1n54jd3r Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Na kojima je uglavnom sam sebi najveći protivnik, no dobro, neko i to mora... cemu vredjanje komsija?
renne Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Dobar je bradilko, ali moj glas ide za mayMau ne može da piše na sportu
Papovac Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Mau ne može da piše na sportu nije problem, otvoricemo topic na got. i ovo nase je ipak neka epska borba.
theanswer Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Grobarka @ima1tim 1m1 minute ago Obavljen razgovor sa Novicom i jako je blizu odluci da ostane
bradilko Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 mora biti zensko mau,frau,pakula,dranata..sve vole partizan i razumeju sport npr sa mracne strane naseg brda zemsko nije nogom krocilo ili post napisalo. jedno brdo 2 univerzuma.. ja sam sport za decu dokle god moderacija izjednacava cenjene trenere i ozloglasene kriminalce inace zafaljivam na podrsci makar to bilo i saljenje inace sabajle me bogdan razocarao sto nece u nba
Sandens Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 postovanje za bradilka ali treba mau da otvori novi topic. sto se mene tice moze i na szd.. i zasto uopste ona ne moze da pise na sportu??
theanswer Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) postovanje za bradilka ali treba mau da otvori novi topic. sto se mene tice moze i na szd.. i zasto uopste ona ne moze da pise na sportu?? to sam i ja predlagao prošle godine. da otvori na szd. bradilko, bogdan neće u nba zbog para. sledeće godine ako ode a otići će valjda ako se ne povredi, nije podložan tzv ruki skejl plati. po novom kepu, ovako kao i šarić ove godine, može da dobije znatno više para, npr kao bjelica što je dobio po 3m po sezoni a da je otišao ranije kao bio bi ograničen po ruki skali ne bi ni milion dobio. Edited June 23, 2016 by theanswer
bradilko Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 ok dansver nisam za novi topik na szd. vise sam za to da se napravi akcija da se doticna may vrati na sport.ako ne uspemo,zamoliti neku od pobrojanij divojki
Lezilebovich Posted June 23, 2016 Author Posted June 23, 2016 može mau da piše na sportu, samo mislim da neće. i nema smisla otvarati KKP topik na SZD.
Recommended Posts