Lezilebovich Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 + Krstović Petočlana komisija: Šilobad, Todorić, Dražić, Krstović, Tišma.
katamaran Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Andrija Mladenović, onaj DSS-ovski gmaz vam se nešto pita? Au jbt :(Sad je valjda sns-ovski gmaz. Cini mi se da se i ranije pitao. Pamtim ga kako sedi pored Vujosevica na nekoj skupstini.
Mil@n Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Pamtim ga kako sedi pored Vujosevica na nekoj skupstini. Ja ga pamtim po DSS konferencijama za štampu jer je bio portparol, pa će mi ostati dss gmaz dok je živ.
Nebojsa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 +1 a cuo sam da su mu i amidzic i dabar iz nevernih beba okrenuli ledja
Geo Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Silobad :0.6: Sta je smesno ? Dovoljno je pogledati fotografiju, i videti da covek ima facu koja govori da ima ozbiljan plan za povrtak kluba na staze stare slave... edit:clanstvo i atmosfera na skupstini Edited August 24, 2015 by Geo
Nebojsa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 jbt, dule se osusio, noge ko slani stapici :( inace, najebasmo ako nam je ovo stalni sastav skupstine, tj. ako ova ekipa treba da nas vadi iz bule, opasno ulivaju poverenje :(
goofs Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) inace, najebasmo ako nam je ovo stalni sastav skupstine, tj. ako ova ekipa treba da nas vadi iz bule, opasno ulivaju poverenje :( Najebasmo opasno, bas opasno, svi zevaju nesto i drndaju telefone, kapiram da igraju Kendi-Kras Sagu. Pritom vidim da sedi tu Dule, on ne bi trebalo da je clan skupstine, dalje ova riba sa naocarima je ona PRovica, takodje ne-clan skupstine, Gasic takodje, sedi i Bucan, dozivotni sekretar u KKu, takodje ne-clan skupstine. Ne znam ko su clanovi skupstine uopste? Je l ono Grba? Stragi? edit: Jesu ono Cubrilo i Koprivica pozadi? Edited August 24, 2015 by goofs
Jimmy Kowalski Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 edit: Jesu ono Cubrilo i Koprivica pozadi? Jesu. I Stragi pozadi. Grba nije kolko znam.. A kao da je prethodna skupstina koju su sazvali PSD & Dule bila drugacija. Kako su vodili klub, ista slika i kad ostaju i kad odlaze..
theanswer Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 koe debeli sa long slivom u bilim starkama? Rade Petrović Alcatraz
SNARC Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 JP KKPartizan... Logican sled okolnosti...bice bolje.
Recommended Posts