renne Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Kakva je situacija sto se tice prenosa utakmice veceras? RTS ne emituje, Arenu nemam. Rade li oni strimovi na kss sajtu? Postoje li alternative?Pa rade arene preko onog web tv programčeta
pacey defender Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 da odeš u halu? Pravo da vam kazem, iznenadili ste me ovim pitanjem Rene, hvala. Nesto mi je taj program prso ali pokusacu da ga osposobim. Radio je odlicno.
darkonet Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 moze i ono na ksl sajtu ali treba da se registrujes meni je skroz ok radilo
Delija67 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Pravo da vam kazem, iznenadili ste me ovim pitanjem Rene, hvala. Nesto mi je taj program prso ali pokusacu da ga osposobim. Radio je odlicno. Meni je prso, pa je proradio kad sam reinstalirao vlc
bradilko Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) navijaci c zvezde dosli da podrze "bratski" klub. zbunile ih one zastave u zeleznik areni Edited June 1, 2016 by bradilko
Goranz Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Forumaš stoka? Ništa bolje nije ni moglo da se očekuje od lika sa Dačićevim avatarom.
copkillah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Šta je bilo ispred hale? Stoka napala ljude sa decom?Navodno policija reagovala tek kada im je uzvraćeno, a da su udarce dobili i ko treba i ko ne treba. 15ak min pred početak je bilo mirno Edited June 1, 2016 by copkillah
harper lee Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Za nadati se da ovih 50 delija (ili Delija, svejedno) sad pokusavaju da nadju bubrege zalutale negde u 29. novembra. Koja je to stoka ma'nita.
katamaran Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 50 delija (ili Delija, svejedno) dileja Bilo je i povređenih. Prema saznanjima MONDA, stradao je čovek koji je na utakmicu došao sa dvoje male dece. Njemu je ispred ulaza razbijen nos. Veća šteta napravljena je ispred i u kafiću kod službenog ulaza u dvoranu. klasika
theanswer Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 ovim slepcima sa klupe fmp-a nikad ništa nije jasno
katamaran Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Mini Coki je ovim zasluzio par meseci suspenzije a ovi ladno iskljucise Murica edit: ode i junior i time sanse FMP-a znacajno rastu. Edited June 1, 2016 by katamaran
Recommended Posts