July 4, 20159 yr Sto? Mislim, sad konkretno, trebalo im je onomad ne dati licencu, ali ovo sa Boomom jos nije izvjesno da li je doping uopste u pitanju, nije bio pozitivan test.
July 4, 20159 yr Author +1 ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema...
July 4, 20159 yr +1 ali valja reći da je posebno ljigavo što su učešće u MPCC koristili kao argument za zadržavanje licence a sad ga se odrekoše bez problema... Definitivno. Eve ga Quintana
July 4, 20159 yr jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi?
July 4, 20159 yr uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu
July 4, 20159 yr jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? Ako sam dobro shvatio, ove godine ima vremenska bonifikacija? Koliko vremena donosi? deset sekundi pobeda, 5 drugo, 3 trece, ako sam dobro upamtio :D dobar je Quintana, mozes da navijas za njega
July 4, 20159 yr Author jel nairo dovoljno kul da navijam za njega? apsolutno. bonusi 10, 6, 4 sekunde.
July 4, 20159 yr Author uh. Nairo celi minut u zaostatku... a Froome moze da vozi kao Dennis ako Contador i Nibali ne mogu, nije ovo dobro za Quintanu ma ok je ovo, ne može Nairo da izgubi Tur na 13km hronometra. Edited July 4, 20159 yr by malkin
July 4, 20159 yr Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana.
July 4, 20159 yr Author Oko minut zaostatka na ITT će biti ok za Quintanu. Ne verujem da Froome i Contador mogu mnogo bolje od Rohana. ja ne verujem da mogu uopšte bolje od njega.