bradilko Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 vrabac car!!! napredovao cova.jebo te trenere sparsa de su dzonsara i vilijamsara?
Lord Stef Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Dobili nam utakmicu Ceda i Vrabac, Ameri ni minut u zadnjoj, Dzile madjija :D Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Timmy Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Joj Vrabac.. Ako Dzile uspe da ga usmeri kako treba eto nama MVPa na F4 EL za dve godine :D
copkillah Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Joj Vrabac.. Ako Dzile uspe da ga usmeri kako treba eto nama MVPa na F4 EL za dve godine :D Jako si nerealan, preteruješ. (MVP će da bude Vanja )
Nebojsa Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Dobili nam utakmicu Ceda i Vrabac, Ameri ni minut u zadnjoj, Dzile madjija :D +1 sta znaci trener/znanje - kakva razlika u odnosu na pocetak sezone, samo u vodjenju utakmice - dzile je doktor! btw, zbog cega su se koskali novica i vilson?
Timmy Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Najvise ga obozavam jer konstantno razgovara sa igracima. Na svakom TO utrci u teren i doceka tog nekog kome zeli da nesto isprica. Prvo 10tak sekundi sa tim rascisti sta ima, pa tek ide ka ostalima. Na svakim bacanjima zove igrace i prica im... Steta sto onaj prethodni nije vise koristio znanje u tom smeru.
Timmy Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :( Edited May 24, 2016 by Timmy
Dr Arslanagić Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Najbolje je da mu popušimo kurac, možda onda prestane da uništava klub koji mrzi iz dubine duše.
renne Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :( na tv ne, ali sve tekme su prenošena na sajtu
Timmy Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 O tome i pricam. Diktatura u 21.veku. Prosto nezamislivo, ali evo.
fandorin Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Ima na FB stranici kluba live prenos iz Nisa. edit: koja je ovo tuga. Prenos nekim mobilnim telefonom iz coska. Pukne prenos, pa opet vrate. semafor se maltene ne vidi, pa se rezultat naslucuje. A ispravite me ako gresim, nijedna nasa tekma u ovoj ligi nije bila na TVu? Pa opet skandirajmo vodji :( Ja gledao obe sa Megom. Na televiziji.
ZokiAsov Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Koji mi basket igramo, bez marinkovica, murica, novice i vilijamsa surimo nislije koje nisu za potcenjivanje. A za prenos nek se nasisaju.
Miralem Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 O tome i pricam. Diktatura u 21.veku. Prosto nezamislivo, ali evo. ceda ce da urusi diktaturu iznutra.
Recommended Posts