Jump to content

Tour de France 2015

Tour de France 2015 22 members have voted

1. 1. Ko osvaja Tour de France 2015?

• Alberto Contador
    • Chris Froome
    • Vincenzo Nibali
    • Nairo Quintana

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ziv bio

Astanu izbaciti sa Tura

Sto?

Mislim, sad konkretno, trebalo im je onomad ne dati licencu, ali ovo sa Boomom jos nije izvjesno da li je doping uopste u pitanju, nije bio pozitivan test. 

• Author

+1

ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...

• Author

ala Rohan prži...

+1

ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...

Definitivno. 

Eve ga Quintana

Vamos, Nairo! :)

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?

uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?

deset sekundi pobeda, 5 drugo, 3 trece, ako sam dobro upamtio :D

dobar je Quintana, mozes da navijas za njega

• Author

jel nairo dovoljno kul da navijam za njega?

apsolutno.

bonusi 10, 6, 4 sekunde.

• Author

uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu

ma ok je ovo, ne može Nairo da izgubi Tur na 13km hronometra.

Edited by malkin

Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.

• Author

gledam startnu listu, Dumoulin u 4.25, neće se do tada ništa bitno menjati.

• Author

Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.

ja ne verujem da mogu uopšte bolje od njega.