157

• Nemanja Posrbica

104

• gervasius twinkleminkleson

85

• freakns

82

Posted

Sto?

Mislim, sad konkretno, trebalo im je onomad ne dati licencu, ali ovo sa Boomom jos nije izvjesno da li je doping uopste u pitanju, nije bio pozitivan test. 

Posted

+1

ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...

Posted

+1

ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...

Definitivno. 

Eve ga Quintana

Posted

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?

Posted

uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu

Posted

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?

deset sekundi pobeda, 5 drugo, 3 trece, ako sam dobro upamtio :D

dobar je Quintana, mozes da navijas za njega

Posted

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega?

apsolutno.

bonusi 10, 6, 4 sekunde.

Posted (edited)

uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu

ma ok je ovo, ne može Nairo da izgubi Tur na 13km hronometra.

Edited by malkin
Posted

Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.

Posted

gledam startnu listu, Dumoulin u 4.25, neće se do tada ništa bitno menjati.

Posted

Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.

ja ne verujem da mogu uopšte bolje od njega.