MiddleClass Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 nisam za teorije zavere, ali ovo je tačno njegov ili Vesićev potpis, hteli su verovatno da isprovociraju neko sranje pa da Partizan igra bez navijača kada bude domaćin Zasto bi to Covic radio? Mogu shvatiti da smo slabiji pa da na sve nacine pokusava da stvori prevagu. Prosto smo toliko jaci da vas lagano dobijamo. Sto neko rece mandrili sa tribine napali jedni druge, ni prvi ni poslednji put da neko normalan strada.
mjone Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Zasto bi to Covic radio? Mogu shvatiti da smo slabiji pa da na sve nacine pokusava da stvori prevagu. Prosto smo toliko jaci da vas lagano dobijamo. Sto neko rece mandrili sa tribine napali jedni druge, ni prvi ni poslednji put da neko normalan strada. Vesna, sujeta ? Deluje glupo ali ko ce ga znati .... i Savamala je glupa akcija pa se desila
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Zasto bi to Covic radio? Mogu shvatiti da smo slabiji pa da na sve nacine pokusava da stvori prevagu. Prosto smo toliko jaci da vas lagano dobijamo. Sto neko rece mandrili sa tribine napali jedni druge, ni prvi ni poslednji put da neko normalan strada. Reč je o liku koji ništa pošteno u svom životu nije uradio i kome svaki potez smrdi. Ali zato tu je Midl da veruje da se Ćoki naprasno promenio [emoji38] A ovo drugo je samo relativizacija kriminalaca, tebi na čast. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
MiddleClass Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) A? Kako si uspjeo to sve da mi ucitas? Zlonamjeran si. To drugo su isto rekla dva navijaca Partizana na ovom topiku prije mene (dansver i milogled). Ne vidim da si i njima isto ucitao. Ne mislim da se Coki promjenio. Samo vjerujem da je pametniji i da ne trosi municiju gdje ne treba. Edited June 3, 2016 by MiddleClass
Kreator Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 šta šampion dobija osim čestitki? jel se igra ta aba liga uopšte sledeće godine?
J.R. Cash Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 šta šampion dobija osim čestitki? jel se igra ta aba liga uopšte sledeće godine? Titula nije dovoljna? Cvele je jeziv.
theanswer Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ono što su odigrali Cvetković pa i Vilson u prvoj četvrtini....
J.R. Cash Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Ono što su odigrali Cvetković pa i Vilson u prvoj četvrtini.... Cirkus. Kakva petorka na pocetku druge. Drzte gace. Edited June 3, 2016 by J.R. Cash
Kreator Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Titula nije dovoljna? Cvele je jeziv. Pa jeste, samo moje pitanje je provokativnog tipa, da mi neko objasni ove zavrzlame oko aba/fiba/evroliga/domaća liga...da li šampion domaće lige ima neki značaj i za evroligina takmičenja ili samo fibaevroliga?
goofs Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Na kom gledate? Onaj VLC programcic je prestao da radi edit: Arene su prestale da rade, Pink Film i dalje radi <_< Edited June 3, 2016 by goofs
Recommended Posts