Timmy Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Ne znam. Kad sam pitao na forumu rekli da ni nema ko da skandira jer niko ni ne gleda.
adasevic Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Pa samo se na utakmicama KKP skandiralo vodji. I to sa velikom tendencijom porasta posle svega sto je bilo u Hali na poslednjoj tekmi. Da li ti stvarno verujes da bar pola te iste hale nije glasalo za njega? Dal stvarno verujes da su navijaci partizana sufisticirana druzina koja je protiv rezima? Ne mislim na grupu vec sve te ljude koji dolaze...
theanswer Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 tvrda navijačka jezgra i jednog i drugog kluba ne glasaju za vučića iako su im vođe na platnom spisku, tu nema kontrole i cimanja jbg. to su glasači dveri i srs. ostatak hale iliti istok na fudbalu siguran sam da ne glasa za vučića u tom procentu. potpuno sam siguran u to.
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Dal stvarno verujes da su navijaci partizana sufisticirana druzina koja je protiv rezima? Oni koje ja znam jesu. Svi do jednog. edit: pod pretpostavkom da si hteo napisati "sofisticirana" Edited April 27, 2016 by Jean-Luc Picard
bradilko Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 jedino resenje je b aba liga.ovu a ligu smanjiti na 10 ili 12. ionako je iz srbije 80-ih bilo 2 stabilna (partizan,zvezda)i povremeno borac,vojvodina i sloga. a prvenstvo srbije treba da se svede na final8 kao kup.ako je primarna aba onda kls u ovom formatu je nemoguca
SleeperSleep Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 jedino resenje je b aba liga.ovu a ligu smanjiti na 10 ili 12. ionako je iz srbije 80-ih bilo 2 stabilna (partizan,zvezda)i povremeno borac,vojvodina i sloga. a prvenstvo srbije treba da se svede na final8 kao kup.ako je primarna aba onda kls u ovom formatu je nemoguca zaboravio si imt i prvi partizan, a bogami i radnički i beko.
Milogled Bluff Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Oni koje ja znam jesu. Svi do jednog. edit: pod pretpostavkom da si hteo napisati "sofisticirana" Ali to je tako jer ti biras svoje drustvo, a ne zato sto su navijaci Partizana opozicionari kao takvi. Nemojmo se zajebavati. Edited April 27, 2016 by Milogled Bluff
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Ali to je tako jer ti biras svoje drustvo, a ne zato sto su navijaci Paartizana. Nemojmo se zajebavati. Naravno... :D
bradilko Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 zaboravio sam imt.oni su cak i kup osvojili sto je bila senzacija.ovi su vec padali u 80-ih kad je ta liga postajala najjaca u evropi.nebitno.nema mesta tj kinte za vise od 3 aba kluba
ZokiAsov Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Zar nije bilo skandiranja i na fudbalu? Skandira se na istoku svaku utakmicu, ali su u pravu kad kazu da je prilicno jadna poseta, na partizanovim prvenstvenim utakmicama.
J.R. Cash Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 jedino resenje je b aba liga.ovu a ligu smanjiti na 10 ili 12. ionako je iz srbije 80-ih bilo 2 stabilna (partizan,zvezda)i povremeno borac,vojvodina i sloga. a prvenstvo srbije treba da se svede na final8 kao kup.ako je primarna aba onda kls u ovom formatu je nemoguca Kako povremeno Borac? Od '66. do '89. su(smo) propustili samo dve sezone.
bradilko Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Kako povremeno Borac? Od '66. do '89. su(smo) propustili samo dve sezone. nesto se tako secam polovine 80-ih.vodio vas je koprivica a igrali su ivanovic i sarancic i 1 sto je licio na drazena.posle je igrao u bosni.izvinjavam se cacku celom :)
Timmy Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Kako povremeno Borac? Od '66. do '89. su(smo) propustili samo dve sezone. Jel ziv onaj Iva Menhiva?
J.R. Cash Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Borac je ispao '89. (zato sam i uzeo tu godinu, a ne poslednju sfrj sezonu :D ) pa ti je verovatno ostao u secanju kao jo-jo klub. @timmy: ziv je, ne forumasi Edited April 27, 2016 by J.R. Cash
Recommended Posts