Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pojedini koji se predstavljaju kao vođe nečega su  apelovali da se ne dovode babe i klinci nego samo ozbiljni, da se ne pravi cirkus. ne znam koliko su uzeti u obzir

Najjace je spominjanje NIS-a :D

Razumem Timmyjev post gde ni on vise ne zna sta da kaze, ja se osecam manje-vise slicno. Nisam za Duleta, a jos manje sam da on plati za sve i postane zrtveno jagnje i to u korist onih koji su gori od njega

Edited by Giggsy

Nema veze, imate vasu strukturu oa uzivajte.

Ima veze. Napisao si da Zvezdin budzet i struktura istog moze da se vidi, a sad kao nema veze. Treba da nam pomognes da se suocimo sa netransparentnim poslovanjem lopovske uprave :cry: Da vidimo da moze i drugacije u Srbiji.

Kakav god da je budzet i kakva god da je struktura, Zvezda i Partizan su drzavni klubovi koji direktno zavise od drzave. Koliko god da je nesposoban Danilovic i koliko god da je sposoban Covic, to je nesto sto se moze preko noci ponistiti tako sto ce drzava da odvrne, ili zavrne slavinu. Taj sistem nije dobar i treba ga menjati, ali dok je na snazi besmisleno je pricati o sposobnoj upravi koja budzet puni lojaliti karticama i promotivnim akcijama mts-a.

Nisam za Duleta, ali nema ko drugi...

+1

@uskebasi

Ma u pravu si, zato bih i voleo da vam ostanu obojica. PSD ce da sedi u kafani, Dule da ratuje po medijima, a Vucic ce da vam bude jedini krivac i mirna Backa. Ne daj Boze da uprava proba da prikupi bilo sta sem onoga sto da drzava. Nisam neki insajder, ali imam informacije o tome ko sta i kako radi, kao i sta se sve radi da se novac  prikupi. I meni se to mnogo vise svijda od sedenja u kafani. Al to sam samo ja...

Edited by teacher

mmm da, ovi nasi iz Partizana bi da spremaju prase na raznju dok pametne komsije spremaju riblju corbu po oprobanom receptu:

- zagrabis jednu kofu vode savske i jos jednu kofu vode dunavske

- cetiri vrste ribe sveze ulovljene

- deset glavica crnog luka iz IDEA-e

- petkrupnijihsargarepa iz Rode

- ljutatucana paprika iz Tempa

- beli luk iz Kine

sve to turis u kazance i podlozis vatru i pustis da se krcka jedno dva sata, onda sve to bacis u Savu kod onog kioska i nabijes prase na razanj

predobra je ova partizanska borba protiv vucica. to sto im je predsednik kluba godinama bio najblizi poslovni partner velikih ratnih profitera, mandica, i sto je bio jedan od finansijera srpske radikalne stranke, to je valjda u skladu sa tom borbom protiv vucica.

inace, +1 za kojotov poust. stvarno je neverovatno da cak i u ovolikom gradu ima 1500 budala spremnih da mitinguju za vujosevica.

+1, paralelna stvarnost.

mmm da, ovi nasi iz Partizana bi da spremaju prase na raznju dok pametne komsije spremaju riblju corbu po oprobanom receptu:

- zagrabis jednu kofu vode savske i jos jednu kofu vode dunavske

- cetiri vrste ribe sveze ulovljene

- deset glavica crnog luka iz IDEA-e

- petkrupnijihsargarepa iz Rode

- ljutatucana paprika iz Tempa

- beli luk iz Kine

sve to turis u kazance i podlozis vatru i pustis da se krcka jedno dva sata, onda sve to bacis u Savu kod onog kioska i nabijes prase na razanj

A meni se bas jede riblja corba  :cry:

Nisam neki insajder, ali imam informacije o tome ko sta i kako radi, kao i sta se sve radi da se novac prikupi. I meni se to mnogo vise svijda od sedenja u kafani. Al to sam samo ja...

Pa napisi nesto o tome. Ko sta i kako radi i kako se novac prikupi, pa da diskutujemo o tome da li bi tako moglo i u Partizanu da se radi ako se promeni uprava.

Ma opušteno, čovek je kao uleteo u nekom pomirljivom tonu da nam kaže kako to oni rade sve po ps-u, sve činjenično naravno. Kad su se javili ljudi i rekli mu da te činjenice možda i ne postoje onda je završio sa boli me kurac, mi smo šampioni, idem da gledam evroligu

@uskebasi

Ma u pravu si, zato bih i voleo da vam ostanu obojica. PSD ce da sedi u kafani, Dule da ratuje po medijima, a Vucic ce da vam bude jedini krivac i mirna Backa. Ne daj Boze da uprava proba da prikupi bilo sta sem onoga sto da drzava. Nisam neki insajder, ali imam informacije o tome ko sta i kako radi, kao i sta se sve radi da se novac prikupi. I meni se to mnogo vise svijda od sedenja u kafani. Al to sam samo ja...

I koja je struktura zvezdinog bidzeta

@uskebasi

... a Vucic ce da vam bude jedini krivac i mirna Backa. Ne daj Boze da uprava proba da prikupi bilo sta sem onoga sto da drzava. Nisam neki insajder, ali imam informacije o tome ko sta i kako radi, kao i sta se sve radi da se novac  prikupi. I meni se to mnogo vise svijda od sedenja u kafani. Al to sam samo ja...

neće

pudlicu si zaboravio  :naughty:  

Sto da pisem kad sve znate. Necu da kvarim idilu. Evo dansver zna, a bradilko ce i da kaze... Uostalom Dulo je institucija resice on to.

'ajd' bar podeli te informacije o tome ko sta i kako radi

ovo šta se sve radi da se novac prikupi možeš kasnije

hint: preskoči sve klubove osim KKP-a  ;)

Nije njegovo o tome da pise. Nego sta se desava, je l otisao sasa, je l nas preuzeo vucic?

Guest
This topic is now closed to further replies.