Aleksandar88 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Lol Kopriva . Kad sam ga sreo pre par nedelja on mi nesto pominjao Igokeu, ali sam bio pijan pa ga nisam najbolje razumeo. Tesko da ima kvalitet za Partizan, ali valjalo bi mu da prodje, cisto da se makne od drustva neuspelih kosarkasa. Mlad je momak i dobar decko, ali ako krene sa nacinom zivota koji ne prilici sportisti nista od njega. Edited August 3, 2015 by Aleksandar88
theanswer Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Lol Kopriva . Kad sam ga sreo pre par nedelja on mi nesto pominjao Igokeu, ali sam bio pijan pa ga nisam najbolje razumeo. Tesko da ima kvalitet za Partizan, ali valjalo bi mu da prodje, cisto da se makne od drustva neuspelih kosarkasa. Mlad je momak i dobar decko, ali ako krene sa nacinom zivota koji ne prilici sportisti nista od njega. Moraju ljudi da piju od muke kad nemaju para. Najjače je što većina njih u ovom periodu ne pije dok se spremaju za sezonu a kada krene sezona onda krenu da loču od muke. Znam ih skoro sve ako mislimo na iste.
Goranz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Tragično, na probu nam dolazi košarkaš koji ima običaj da razgovara sa pijanim tipom koji ga ništa ne razume... gde ih samo nalazimo.
Aleksandar88 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Moraju ljudi da piju od muke kad nemaju para. Najjače je što većina njih u ovom periodu ne pije dok se spremaju za sezonu a kada krene sezona onda krenu da loču od muke. Znam ih skoro sve ako mislimo na iste. Ako te ne mrzi otidji mu na fejs :D, mada ne verujem da su ti bas poznati, vecinom su momci iz Uzica. Dobra je to ekipa, za izlaske i drkanje, za trening tesko.Ovaj mali kao ima talenta, ne znam dokle moze u karijeri, voleo bih da ode u Partizan, ako ne moze da igra bar da trenira tamo.
MiddleClass Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Tragično, na probu nam dolazi košarkaš koji ima običaj da razgovara sa pijanim tipom koji ga ništa ne razume... gde ih samo nalazimo. :D
theanswer Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ako te ne mrzi otidji mu na fejs :D, mada ne verujem da su ti bas poznati, vecinom su momci iz Uzica. Dobra je to ekipa, za izlaske i drkanje, za trening tesko.Ovaj mali kao ima talenta, ne znam dokle moze u karijeri, voleo bih da ode u Partizan, ako ne moze da igra bar da trenira tamo. Znam sve te momke. Neću ništa više da pišem da dečku ne bih sjebao karijeru bukvalno.
Geo Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Grobarka @ima1tim Milos Koprivica, centar, rodjen 1995. prvo je pojacanje KKP (pod uslovom da prodje probu) inace je iz skole Zareta Vucurovica 9:56 PM - 3 Aug 2015 Znaci krenulo je polako da se prikuplja sa koca i konopca, ova lujka odusevljena p.s. Nadam se da ce barem za nekoliko godina, pokusati dovesti pravog Koprivicu prospekta Edited August 3, 2015 by Geo
Goranz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) I komšije su projekat "Evropska Zvezda" započele dovođenjem jednog Koprivice. Edited August 3, 2015 by Goranz
katamaran Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Tosina mala :) Grobarka @ima1tim 10h10 hours ago Da mi je samo znati ko mi izmislja ove nebuloze o Makabijevom filijali i zasto iko sa IQ preko 50 poveruje u to?
Goranz Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Svašta, svemirskim godinama su od filijale... možda se pre mogu smatrati nabavcima.
Кристофер Лумумбо Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Uh, htela he da formulise recenicu drugacije pa je napravila gresku slucajno, daj da okacim to, zanimljivo je.
Recommended Posts