Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

A i da uzmu pola para od ulaznica na neutralni domaci teren, koji samo mogu da sanjaju

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"jedite govna, mi smo sampioni!"

Posted

Mislim da Djordi vise preferira kesh ...

Posted

ne znam bas, ipak dres sa njegovim prezimenom ima neprocenjivu sentimentalnu vrednost.

Posted

bojim se da ne razumem anegdote iz tih krugova

Posted

Upitan kakva je situacija sa Partizanom, jer se i sa njegovim čelnicima sastao, prvi čovek Evrolige je rekao da je prerano govoriti o učešću crno-belih u Evrokupu:

"Prerano je za te procene. Rekao sam, ponudili smo jedno mesto u Evroligi i najmanje tri mesta u Evrokupu. A da li će biti četvrtog, videćemo".

btw, sta radi silobad na slici iznad? tj, da li je moguce da je i dalje na nekoj funkciji u klubu?

Posted

silobad je vrsioc duznosti funkcije dragan silobad.

Posted

Što je izuzetno neobično s obzirom da se čovek zove Mlađan

Posted

:D

sto je najjace proverio sam to pre nego stam postovao. mora da mi je funkcija dragan todoric omela paznju.

Posted

btw, sta radi silobad na slici iznad? tj, da li je moguce da je i dalje na nekoj funkciji u klubu?

Fikus

Posted

Prema pisanju Gazete delo sportaBertomeu je pozive uputio i na adrese beogradskih večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, nudeći im zagarantovane trogodišnje ugovore za učešće u drugom po važnosti, kvalitetu, ali i raspodeli novca takmičenju na Starom kontuinentu.

http://www.mozzartsport.com/vesti/kljucni-sastanak-u-barseloni-zvezdi-i-partizanu-nude-trogodisnje-ugovore-za-igranje-evrokupa/130186

Posted

hehe, spanac je opasan car, izjebace balkanske macho wannabije na najstariju mogucu foru. ne mogu da zamislim 1og cokija, na najjacim top8 drogama u ovom momentu, da prihvati ovakvu ponudu. spanac (ispravno) rezonuje da nema sanse bilo sta da se medjusobno dogovorimo, a naravno da ce nakon jos jednog ispusa na kraju imati opravdanje tipa: imali ste ponudu, od vas je sve zavisilo.

a realno, uzevsi u obzir koliko su stvari, tj. finansije u oba kluba "stabilne" (i zvezda moze vrlo lako zavrsiti u cabru ako se neko greskom zameri najlepsem ili mu tako zarad nekih drugih poena jednostavno bude odgovaralo), ovo mozda cak i nije toliko losa ponuda.

sve ovo pod uslovom da djordi nije dolazio da se opet samo zajebava sa sirotinjom...

Posted

Đordi želi da zna na koga može da računa što se EL/EC priče tiče. Ko ne prođe u EL, ide u EC. Kako se čini Budućnost je isključena iz čitave priče.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...