theanswer Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) Ja gledao obe sa Megom. Na televiziji. arena je prenosila obe sa megom. kao i utakmicu sa borcem u pioniru koja je igrana bez publike. ali jeste malo čudno da su se odlučili da prenose recimo megu protiv borca umesto nas i konstantina a onda megu i kosntantina umesto nas u čačku. ok, danas su prenosili duel 2 fmp-a. Edited May 24, 2016 by theanswer
harper lee Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :( I evo kako nastaju mitovi o aparthejdu. Coveka mrzi da gleda basket pa posto on nije gledao onda basketa na TV-u nije ni bilo.
Blud Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Nije bilo na HepiTv i Pink reality! Mega vs Borac je teoretski bolja tekma nego KKP bez pola tima vs Konstantin. A i verovatno su unapred odredili da se ekipe pojave recimo jednaki broj puta pa postuju neku glupu formu.
harper lee Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Nije bilo na HepiTv i Pink reality! Mega vs Borac je teoretski bolja tekma nego KKP bez pola tima vs Konstantin. A i verovatno su unapred odredili da se ekipe pojave recimo jednaki broj puta pa postuju neku glupu formu. Uzgred, danas je repriza utakmice Konstantin - Partizan. Mislim da upravo sada ide na Areni 4.
Joe D Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Sta, jel sad Vucic poceo da kontrolise i regionalne televizije?
mjone Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Uzgred, danas je repriza utakmice Konstantin - Partizan. Mislim da upravo sada ide na Areni 4. To tek kad izbace "Vucicu pederu" i umontiraju nesto sa vasih tekmi
Timmy Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 I evo kako nastaju mitovi o aparthejdu. Coveka mrzi da gleda basket pa posto on nije gledao onda basketa na TV-u nije ni bilo. Seres po obicaju. Dve tekme sam zeleo da gledam na strimu, posto nemam arenu, oba puta nije bilo prenosa. Verujem da je nekad i bio, ali ja ga nisam zakacio. 0 od 2 u ovoj ligi.
harper lee Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Seres po obicaju. Dve tekme sam zeleo da gledam na strimu, posto nemam arenu, oba puta nije bilo prenosa. Verujem da je nekad i bio, ali ja ga nisam zakacio. 0 od 2 u ovoj ligi. Sta si ti zeleo da gledas ili nisi je irelevantno za dokazivanje tvrdnje da nijedna utakmica Partizana nije prenosena, to prosto nije tacno. Do your homework. I ova utakmica koju si navodno hteo da gledas prenosena je na Areni. Imas onaj WEB SF TV FORUM sa svim Arenama i jos nekoliko kanala, instaliraj to i VLC plejer ako ga vec nemas da ne juris strimove.
Joe D Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 a ima i stream svake utakmice na sajtu lige, ako je to previse komplikovano.
harper lee Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 a ima i stream svake utakmice na sajtu lige, ako je to previse komplikovano. To sam jednom pokusao da odgledam kad su igrali Zvezda i Tamis jer nije bilo na Areni, zamalo sam poremecaj centra za ravnotezu dobio jos pre kraja prve cetvrtine i batalio. Negledljivo.
renne Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Čini mi se da su popravili kvalitet prenosa jer će uskoro početi da naplaćuju za debele novce
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 To sam jednom pokusao da odgledam kad su igrali Zvezda i Tamis jer nije bilo na Areni, zamalo sam poremecaj centra za ravnotezu dobio jos pre kraja prve cetvrtine i batalio. Negledljivo. najgori stream svih vremena :D
Nebojsa Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 <timmy mode on> a sto nas je arena tv primorala da gledamo proslavu zvezdine titule u fudbalu umesto prvih 5 minuta odlucujuceg meca za prvo mesto protiv mege - slucajno, a?! ne zaboravljamo nista zlikovcima! <timmy mode off> pratim sve sto od sporta sto mogu/koliko stignem na svim domacim televizijama, sem dvomeca mega-partizan i zvezda-fmp, mozda je bilo jedna ili dve tekme bez blizanaca. koliko sam skapirao arena ima tehnicki problem - tj. nema vise od 2-3 seta cegagod za prenose uzivo, a kako je sve bilo napakovano u par nedelja morali su da prave neke kompromise. i naravno - mi ispusimo.
Recommended Posts