assignment Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) ...napustio klub koji mu je sve dao, sem tih nekih para.... ... pa ce sada ostati (Nikola) covek sa kojim je poceo kraj Partizana... ... mislim da ne menjam tezu i umesto provih kivica, blabla igraci su krivi, hahaha Ovo sto radi covek nije normalno, dajte bre gobari resite se ovog lika.... Ja samo ne mogu da shvatim da bilo koji navijac partizana, pa makar bio sa sipke ili nemao mozak moze ovo da veruje,,, Edited July 27, 2015 by assignment
Apollo Creed Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Kakva dijareja izbija iz Vujosevica... Mene uvhatio stomacni juce, a svaki dan sam na Zanjic. Od Dula mi preslo... :(
Geo Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Daj ne preterujte, ako ste imali stomak za Vesica, Covica, bracu Vucic ... , prezivecete i ocajnicke nebulozne izjave trenera raspalog suparnickog kluba
djuras Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 tesko Vujošević: Ja prozivam 17. avgusta R. Nikolić | 28. jul 2015. 21:02 | Komentara: 1 Trener sam Partizana, ostajem u klubu i vršiću prozivku pred početak nove sezone, jasan je šef stručnog štaba crno-belog tima
Lezilebovich Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Igra li neko od naših u mlađim reprezentacijama ?
ToniAdams Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 tesko ah, kanda je naso zajednicki jezik sa direktorom sporckog drustva
pbg12345 Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Igra li neko od naših u mlađim reprezentacijama ?glisic. mada ga cuva selektor, valja mu biti odmoran za nastup u seniorskoj
Giggsy Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 U ovoj su i Spasojevic i Jovanovic nasi, ali sa malim ulogama.
Kreator Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Svinjo bolesna mars iz kluba +1 i danilovic takodje! dosta je bilo! odlazite!
zakintos Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 -2 Ne razumem zasto se sluzite ciganskim recnikom i spustate na njihov nivo? Mislim da sa vise postovanja i sa biranim recima treba da se obracate na ovom svetom topicu. Ipak je pomenuti tandem doneo veliki broj titula i reputaciju najboljeg tima u zemlji bez pomoci politicara i njihovih marioneta. Sta je tu visak? Titule, reprezentativci? Naravno da su promene neminovne ali ko bi se valjao po ovoj kocini i ko bi rovario svojom njuskom po ovim lajnama. Mislim da u ovom trenutku nema bolje krmace a ako me ubedite da postoji neko uzviseniji od njih u datim okolnostima recite ili zauvek cutite... Svinjo bolesna mars iz kluba +1 i danilovic takodje! dosta je bilo! odlazite!
Lezilebovich Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Mislim da u ovom trenutku nema bolje krmace a ako me ubedite da postoji neko uzviseniji od njih u datim okolnostima recite ili zauvek cutite... nema vrdanja i šale sa zakintosom. ili ga ubedite ili tiću.
Giggsy Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Stefan Nastic otisao u Igokeu... Nas jedini centar je Bozo Djumic Mislim da smo i definitivno dotakli dno Edited July 29, 2015 by Giggsy
Recommended Posts