Jean-Luc Picard Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Todorić podneo ostavku ...U Mozzartu. Prešao u Meridian. Edited May 5, 2016 by Jean-Luc Picard
ZokiAsov Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Juniori izgubili od cigana 76-73, Slobodan Jovanovic dao 39 poena i imao 10 skokova.
Кристофер Лумумбо Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Juniori izgubili od cigana 76-73, Slobodan Jovanovic dao 39 poena i imao 10 skokova. gledao sam utakmicu, to je bilo poslednje kolo juniorkse lige. partizan je prvi zato sto je dobio zvezdu vecom razlikom u prvoj utakmici, imaju isti broj pobeda. danas je partizan igrao bez glisica i bez tanaskovica, a zvezda je igrala u najjacem mogucem sastavu, sa borisom simanicem i sa radanovim. partizan je vodio 35 minuta, a na kraju nisu ni pokusali da pobede zato sto se trener plasio da ne odu u produzetak i ne izgube 11 razlike. jovanovic je drzao cas danas, na kraju je ostao bez snage, a niko drugi u partizanu nema kvalitet da odigra 1 na 1. mozda jos i bojanic, centar, ali zvezda je igrala zonu i udvajali su ga na kraju. borisa skoro da nije dobio loptu, ali je zatvorio reket. radanov nema sut i to ce biti veliki problem. isto vazi i za ostale igrace zvezde koji su manje talentovani, a niko nema sut. F4 zvezda - mega (danas su se klali da izbegnu megu) partizan - mega 2 (tzv. jagodina)
ZokiAsov Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 gledao sam utakmicu, to je bilo poslednje kolo juniorkse lige. partizan je prvi zato sto je dobio zvezdu vecom razlikom u prvoj utakmici, imaju isti broj pobeda. danas je partizan igrao bez glisica i bez tanaskovica, a zvezda je igrala u najjacem mogucem sastavu, sa borisom simanicem i sa radanovim. partizan je vodio 35 minuta, a na kraju nisu ni pokusali da pobede zato sto se trener plasio da ne odu u produzetak i ne izgube 11 razlike. jovanovic je drzao cas danas, na kraju je ostao bez snage, a niko drugi u partizanu nema kvalitet da odigra 1 na 1. mozda jos i bojanic, centar, ali zvezda je igrala zonu i udvajali su ga na kraju. borisa skoro da nije dobio loptu, ali je zatvorio reket. radanov nema sut i to ce biti veliki problem. isto vazi i za ostale igrace zvezde koji su manje talentovani, a niko nema sut. F4 zvezda - mega (danas su se klali da izbegnu megu) partizan - mega 2 (tzv. jagodina) Hvala na izvestaju. Kako ti se cini Glisic? Todoric mu je dao rok od 15 dana da odgovori na ponudjeni ugovor, to nesto istice ovih dana. Po toj izjavi nije mi bas delovalo da su zapeli da ga zadrze.
Кристофер Лумумбо Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Hvala na izvestaju. Kako ti se cini Glisic? Todoric mu je dao rok od 15 dana da odgovori na ponudjeni ugovor, to nesto istice ovih dana. Po toj izjavi nije mi bas delovalo da su zapeli da ga zadrze. ove godine ga uopste nisam geldao, za razliku od prosle, a treneri sa kojima sam pricao uglavnom imaju podeljeno misljenje. definitivno nije ni blizu onoga sto mu se predvidjalo pre par godina. partizan mora da potpsuje takve igrace, ne smeju da propustaju takve prilike zato sto su sada svi u megi ili u zvezdi (uskoro verovatno samo u megi). ako bude bust jebi ga, ali sigurno nije skup promasaj. meni nije jasno oko cega se on premislja, gde planira da ide?!
Кристофер Лумумбо Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 to definitivno :D djekna trenutno dominira u laskom gde kao najvece pojacanje ima 6.5 poena po utkamici
Timmy Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Javi Kojote kad budu polufinala i finala. Voleo bih da pogledam bar nešto.
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) два месеца паузе каква спрдња од такмичења. национално првенство Edited May 7, 2016 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 ma i ja. al za ovu zajebanciju organizatore iste treba udaljiti iz košarke
bradilko Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 samo vilson i novica igraju mogli bi bolje da skacemo u odbrani u pm
Recommended Posts