Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

sto se kace ovde cokijeva sranja iz blica?

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Igor Velimirović je Đilasov bot, tako da je ovo pismo zapravo pozdrav Čovićevom redhedu.

Meni je jasno da je vama sve sto nije Partizan Covic ali treba istaci, zbog ovo malo normalnih grobara koji jos uvek pisu na ovom topiku u poplavi raznih bradilaka, da je taj isti Velimirovic nekoliko puta izmisljao groteskne stvari na racun Zvezde, zbog kojih, izmedju ostalog, ovi organizovani nosaju sa sobom zastavu na kojoj pise "Blic laze ljude".

Posted

Meni je jasno da je vama sve sto nije Partizan Covic ali treba istaci, zbog ovo malo normalnih grobara koji jos uvek pisu na ovom topiku u poplavi raznih bradilaka, da je taj isti Velimirovic nekoliko puta izmisljao groteskne stvari na racun Zvezde, zbog kojih, izmedju ostalog, ovi organizovani nosaju sa sobom zastavu na kojoj pise "Blic laze ljude".

Blic je đubre od novine, ili kao što reče reklama kad su se pojavili ''Blic, prvi Jugoslovenski tabloid!''

Posted

ne lupaj  zika minovic

zabole me sta je taj pisao za kk coki i zabole me sta nose sipkasi kk coki

imas topik za to

Posted

Harpere, sta ces ti na ovom topiku? :žaro:

Posted

Harpere, sta ces ti na ovom topiku? :žaro:

Nerviram Zetjane.

Posted (edited)

zvezda igra sutra utakmicu u krasnodaru, a onda u sledeci cetvrtak sa darusafakom, dakle pauza je svega 7 dana, a ja mislim da ce to biti duga pauza, falice mi ta jedna utakmica u medjuvremenu. a partizan ima pauzu puna dva jebena meseca. stoga im ne treba zameriti sto u nedostatku drugih aktivnosti moraju da se razracunavaju sa zutom stampom da bi ubili vreme.

Edited by Nikodije
Posted

Nerviram

ne laskaj sebi forumski odjek i reagovanje
Posted

zvezda igra sutra utakmicu u krasnodaru, a onda u sledeci cetvrtak sa darusafakom, dakle pauza je svega 7 dana, a ja mislim da ce to biti duga pauza, falice mi ta jedna jedna utakmica u medjuvremenu. a partizan ima pauzu puna dva jebena meseca. stoga im ne treba zameriti sto u nedostatku drugih aktivnosti moraju da se razracunavaju sa zutom stampom da bi ubili vreme.

doslo i vase vreme

zna se kome hvala

Posted

ne laskaj sebi forumski odjek i reagovanje

Da trgnemo po jednu za novu sezonu u Evroligi?

Posted

doslo i vase vreme

zna se kome hvala

radonji i igracima? vi ste kovali u zvezde dula kada ste imali slicne rezultate, kapiram da i sada imas na umu nas sportski sektor koji postize rezultate vece od ulaganja i ocekivanja

Posted

Ne daj se isprovocirati bradilko, izdrzi,

iako branis sam ovaj nas topik

Posted

radonji i igracima? vi ste kovali u zvezde dula kada ste imali slicne rezultate, kapiram da i sada imas na umu nas sportski sektor koji postize rezultate vece od ulaganja i ocekivanja

I to bez pomoći države, samo od prodaje Blažičevih dresova i novca od Sportkluba, u situaciji kada se domaći reprezentativci i stranci u najboljim godinama odriču plata samo da bi igrali u Beogradu.

Posted

I to bez pomoći države, samo od prodaje Blažičevih dresova i novca od Sportkluba, u situaciji kada se domaći reprezentativci i stranci u najboljim godinama odriču plata samo da bi igrali u Beogradu.

goranz dao ostavku na humor

Posted

To je bio recap poslednjih par sezona KK CZ, domaćinsko upravljanje, jeftin roster, Partizan dobija više para od Zvezde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...