Jimmy Kowalski Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 @dansver nemoj i ti brateprijatelju vijugavim putem insajderstva i nije-moje-da-pričam-o-tome-ali-mnogo-znam :( Pa znas valjda sta ce najvise obradovati Timmyja..
pbg12345 Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 aha sad kad se nagovestilo, nema vise radosti kod tebe nego tuga? :) de bre, da je istina to, dansver od suza u ocima ne bi bio u stanju da otkuca post
Geo Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 100% je nas clutch shoot king, odlucio da opet odjebe NBA i bogate evroligase ...
pacey defender Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Koprivica i Đumić mogu dosta dobro da se dopunjuju. Kapiram da će trener moći da napravi dosta raznovrsnih opcija na obe strane terena. Sklapa se na vreme tim - biće ovo ok sezona.
theanswer Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 100% je nas clutch shoot king, odlucio da opet odjebe NBA i bogate evroligase ... Ko je taj?
Geo Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) Koprivica i Đumić mogu dosta dobro da se dopunjuju. Kapiram da će trener moći da napravi dosta raznovrsnih opcija na obe strane terena. Sklapa se na vreme tim - biće ovo ok sezona. Slazem se , po pola igraca su i jedan i drugi ... Kada bi nam dozvolili da obojica budu i igri i da se racunaju kao jedan igrac, bilo bi odlicno! Ko je taj? Koliko clutch shutera iz nase ekipe poznajes ? Recimo da ga vole svi, ali niko ne zeli da ga i angazuje (posebno ga cene nase objektivne komsije)... Edited August 5, 2015 by Geo
Goranz Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Andrija "Ne morate da me plaćate jer mogu da izguram sezonu na Nuteli" Milutinović.
Geo Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Andric? Pa valjda ti imas info, ja sam samo predpostavio da mislis na Tepu ...
Recommended Posts