Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Hvala, katamarane. ☺

• Replies 5.9k
  • Views 484.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 1. 6. 2016. at 20:38, J.R. Cash said:

Koje lozenje, care? Pet strana za polufinalnu seriju.

Da a ni jedan jedini post nije napisan o kosarci, sve sam hejt 

On 1. 6. 2016. at 20:38, harper said:

Ova polufinalna serija ti odlicno pokazuje zasto treba zajebati ovu posranu ligu, a finalna ce biti jos gora. Regionalna liga i cao, prvak Srbije je ekipa koja osvoji domacu ligu (ne ovu super ligu nego onu koja se igra cele godine), taj prvak razigrava sa najslabije plasiranim srpskim timom u ABA ligi za mesto u ABA ligi ili se ABA liga zatvori.

Ovo bi bilo idealno. Taman da ukinemo kosarku ovde, ionako kurcu ne valja.

na stranu tradicionalno kretenska atmosfera, mene vise brine bedan kvalitet igre i igraca.

Pa i oni su svesni da je ovo sviranje onoj stvari  :fantom:

Nije mi jasno kako neko može da se pita zašto je isključen Murić. Čović ga je udario (smrdljivo), isključen je zasluženo, a onda su Murića smirivali jedno minut vremena. Ako to nije za tehničku, ne znam šta je.

Enivej, očekivao sam da će Partizan da odvali ovo sa stokom razlike. Ovaj tim fmp-a je vrlo prijatno iznenađenje. Očigledno je da, ma koliko bio mediokritet, Klipa je još uvek Pat Rajli za Gurovića.

• Author
  On 1. 6. 2016. at 20:44, ikar said:

na stranu tradicionalno kretenska atmosfera, mene vise brine bedan kvalitet igre i igraca.

Dva dodatna faktora treba uračunati - suludo duga pauza i pitanje je motivacije igrača za ovo takmičenje.

Meni je Klipin tajm out na oko 3min do kraja bio skroz ok - gledao sam zadnjih 6min samo.

Nije mi jasno zasto je Muric iskljucen - na stranu sto mi je apsolutno ogavna pojava - ali imas pravo da se ljutis ako te lik onako jajarski opali po faci. 

On 1. 6. 2016. at 20:48, Blud said:

Meni je Klipin tajm out na oko 3min do kraja bio skroz ok - gledao sam zadnjih 6min samo.

Nije mi jasno zasto je Muric iskljucen - na stranu sto mi je apsolutno ogavna pojava - ali imas pravo da se ljutis ako te lik onako jajarski opali po faci. 

Pa imaš pravo da se ljutiš, ali ne možeš minut da juriš igrača koji te udario da mu vratiš dok te igrači oba tima drže.

Meh, sta znam, treba imati razumevanja za situaciju. Ne volim to sto se ocekuje od igraca da imaju apsolutnu kontrolu nad sobom cak i nakon ocitih provokacija i napada. Normalno je da te adrenalin ponese. Sad da ga je iole udario to bi bila druga prica.

Da ga je iole udario nastala bi opšta tuča.

u zelezniku citava klupa fmp-a na nogama pola utakmice

veceras neki kreten sa vase klupe stalno na nogama i skace pored linije.gde je tu tehnicka?

5 minuta se ceka  na iskljucenje covica.belosevic kao kurvica se pravi lud

Slabo sam ispratio pravila oko ove podele u dve grupe, pa plejof. Kako će se odrediti tim koji ima prednost domaćeg terena? I Zvezda i Partizan su imali po 6:0 u svojim grupama. Isto tako, igra li se za treće mesto? Sledeće godine samo 3 ekipe iz Srbije idu u ABA. Ako se igra, i tu se postavlja pitanje prvog domaćina.

On 1. 6. 2016. at 20:59, Zoidberg said:

Slabo sam ispratio pravila oko ove podele u dve grupe, pa plejof. Kako će se odrediti tim koji ima prednost domaćeg terena? I Zvezda i Partizan su imali po 6:0 u svojim grupama. Isto tako, igra li se za treće mesto? Sledeće godine samo 3 ekipe iz Srbije idu u ABA. Ako se igra, i tu se postavlja pitanje prvog domaćina.

prednost domaćeg terena ima ekipa koja je ostvarila bolji skor u aba ligi.

ja da se pitam ja ovo smeće od lige ne bih ni igrao, dajemo legitimitet nečemu što je u funkciji jednog čoveka realno

A da li se igra za 3. mesto i ko tu ima prednost domaćeg terena?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout