theanswer Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Partizan mora da zahteva da se oko ovoga sprovede temeljna istraga i ako se utvrdi da je neko organizovao ovaj prepad "navijaca Zvezde" taj mora da bude trajno odstranjen iz kosarke. Ne mislim ja da je ovo organizovao npr Čović. Klasična huliganska akcija, tj baš ne toliko klasična jer se ne dešava baš često da se desi problema baš kod samog stadiona ili hale na sat pred početak utakmice. Ona saopštenja istina mi daju neku dozu sumnje mada i dalje ne verujem da je to organizovao neko u hijerarhiji viši od generalštaba.
harper lee Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ne mislim ja da je ovo organizovao npr Čović. Klasična huliganska akcija, tj baš ne toliko klasična jer se ne dešava baš često da se desi problema baš kod samog stadiona ili hale na sat pred početak utakmice. Ona saopštenja istina mi daju neku dozu sumnje mada i dalje ne verujem da je to organizovao neko u hijerarhiji viši od generalštaba. Ne znam da li je neko van uobicajenih retarda iz Generalstaba i ako jeste ko je organizovao ali neko mora da "padne" zbog ovoga. Ako nista drugo, tih pedesetak mandrila nema sta da trazi ni u jednoj kosarkaskoj dvorani do kraja zivota.
theanswer Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ne znam da li je neko van uobicajenih retarda iz Generalstaba i ako jeste ko je organizovao ali neko mora da "padne" zbog ovoga. Ako nista drugo, tih pedesetak mandrila nema sta da trazi ni u jednoj kosarkaskoj dvorani do kraja zivota. Biće koliko već za koji sat u hali. Nema od toga ništa. Kod nas što kamere ne snime jasno i da neko ne pogine ništa se nikad ne bi desilo po tom pitanju.
harper lee Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Biće koliko već za koji sat u hali. Nema od toga ništa. Kod nas što kamere ne snime jasno i da neko ne pogine ništa se nikad ne bi desilo po tom pitanju. Ma, znam, samo serem bezveze. Pun mi je kurac vise tih likova a, sto je najgore, sve ih je vise i sve se normalnijim cine ovakve stvari. Posrana drzava.
Nebojsa Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 posrana = siromasna. neko je relativno skoro kacio sjajan clanak na temu, a gde je sustina bila da ti mandrili, tj. oni koji ih vode zaradjuju vecu lovu i od samih klubova. i dok je tako, ovakva "drzava" ca uvek biti na strani "bogatijih". strasno jbt.
Blud Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ma to je naucna fantastika da se pohapse ti huligani. Naravno da bi svako od nas ( nadam se ) to zeleo. Mislim da iz KKP nisu vulve sto ne izdaju saopstenje ( mislio bi to isto da je kod nas slucaj ) vec su ili usli u mod da izdaju saopstenja samo kad se prozivaju sa Covarom, ili imaju taj filozofski zaokret. Realno ta saopstenja i izvinjenja ne znace nista ni zrtvama a kamoli javnosti, cisto vest da se popune minuti u dnevniku.
theanswer Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Lično, da sam se zadesio tamo solo, a kamoli da imam dete i da je to dete bilo sa mnom, očekivao bih bar neku reakciju kluba. Nije da bi pomoglo ali opet, bar nešto.
Joe D Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ne mislim ja da je ovo organizovao npr Čović. Klasična huliganska akcija, tj baš ne toliko klasična jer se ne dešava baš često da se desi problema baš kod samog stadiona ili hale na sat pred početak utakmice. Ona saopštenja istina mi daju neku dozu sumnje mada i dalje ne verujem da je to organizovao neko u hijerarhiji viši od generalštaba. ja sam pa ubedjen da jeste organizovao covic. tacnije, sugerisao nekom da napravi neko sranje. ne ume taj da funkcionise u normalnoj atmosferi.
Timmy Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Dal vredi ici i pokusati uci? Jel bilo karata za nase? A razmisljam i o jebenoj bezbednosti
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 ja sam pa ubedjen da jeste organizovao covic. tacnije, sugerisao nekom da napravi neko sranje. ne ume taj da funkcionise u normalnoj atmosferi. nisam za teorije zavere, ali ovo je tačno njegov ili Vesićev potpis, hteli su verovatno da isprovociraju neko sranje pa da Partizan igra bez navijača kada bude domaćin Dal vredi ici i pokusati uci? Jel bilo karata za nase? A razmisljam i o jebenoj bezbednosti Ima šansi da uđeš, ali znaš već sa kojom ekipom
Apollo Creed Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Dal vredi ici i pokusati uci? Jel bilo karata za nase? A razmisljam i o jebenoj bezbednosti Hoćeš sa mnom?
Timmy Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ima šansi da uđeš, ali znaš već sa kojom ekipom To znam. jbga. Nema se izbora kad se igra kao gost u Pioniru. @Apolo, isao bih, al mislim da posle necu moci da prodjem na drugu stranu. Jel imas kartu viska, da mi prodas unapred?
Apollo Creed Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 imam pretplatnu viška, al ne znam kako ćeš se prebaciti u/na vaš deo...
Recommended Posts