Blud Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 A i da uzmu pola para od ulaznica na neutralni domaci teren, koji samo mogu da sanjaju
Joe D Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 ne znam bas, ipak dres sa njegovim prezimenom ima neprocenjivu sentimentalnu vrednost.
Nebojsa Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Upitan kakva je situacija sa Partizanom, jer se i sa njegovim čelnicima sastao, prvi čovek Evrolige je rekao da je prerano govoriti o učešću crno-belih u Evrokupu: "Prerano je za te procene. Rekao sam, ponudili smo jedno mesto u Evroligi i najmanje tri mesta u Evrokupu. A da li će biti četvrtog, videćemo". btw, sta radi silobad na slici iznad? tj, da li je moguce da je i dalje na nekoj funkciji u klubu?
Psihodelija Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 silobad je vrsioc duznosti funkcije dragan silobad.
goofs Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Što je izuzetno neobično s obzirom da se čovek zove Mlađan
Psihodelija Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 :D sto je najjace proverio sam to pre nego stam postovao. mora da mi je funkcija dragan todoric omela paznju.
copkillah Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 btw, sta radi silobad na slici iznad? tj, da li je moguce da je i dalje na nekoj funkciji u klubu? Fikus
ZokiAsov Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Prema pisanju Gazete delo sporta, Bertomeu je pozive uputio i na adrese beogradskih večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, nudeći im zagarantovane trogodišnje ugovore za učešće u drugom po važnosti, kvalitetu, ali i raspodeli novca takmičenju na Starom kontuinentu. http://www.mozzartsport.com/vesti/kljucni-sastanak-u-barseloni-zvezdi-i-partizanu-nude-trogodisnje-ugovore-za-igranje-evrokupa/130186
Nebojsa Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 hehe, spanac je opasan car, izjebace balkanske macho wannabije na najstariju mogucu foru. ne mogu da zamislim 1og cokija, na najjacim top8 drogama u ovom momentu, da prihvati ovakvu ponudu. spanac (ispravno) rezonuje da nema sanse bilo sta da se medjusobno dogovorimo, a naravno da ce nakon jos jednog ispusa na kraju imati opravdanje tipa: imali ste ponudu, od vas je sve zavisilo. a realno, uzevsi u obzir koliko su stvari, tj. finansije u oba kluba "stabilne" (i zvezda moze vrlo lako zavrsiti u cabru ako se neko greskom zameri najlepsem ili mu tako zarad nekih drugih poena jednostavno bude odgovaralo), ovo mozda cak i nije toliko losa ponuda. sve ovo pod uslovom da djordi nije dolazio da se opet samo zajebava sa sirotinjom...
Dankan Ajdaho Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Đordi želi da zna na koga može da računa što se EL/EC priče tiče. Ko ne prođe u EL, ide u EC. Kako se čini Budućnost je isključena iz čitave priče.
Recommended Posts