Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Hvala, katamarane. ☺

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koje lozenje, care? Pet strana za polufinalnu seriju.

Da a ni jedan jedini post nije napisan o kosarci, sve sam hejt 

Posted

Ova polufinalna serija ti odlicno pokazuje zasto treba zajebati ovu posranu ligu, a finalna ce biti jos gora. Regionalna liga i cao, prvak Srbije je ekipa koja osvoji domacu ligu (ne ovu super ligu nego onu koja se igra cele godine), taj prvak razigrava sa najslabije plasiranim srpskim timom u ABA ligi za mesto u ABA ligi ili se ABA liga zatvori.

Ovo bi bilo idealno. Taman da ukinemo kosarku ovde, ionako kurcu ne valja.

Posted

na stranu tradicionalno kretenska atmosfera, mene vise brine bedan kvalitet igre i igraca.

Posted

Pa i oni su svesni da je ovo sviranje onoj stvari  :fantom:

Posted

Nije mi jasno kako neko može da se pita zašto je isključen Murić. Čović ga je udario (smrdljivo), isključen je zasluženo, a onda su Murića smirivali jedno minut vremena. Ako to nije za tehničku, ne znam šta je.

Enivej, očekivao sam da će Partizan da odvali ovo sa stokom razlike. Ovaj tim fmp-a je vrlo prijatno iznenađenje. Očigledno je da, ma koliko bio mediokritet, Klipa je još uvek Pat Rajli za Gurovića.

Posted

na stranu tradicionalno kretenska atmosfera, mene vise brine bedan kvalitet igre i igraca.

Dva dodatna faktora treba uračunati - suludo duga pauza i pitanje je motivacije igrača za ovo takmičenje.

Posted

Meni je Klipin tajm out na oko 3min do kraja bio skroz ok - gledao sam zadnjih 6min samo.

Nije mi jasno zasto je Muric iskljucen - na stranu sto mi je apsolutno ogavna pojava - ali imas pravo da se ljutis ako te lik onako jajarski opali po faci. 

Posted

Meni je Klipin tajm out na oko 3min do kraja bio skroz ok - gledao sam zadnjih 6min samo.

Nije mi jasno zasto je Muric iskljucen - na stranu sto mi je apsolutno ogavna pojava - ali imas pravo da se ljutis ako te lik onako jajarski opali po faci. 

Pa imaš pravo da se ljutiš, ali ne možeš minut da juriš igrača koji te udario da mu vratiš dok te igrači oba tima drže.

Posted

Meh, sta znam, treba imati razumevanja za situaciju. Ne volim to sto se ocekuje od igraca da imaju apsolutnu kontrolu nad sobom cak i nakon ocitih provokacija i napada. Normalno je da te adrenalin ponese. Sad da ga je iole udario to bi bila druga prica.

Posted

Da ga je iole udario nastala bi opšta tuča.

Posted

u zelezniku citava klupa fmp-a na nogama pola utakmice

veceras neki kreten sa vase klupe stalno na nogama i skace pored linije.gde je tu tehnicka?

5 minuta se ceka  na iskljucenje covica.belosevic kao kurvica se pravi lud

Posted

Slabo sam ispratio pravila oko ove podele u dve grupe, pa plejof. Kako će se odrediti tim koji ima prednost domaćeg terena? I Zvezda i Partizan su imali po 6:0 u svojim grupama. Isto tako, igra li se za treće mesto? Sledeće godine samo 3 ekipe iz Srbije idu u ABA. Ako se igra, i tu se postavlja pitanje prvog domaćina.

Posted

Slabo sam ispratio pravila oko ove podele u dve grupe, pa plejof. Kako će se odrediti tim koji ima prednost domaćeg terena? I Zvezda i Partizan su imali po 6:0 u svojim grupama. Isto tako, igra li se za treće mesto? Sledeće godine samo 3 ekipe iz Srbije idu u ABA. Ako se igra, i tu se postavlja pitanje prvog domaćina.

prednost domaćeg terena ima ekipa koja je ostvarila bolji skor u aba ligi.

ja da se pitam ja ovo smeće od lige ne bih ni igrao, dajemo legitimitet nečemu što je u funkciji jednog čoveka realno

Posted

A da li se igra za 3. mesto i ko tu ima prednost domaćeg terena?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...