Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

enbiej

:Hail:

sa zvezdom b u polufinalu

vrabac car!!!

napredovao cova.jebo te trenere sparsa

de su dzonsara i vilijamsara?

Dobili nam utakmicu Ceda i Vrabac, Ameri ni minut u zadnjoj, Dzile madjija :D

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Joj Vrabac.. Ako Dzile uspe da ga usmeri kako treba eto nama MVPa na F4 EL za dve godine :D

Joj Vrabac.. Ako Dzile uspe da ga usmeri kako treba eto nama MVPa na F4 EL za dve godine :D

Jako si nerealan, preteruješ.

(MVP će da bude Vanja :lol:)

Dobili nam utakmicu Ceda i Vrabac, Ameri ni minut u zadnjoj, Dzile madjija :D

+1

sta znaci trener/znanje - kakva razlika u odnosu na pocetak sezone, samo u vodjenju utakmice - dzile je doktor!

btw, zbog cega su se koskali novica i vilson?

Najvise ga obozavam jer konstantno razgovara sa igracima. Na svakom TO utrci u teren i doceka tog nekog kome zeli da nesto isprica. Prvo 10tak sekundi sa tim rascisti sta ima, pa tek ide ka ostalima. Na svakim bacanjima zove igrace i prica im... Steta sto onaj prethodni nije vise koristio znanje u tom smeru.

Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :(

Edited by Timmy

Najbolje je da mu popušimo kurac, možda onda prestane da uništava klub koji mrzi iz dubine duše.

Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :(

na tv ne, ali sve tekme su prenošena na sajtu

O tome i pricam. Diktatura u 21.veku. Prosto nezamislivo, ali evo.

Ja gledao obe sa Megom. Na televiziji. 

Koji mi basket igramo, bez marinkovica, murica, novice i vilijamsa surimo nislije koje nisu za potcenjivanje. A za prenos nek se nasisaju.

O tome i pricam. Diktatura u 21.veku. Prosto nezamislivo, ali evo.

ceda ce da urusi diktaturu iznutra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout