Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Zar nije bilo skandiranja i na fudbalu?

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam. Kad sam pitao na forumu rekli da ni nema ko da skandira jer niko ni ne gleda.

Posted

Pa samo se na utakmicama KKP skandiralo vodji. I to sa velikom tendencijom porasta posle svega sto je bilo u Hali na poslednjoj tekmi.

Da li ti stvarno verujes da bar pola te iste hale nije glasalo za njega? Dal stvarno verujes da su navijaci partizana sufisticirana druzina koja je protiv rezima? Ne mislim na grupu vec sve te ljude koji dolaze...

Posted

tvrda navijačka jezgra i jednog i drugog kluba ne glasaju za vučića iako su im vođe na platnom spisku, tu nema kontrole i cimanja jbg. to su glasači dveri i srs. ostatak hale iliti istok na fudbalu siguran sam da ne glasa za vučića u tom procentu. potpuno sam siguran u to.

Posted (edited)

Dal stvarno verujes da su navijaci partizana sufisticirana druzina koja je protiv rezima?

Oni koje ja znam jesu. Svi do jednog. 

edit: pod pretpostavkom da si hteo napisati "sofisticirana" 

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

jedino resenje je b aba liga.ovu a ligu smanjiti na 10 ili 12. ionako je iz srbije 80-ih bilo 2 stabilna (partizan,zvezda)i povremeno borac,vojvodina i sloga.

a prvenstvo srbije treba da se svede na final8 kao kup.ako je primarna aba onda kls u ovom formatu je nemoguca 

Posted

jedino resenje je b aba liga.ovu a ligu smanjiti na 10 ili 12. ionako je iz srbije 80-ih bilo 2 stabilna (partizan,zvezda)i povremeno borac,vojvodina i sloga.

a prvenstvo srbije treba da se svede na final8 kao kup.ako je primarna aba onda kls u ovom formatu je nemoguca 

zaboravio si imt i prvi partizan, a bogami i radnički i beko.

Posted (edited)

Oni koje ja znam jesu. Svi do jednog. 

edit: pod pretpostavkom da si hteo napisati "sofisticirana" 

Ali to je tako jer ti biras svoje drustvo, a ne zato sto su navijaci Partizana opozicionari kao takvi. Nemojmo se zajebavati.

Edited by Milogled Bluff
Posted

Ali to je tako jer ti biras svoje drustvo, a ne zato sto su navijaci Paartizana. Nemojmo se zajebavati.

Naravno... :D 

Posted

zaboravio sam imt.oni su cak i kup osvojili sto je bila senzacija.ovi su vec padali u 80-ih kad je ta liga postajala najjaca u evropi.nebitno.nema mesta tj kinte za vise od 3 aba kluba

Posted

Zar nije bilo skandiranja i na fudbalu?

Skandira se na istoku svaku utakmicu, ali su u pravu kad kazu da  je prilicno jadna poseta, na partizanovim prvenstvenim utakmicama. 

Posted

Kako povremeno Borac? Od '66. do '89. su(smo) propustili samo dve sezone.

Posted

nesto se tako secam polovine 80-ih.vodio vas je koprivica a igrali su ivanovic i sarancic i 1 sto je licio na drazena.posle je igrao u bosni.izvinjavam se cacku celom :)

Posted

Jel ziv onaj Iva Menhiva?

Posted (edited)

Borac je ispao '89. (zato sam i uzeo tu godinu, a ne poslednju sfrj sezonu  :D ) pa ti je verovatno ostao u secanju kao jo-jo klub.

@timmy: ziv je, ne forumasi

Edited by J.R. Cash
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...