theanswer Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Ubacena vesna ali bez vredjanja Vesna Vesna, cipela ti tesna, ako izgubi FMP, bices mnogo besna? ima jedan tim vesna, ceo sam život s njim vesna itd tako se pevalo, vidiš da je moguće tako da ne znam što se smeješ?
copkillah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Ubacena vesna ali bez vredjanja Vesna Vesna, cipela ti tesna, ako izgubi FMP, bices mnogo besna? To su radili i na prošloj tekmi, samo se čuje "VE-SNA" i ništa više. Sada je to izgledalo ovako: "Ima jedan tim... (VE-SNA)... ceo sam život s njim ... (VE-SNA)...". Nepotrebno ali očekivao sam da bude mnogo gore s obzirom na provokacije pre utakmice. I da se zadovolje pravednici, posle tekme je otpevano jednom i u fullu. edit: theanwer brži Edited June 1, 2016 by copkillah
Geo Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Da ga je iole udario nastala bi opšta tuča. Zato u normalnim zemljama glavni i manji klub jednog vlasnika nemaju pravo da se takmice u istoj ligi ... Edited June 1, 2016 by Geo
copkillah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Da ga je iole udario nastala bi opšta tuča. ovaj živ ne bi izašao iz Pionira, ne bi pomoglo ni još toliko kornjača u dvorani
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 ma da, tejic bi vas naredjao jednog po jednog.
copkillah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 ma da, tejic bi vas naredjao jednog po jednog. Ili misliš da bi bio Anđušić scenario, sada udara a od sledeće sezone u crno-belom dresu, kao što se očekuje?
J.R. Cash Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Vidim i Edin se pljuje. Koje prsnuce na ovoj temi jbt. Treba li da mu aplaudiramo kad se ponasa kao sisa koja gleda da se slucajno nekom ne zameri? vujošević. krajnje je jasno da se stanje u sprskoj košarci smirilo odlaskom debelog dukljanina. @ jr baš taj. od početka utakmice je išao tamo iza klupe, žalio se mami tati babi dedi, telefon nije vadio iz ruke, prvo je hteo prekid na jebi fmp, pa onda kad je u nekoj pesmi ubačeno "vesna" bez prezimena i vređanja pa onda kad mu je neko nešto dobacivao iza klupe a ovde je na konferenciji tražio da svi neakreditovani novinari izađu napolje :D svi pravednici inače sa foruma čast izuzecima ponikoše i u crnu zemlju pogledaše da osude ponašanje fmp-a kao što su osudili vređanje porodice čovića i rasistički transparent grobara vaterpolista Opet preterujes, ne odudara g. Prangija mnogo od prosecnog kosarkaskog radnika u nas, niti je ova tekma bila ne znam koliko prljava sa izuzetkom Covicevog udarca, koji se, jebi ga, desava na kosarkaskim utakmicama.
bradilko Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 vezbao tejara kad je sa tribine udario lovernja dzaba mu talenat za kosarku
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Ili misliš da bi bio Anđušić scenario, sada udara a od sledeće sezone u crno-belom dresu, kao što se očekuje? gospodin prangija je tu
theanswer Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Treba li da mu aplaudiramo kad se ponasa kao sisa koja gleda da se slucajno nekom ne zameri? Opet preterujes, ne odudara g. Prangija mnogo od prosecnog kosarkaskog radnika u nas, niti je ova tekma bila ne znam koliko prljava sa izuzetkom Covicevog udarca, koji se, jebi ga, desava na kosarkaskim utakmicama. ne slažem se. ponašanje gdina prangije je bilo tokom celog meča čisto da se izazove reakcija publike. što naravno ne bi opravdalo publiku ali kad je publika već iskulirala onda zaslužuje pominjanje. fmp je ovu seriju uvukao u mulj. posle neprimerenog skandiranja čoviću za koje klub nije odgovoran nego navijači prvo su izdali ono saopštenje upereno protiv kluba a ne navijača, pa zabranili i navijače pa su napravili strašan pritisak na suđenje u utakmici 2 i ovde su činili sve da dođe do prekida. da ne znam da tamo nebojša čović vedri i oblači opet bi bilo previše. a što se čovića tiče, malo je ovo prezgodna slučajnost...
MiddleClass Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 vujošević. krajnje je jasno da se stanje u sprskoj košarci smirilo odlaskom debelog dukljanina. 3 derbija su bila u ovoj sezoni i sva tri su normalno dosla i prosla. Tako da +1 na tvoj post.
J.R. Cash Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 a što se čovića tiče, malo je ovo prezgodna slučajnost... Nije slucajnost, prljav udarac iz frustracije. Iskljucen je i teramo dalje.
yolo Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nije slucajnost, prljav udarac iz frustracije. Iskljucen je i teramo dalje. pazljivo odabrana meta pride.
MiddleClass Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Btw, Filip Covic isti serif Brok iz Bensija. Edited June 1, 2016 by MiddleClass
fandorin Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Za isključenje Murića, dobio je tehničku zbog pokušaja da se razračuna sa Čovićem (to je valjda po pravilima, bez obzira što je bio izazvan), a već je imao jednu nesportsku zbog faula nad Apićem, pa mu po pravilima sledi isključenje. Čović je dobio direktnu isključujuću što je opet po pravilima. Zaista ne vidim šta ima nejasno.
Recommended Posts