Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

imam neki glup osećaj da bi Đoka mogao danas da ga podudla, zavije naciju u crninu i sjebe večerašnji parti na balkonu.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Krece najveci turnir na svetu :)

Od nasih Tipsa na terenu. Neka je sa srecom svima!
Posted

E, ko neke babe ste, još samo da prolijemo vodu za njima  :D

Posted

Evo Jurisevic u prvih pet minuta je dva puta pomenuo duel "mladih lavova" koji nas ocekuje. Odoh negde, ne mogu njega da slusam nikako.

Sad sam cuo Novakovu izjavu, nisam ocekivao da ce da izjavi da mu je tesko da pronadje motivaciju.

Posted

...

Sad sam cuo Novakovu izjavu, nisam ocekivao da ce da izjavi da mu je tesko da pronadje motivaciju.

Ohrabrujuće :lol:

Posted

Svasta, ne lici to na njega. Koji mu je...

Posted

Džanko već gubi sa 4:1 od Granoljersa

Posted

Evo Jurisevic u prvih pet minuta je dva puta pomenuo duel "mladih lavova" koji nas ocekuje. Odoh negde, ne mogu njega da slusam nikako.

on se zadovoljio postignutim u karijeri već posle finala ao 2012 od tada samo žarko želi rg ali ga hebe hororskot

- to je jedino logično objašnjenje zašto je uzeo samo 3 od 13 gs titula za svo to vreme

Posted (edited)

on se zadovoljio postignutim u karijeri već posle finala ao 2012 od tada samo žarko želi rg ali ga hebe hororskot

- to je jedino logično objašnjenje zašto je uzeo samo 3 od 13 gs titula za svo to vreme

A koliko je finala izgubio? Ne verujem da je do motivacije. Jednostavno je failovao u previše bitnih mečeva, tj finala i polufinala gde je nemoguće da nisi motivisan.

Edited by Glas RazumaN
Posted

Dzanko jako pokusava da izgubi... i za sada mu sasvim dobro ide.

Posted

Tesko ce Janko ponovo biti i blizu onog sto je bio :(