harper lee Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Igor Velimirović je Đilasov bot, tako da je ovo pismo zapravo pozdrav Čovićevom redhedu. Meni je jasno da je vama sve sto nije Partizan Covic ali treba istaci, zbog ovo malo normalnih grobara koji jos uvek pisu na ovom topiku u poplavi raznih bradilaka, da je taj isti Velimirovic nekoliko puta izmisljao groteskne stvari na racun Zvezde, zbog kojih, izmedju ostalog, ovi organizovani nosaju sa sobom zastavu na kojoj pise "Blic laze ljude".
placenik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Meni je jasno da je vama sve sto nije Partizan Covic ali treba istaci, zbog ovo malo normalnih grobara koji jos uvek pisu na ovom topiku u poplavi raznih bradilaka, da je taj isti Velimirovic nekoliko puta izmisljao groteskne stvari na racun Zvezde, zbog kojih, izmedju ostalog, ovi organizovani nosaju sa sobom zastavu na kojoj pise "Blic laze ljude". Blic je đubre od novine, ili kao što reče reklama kad su se pojavili ''Blic, prvi Jugoslovenski tabloid!''
bradilko Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Meni je jasno da je vama sve sto nije Partizan Covic ali treba istaci, zbog ovo malo normalnih grobara koji jos uvek pisu na ovom topiku u poplavi raznih bradilaka, da je taj isti Velimirovic nekoliko puta izmisljao groteskne stvari na racun Zvezde, zbog kojih, izmedju ostalog, ovi organizovani nosaju sa sobom zastavu na kojoj pise "Blic laze ljude". ne lupaj zika minovic zabole me sta je taj pisao za kk coki i zabole me sta nose sipkasi kk coki imas topik za to
harper lee Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Harpere, sta ces ti na ovom topiku? :žaro: Nerviram Zetjane.
Nikodije Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) zvezda igra sutra utakmicu u krasnodaru, a onda u sledeci cetvrtak sa darusafakom, dakle pauza je svega 7 dana, a ja mislim da ce to biti duga pauza, falice mi ta jedna utakmica u medjuvremenu. a partizan ima pauzu puna dva jebena meseca. stoga im ne treba zameriti sto u nedostatku drugih aktivnosti moraju da se razracunavaju sa zutom stampom da bi ubili vreme. Edited March 23, 2016 by Nikodije
bradilko Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Nerviramne laskaj sebi forumski odjek i reagovanje
bradilko Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 zvezda igra sutra utakmicu u krasnodaru, a onda u sledeci cetvrtak sa darusafakom, dakle pauza je svega 7 dana, a ja mislim da ce to biti duga pauza, falice mi ta jedna jedna utakmica u medjuvremenu. a partizan ima pauzu puna dva jebena meseca. stoga im ne treba zameriti sto u nedostatku drugih aktivnosti moraju da se razracunavaju sa zutom stampom da bi ubili vreme.doslo i vase vremezna se kome hvala
harper lee Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 ne laskaj sebi forumski odjek i reagovanje Da trgnemo po jednu za novu sezonu u Evroligi?
Nikodije Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 doslo i vase vreme zna se kome hvala radonji i igracima? vi ste kovali u zvezde dula kada ste imali slicne rezultate, kapiram da i sada imas na umu nas sportski sektor koji postize rezultate vece od ulaganja i ocekivanja
sekretar Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ne daj se isprovocirati bradilko, izdrzi, iako branis sam ovaj nas topik
Goranz Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 radonji i igracima? vi ste kovali u zvezde dula kada ste imali slicne rezultate, kapiram da i sada imas na umu nas sportski sektor koji postize rezultate vece od ulaganja i ocekivanja I to bez pomoći države, samo od prodaje Blažičevih dresova i novca od Sportkluba, u situaciji kada se domaći reprezentativci i stranci u najboljim godinama odriču plata samo da bi igrali u Beogradu.
Nikodije Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 I to bez pomoći države, samo od prodaje Blažičevih dresova i novca od Sportkluba, u situaciji kada se domaći reprezentativci i stranci u najboljim godinama odriču plata samo da bi igrali u Beogradu. goranz dao ostavku na humor
Goranz Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 To je bio recap poslednjih par sezona KK CZ, domaćinsko upravljanje, jeftin roster, Partizan dobija više para od Zvezde.
Recommended Posts