katamaran Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Detence od 4 banke. Internet veruje da je zvanicni spin doktor kluba. U svalom slucaju go to girl za info iz kk Partizan.
Blud Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja kad sam poceo da pratim forum mislio da je to MayDay
katamaran Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Sto je najgore i ja sam (vrlo kratko) bio u tom tripu.
Timmy Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ona je bivsa kosarkasica, drugarica ovih iz uprave. Navodnu je nju trener prozivao pre par meseci kad je pricao o curenju informacija ili nesto tako. Osnovala je onaj vip portal. Mau se druzila nesto sa njom.. Ume da ima informaciju, ali tvituje sve i svasta, pa sam prestao da je pratim. Sta vas jos zanima :D
Goranz Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jeste Milica. Kad smo kod nje, moram da se pohvalim da sam proslog meseca nekoliko puta vodio ljubav sa njom. Da budem iskren, u pitanju je bio njen poster ali i to se racuna. Sta vas jos zanima? Svaka čast.
ljakse Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Zvuči kao PR šipke zvanično odobren od strane kluba, ali osnovnoškolska verzija.
Jimmy Kowalski Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Sta vas jos zanima :D Jel potpisao neko danas?
Geo Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jel potpisao neko danas? Prica se za Koprivicu ali ESPN tvrdi da smo probili salary cap, sportski direktor trenutno u Nea Vrasni vodi teske pregovore sa njegovim roditeljima i verenicom ... U svakom slucaju, ostanimo budni i sacekajmo breaking news !
theanswer Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Samo da Grk ostane Mislim da ćeš uskoro da otvaraš šampanjac drugim povodom.
spina Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Ona je bivsa kosarkasica, drugarica ovih iz uprave. Navodnu je nju trener prozivao pre par meseci kad je pricao o curenju informacija ili nesto tako. Osnovala je onaj vip portal. Mau se druzila nesto sa njom.. Ume da ima informaciju, ali tvituje sve i svasta, pa sam prestao da je pratim. Sta vas jos zanima :D http://twitter.com/Gospodin_Macola/status/596368728293568513 a ni reci o ovome :D Edited August 4, 2015 by spina
Lezilebovich Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 (edited) @dansver nemoj i ti brateprijatelju vijugavim putem insajderstva i nije-moje-da-pričam-o-tome-ali-mnogo-znam :( Edited August 4, 2015 by Lezilebovich
Recommended Posts