Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Detence od 4 banke. Internet veruje da je zvanicni spin doktor kluba.

U svalom slucaju go to girl za info iz kk Partizan.

al ima proverene informacije

:fantom:

Ja kad sam poceo da pratim forum mislio da je to MayDay  :lolol:

:lolol:

Sto je najgore i ja sam (vrlo kratko) bio u tom tripu.

Ona je bivsa kosarkasica, drugarica ovih iz uprave. Navodnu je nju trener prozivao pre par meseci kad je pricao o curenju informacija ili nesto tako. Osnovala je onaj vip portal. Mau se druzila nesto sa njom.. Ume da ima informaciju, ali tvituje sve i svasta, pa sam prestao da je pratim. Sta vas jos zanima :D

Zvuči kao Milica Dabović.

Jeste Milica. Kad smo kod nje, moram da se pohvalim da sam proslog meseca nekoliko puta vodio ljubav sa njom. Da budem iskren, u pitanju je bio njen poster ali i to se racuna. Sta vas jos zanima? :kralj: 

Svaka čast.

Zvuči kao PR šipke zvanično odobren od strane kluba, ali osnovnoškolska verzija.

Sta vas jos zanima :D

Jel potpisao neko danas?

Jel potpisao neko danas?

Prica se za Koprivicu™ ali ESPN tvrdi da smo probili salary cap, sportski direktor trenutno u Nea Vrasni vodi teske pregovore sa njegovim roditeljima i verenicom ... U svakom slucaju, ostanimo budni i sacekajmo breaking news !

Samo da Grk ostane :cry:

Samo da Grk ostane :cry:

Mislim da ćeš uskoro da otvaraš šampanjac drugim povodom.

Ona je bivsa kosarkasica, drugarica ovih iz uprave. Navodnu je nju trener prozivao pre par meseci kad je pricao o curenju informacija ili nesto tako. Osnovala je onaj vip portal. Mau se druzila nesto sa njom.. Ume da ima informaciju, ali tvituje sve i svasta, pa sam prestao da je pratim. Sta vas jos zanima :D

http://twitter.com/Gospodin_Macola/status/596368728293568513

a ni reci o ovome :D

Edited by spina

• Author

@dansver

nemoj i ti brateprijatelju™ vijugavim putem insajderstva i nije-moje-da-pričam-o-tome-ali-mnogo-znam :(

Edited by Lezilebovich

Guest
This topic is now closed to further replies.