Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja gledao obe sa Megom. Na televiziji. 

arena je prenosila obe sa megom. kao i utakmicu sa borcem u pioniru koja je igrana bez publike.

ali jeste malo čudno da su se odlučili da prenose recimo megu protiv borca umesto nas i konstantina a onda megu i kosntantina umesto nas u čačku. ok, danas su prenosili duel 2 fmp-a.

Edited by theanswer

Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :(

:lolol:

I evo kako nastaju mitovi o aparthejdu. Coveka mrzi da gleda basket pa posto on nije gledao onda basketa na TV-u nije ni bilo.

Nije bilo na HepiTv i Pink reality!

Mega vs Borac je teoretski bolja tekma nego KKP bez pola tima vs Konstantin. A i verovatno su unapred odredili da se ekipe pojave recimo jednaki broj puta pa postuju neku glupu formu.

Vrabac 19 poena. Napravice Dzile coveka od njega.

Nije bilo na HepiTv i Pink reality!

Mega vs Borac je teoretski bolja tekma nego KKP bez pola tima vs Konstantin. A i verovatno su unapred odredili da se ekipe pojave recimo jednaki broj puta pa postuju neku glupu formu.

Uzgred, danas je repriza utakmice Konstantin - Partizan. Mislim da upravo sada ide na Areni 4. :lolol:

Sta, jel sad Vucic poceo da kontrolise i regionalne televizije?

Uzgred, danas je repriza utakmice Konstantin - Partizan. Mislim da upravo sada ide na Areni 4. :lolol:

To tek kad izbace "Vucicu pederu" i umontiraju nesto sa vasih tekmi

:lolol:

I evo kako nastaju mitovi o aparthejdu. Coveka mrzi da gleda basket pa posto on nije gledao onda basketa na TV-u nije ni bilo.

Seres po obicaju. Dve tekme sam zeleo da gledam na strimu, posto nemam arenu, oba puta nije bilo prenosa. Verujem da je nekad i bio, ali ja ga nisam zakacio. 0 od 2 u ovoj ligi.

Seres po obicaju. Dve tekme sam zeleo da gledam na strimu, posto nemam arenu, oba puta nije bilo prenosa. Verujem da je nekad i bio, ali ja ga nisam zakacio. 0 od 2 u ovoj ligi.

Sta si ti zeleo da gledas ili nisi je irelevantno za dokazivanje tvrdnje da nijedna utakmica Partizana nije prenosena, to prosto nije tacno. Do your homework. I ova utakmica koju si navodno hteo da gledas prenosena je na Areni. Imas onaj WEB SF TV FORUM sa svim Arenama i jos nekoliko kanala, instaliraj to i VLC plejer ako ga vec nemas da ne juris strimove.

a ima i stream svake utakmice na sajtu lige, ako je to previse komplikovano.

a ima i stream svake utakmice na sajtu lige, ako je to previse komplikovano.

To sam jednom pokusao da odgledam kad su igrali Zvezda i Tamis jer nije bilo na Areni, zamalo sam poremecaj centra za ravnotezu dobio jos pre kraja prve cetvrtine i batalio. Negledljivo.

Čini mi se da su popravili kvalitet prenosa jer će uskoro početi da naplaćuju za debele novce

To sam jednom pokusao da odgledam kad su igrali Zvezda i Tamis jer nije bilo na Areni, zamalo sam poremecaj centra za ravnotezu dobio jos pre kraja prve cetvrtine i batalio. Negledljivo.

najgori stream svih vremena :D

<timmy mode on>

a sto nas je arena tv primorala da gledamo proslavu zvezdine titule u fudbalu umesto prvih 5 minuta odlucujuceg meca za prvo mesto protiv mege - slucajno, a?!

ne zaboravljamo nista zlikovcima!  :lolol:

<timmy mode off>

pratim sve sto od sporta sto mogu/koliko stignem na svim domacim televizijama, sem dvomeca mega-partizan i zvezda-fmp, mozda je bilo jedna ili dve tekme bez blizanaca. koliko sam skapirao arena ima tehnicki problem - tj. nema vise od 2-3 seta cegagod za prenose uzivo, a kako je sve bilo napakovano u par nedelja morali su da prave neke kompromise. i naravno - mi ispusimo.

vi ar ded, vi don du šit

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout