SleeperSleep Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 zivotesamo da ne dodje sns, bolje i od beton lige da se krene iznova. sa alkatrazom i drugarima.
Geo Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Posto nas je Alek i zvanicno pustio niz vodu(izjava od pre sat vremena), onda nam samo i preostaje da se dostojanstveno drzimo slogana "bolje beton"... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Papovac Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jebiga, ostade tim bez fuzije. Patite papani. Zamislite, neko pristaje da igra i dalje. Jebeme tellefon
theanswer Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Plot twist : alkatraz je snsovac Lik je tu gurnut ispred Alkatraza, u stvarnosti se pita ko i mi svi ovde.
theanswer Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Drugim recima on tu onako. Ne. Da sam hteo drugim rečima da napišem, napisao bih. Edited August 24, 2015 by theanswer
Tutankamon Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Najebasmo opasno, bas opasno, svi zevaju nesto i drndaju telefone, kapiram da igraju Kendi-Kras Sagu. Pritom vidim da sedi tu Dule, on ne bi trebalo da je clan skupstine, dalje ova riba sa naocarima je ona PRovica, takodje ne-clan skupstine, Gasic takodje, sedi i Bucan, dozivotni sekretar u KKu, takodje ne-clan skupstine. Ne znam ko su clanovi skupstine uopste? Je l ono Grba? Stragi? edit: Jesu ono Cubrilo i Koprivica pozadi? I Zoran Svetanović pored prozora
Geo Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Pa to je Stragi... Inace nije mi jasno, cemu ova skupstina i zasto su iscimali ovaj prost svet na istu? Stanje u rukovodjenju kluba pre i posle ostavke Danilovica, je apsolutno isto(neplaceno bolovanje) Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Recommended Posts