Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

nisam za teorije zavere, ali ovo je tačno njegov ili Vesićev potpis, hteli su verovatno da isprovociraju neko sranje pa da Partizan igra bez navijača kada bude domaćin

Zasto bi to Covic radio? Mogu shvatiti da smo slabiji pa da na sve nacine pokusava da stvori prevagu. Prosto smo toliko jaci da vas lagano dobijamo.

Sto neko rece mandrili sa tribine napali jedni druge, ni prvi ni poslednji put da neko normalan strada.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zasto bi to Covic radio? Mogu shvatiti da smo slabiji pa da na sve nacine pokusava da stvori prevagu. Prosto smo toliko jaci da vas lagano dobijamo.

Sto neko rece mandrili sa tribine napali jedni druge, ni prvi ni poslednji put da neko normalan strada.

Vesna, sujeta ?

Deluje glupo ali ko ce ga znati .... i Savamala je glupa akcija pa se desila 

Posted

Dobijamo seriju laganije nego sto iko misli :fantom:

Posted

prenosi li neko? davajte link

Posted

Reč je o liku koji ništa pošteno u svom životu nije uradio i kome svaki potez smrdi. Ali zato tu je Midl da veruje da se Ćoki naprasno promenio [emoji38]

A ovo drugo je samo relativizacija kriminalaca, tebi na čast.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted (edited)

A? Kako si uspjeo to sve da mi ucitas? Zlonamjeran si.

To drugo su isto rekla dva navijaca Partizana na ovom topiku prije mene (dansver i milogled). Ne vidim da si i njima isto ucitao.

Ne mislim da se Coki promjenio. Samo vjerujem da je pametniji i da ne trosi municiju gdje ne treba.

Edited by MiddleClass
Posted

šta šampion dobija osim čestitki? jel se igra ta aba liga uopšte sledeće godine?

Posted

muricu jebote kakav je to pas

To dzonsaraaaa!!!!

Posted

šta šampion dobija osim čestitki? jel se igra ta aba liga uopšte sledeće godine?

Titula nije dovoljna?

Cvele je jeziv.

Posted

Ono što su odigrali Cvetković pa i Vilson u prvoj četvrtini....

Posted (edited)

Ono što su odigrali Cvetković pa i Vilson u prvoj četvrtini....

Cirkus.

Kakva petorka na pocetku druge. Drzte gace.

Edited by J.R. Cash
Posted

Titula nije dovoljna?

Cvele je jeziv.

Pa jeste, samo moje pitanje je provokativnog tipa, da mi neko objasni ove zavrzlame oko aba/fiba/evroliga/domaća liga...da li šampion domaće lige ima neki značaj i za evroligina takmičenja ili samo fibaevroliga?

Posted (edited)

Na kom gledate? Onaj VLC programcic je prestao da radi

edit: Arene su prestale da rade, Pink Film i dalje radi  <_<

Edited by goofs
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...