Jump to content

Wimbledon 2015

Featured Replies

imam neki glup osećaj da bi Đoka mogao danas da ga podudla, zavije naciju u crninu i sjebe večerašnji parti na balkonu.

Krece najveci turnir na svetu :)

Od nasih Tipsa na terenu. Neka je sa srecom svima!

Počinje

Srećno

E, ko neke babe ste, još samo da prolijemo vodu za njima  :D

Evo Jurisevic u prvih pet minuta je dva puta pomenuo duel "mladih lavova" koji nas ocekuje. Odoh negde, ne mogu njega da slusam nikako.

Sad sam cuo Novakovu izjavu, nisam ocekivao da ce da izjavi da mu je tesko da pronadje motivaciju.

...

Sad sam cuo Novakovu izjavu, nisam ocekivao da ce da izjavi da mu je tesko da pronadje motivaciju.

Ohrabrujuće :lol:

Svasta, ne lici to na njega. Koji mu je...

Džanko već gubi sa 4:1 od Granoljersa

Evo Jurisevic u prvih pet minuta je dva puta pomenuo duel "mladih lavova" koji nas ocekuje. Odoh negde, ne mogu njega da slusam nikako.

on se zadovoljio postignutim u karijeri već posle finala ao 2012 od tada samo žarko želi rg ali ga hebe hororskot

- to je jedino logično objašnjenje zašto je uzeo samo 3 od 13 gs titula za svo to vreme

on se zadovoljio postignutim u karijeri već posle finala ao 2012 od tada samo žarko želi rg ali ga hebe hororskot

- to je jedino logično objašnjenje zašto je uzeo samo 3 od 13 gs titula za svo to vreme

A koliko je finala izgubio? Ne verujem da je do motivacije. Jednostavno je failovao u previše bitnih mečeva, tj finala i polufinala gde je nemoguće da nisi motivisan.

Edited by Glas RazumaN

Dzanko jako pokusava da izgubi... i za sada mu sasvim dobro ide.

Tesko ce Janko ponovo biti i blizu onog sto je bio :(

Počeo Đovak

Odmah brejk