Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ovaj provocira i kerovi ga ne izbacuju

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovaj provocira i kerovi ga ne izbacuju

tehnicka.al pizde ne smeju da sude.

kao u predgradju.citava klupa na nogama pola utakmice.sudije nista

Posted

:)

Čekao 2 meseca da se nastavi liga pa se nakupi ☺

Nisam na tebe mislio. Razumem sve ali ne mora valjda odma teranje. Ja sam kriv što sam očekivao normalan odgovor.

Ovo bi Vucic rekao :)

:thumbsup:

Posted

Jbt koje lozenje na nebitnu ligu... Tri meseca ko sta se pise to je da treba raspustiti ligu, da se ne igra, da se igra s klincima itd, onda pocne i raspale se i i jedni i drugi ko mutavi. 

Posted

sta je ovo apicevo udaranje?

Posted

Nisam na tebe mislio. Razumem sve ali ne mora valjda odma teranje. Ja sam kriv što sam očekivao normalan odgovor.

:thumbsup:

pošto si očekivao normalan odgovor

Posted

Jbt koje lozenje na nebitnu ligu... Tri meseca ko sta se pise to je da treba raspustiti ligu, da se ne igra, da se igra s klincima itd, onda pocne i raspale se i i jedni i drugi ko mutavi. 

pa kad ste previse osetljivi na pomen mama Vesne

Posted

Šta se dešava? Ukočila se arena, pas joj mater. Kraj?

Posted (edited)

pa kad ste previse osetljivi na pomen mama Vesne

Na Vesnu nikako ne damo.

Šta se dešava? Ukočila se arena, pas joj mater. Kraj?

FMP u finalu!

kraj, dobili ste desetak razlike

Edited by katamaran
Posted

Koje lozenje, care? Pet strana za polufinalnu seriju.

Posted

Ova polufinalna serija ti odlicno pokazuje zasto treba zajebati ovu posranu ligu, a finalna ce biti jos gora. Regionalna liga i cao, prvak Srbije je ekipa koja osvoji domacu ligu (ne ovu super ligu nego onu koja se igra cele godine), taj prvak razigrava sa najslabije plasiranim srpskim timom u ABA ligi za mesto u ABA ligi ili se ABA liga zatvori.

Posted

Murica ceka to iskljucenje otkad je bezdusno udario Djenkicu s ledja ko Bugarin :(

Posted

Ova polufinalna serija ti odlicno pokazuje zasto treba zajebati ovu posranu ligu, a finalna ce biti jos gora. Regionalna liga i cao, prvak Srbije je ekipa koja osvoji domacu ligu (ne ovu super ligu nego onu koja se igra cele godine), taj prvak razigrava sa najslabije plasiranim srpskim timom u ABA ligi za mesto u ABA ligi ili se ABA liga zatvori.

+1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...