copkillah Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Vilson i Džons raskinuli ugovore. oterao ih Pera, znao sam
Timmy Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Jel ovih dana krece domaca liga? Nigde nisam nista procitao, a bila je nesto prica da se pomera pocetak... Sta bi na kraju?
Delija67 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Kad Zvezda i Mega zavrse sva ostala takmicenja u kojim ucestvuju. Znaci posle F4 u Berlinu.
copkillah Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Partizan NIS je najgledaniji tim ABA j.t.d. lige Prema zvaničnoj statistici lige, mečeve regionalnog takmičenja je uživo pratilo 379.518 gledalaca od čega je više od četvrtine gledalo crno-bele. KK Partizan NIS, ponovo je tim koji je najviše ljudi uživo gledalo u ABA j.t.d. ligi. Sa prosečnom posetom od 4576.9 posetilaca u hali Pionir (dvorana “Aleksandar Nikolić”) i Hali sportova “Ranko Žeravica”, Partizan je ubedljivo najgledaniji na domaćem terenu. Drugoplasirani Zadar, u proseku je gledalo 3.192,3 gledaoca u dvorani “Krešimir Ćosić”. Kada se poseti na domaćem terenu doda prosek od 2.970,5 gledalaca na 13 gostujućih mečeva, dobija se ukupan broj od 98.116 gledalaca na mečevima Partizana, što predstavlja više od jedne četvrtine ukupnog broja gledalaca na svim mečevima regionalnog takmičenja.
Jimmy Kowalski Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Jel ovih dana krece domaca liga? Nigde nisam nista procitao, a bila je nesto prica da se pomera pocetak... Sta bi na kraju? Ako pod ovih dana mislis na maj, onda da. Crno-bele do kraja sezone čeka još domaća Superliga, za koju se ne zna kada će početi, a naslućuje se da će silom prilika (Zvezda i Mega u plej-ofu ABA lige, Zvezda u Top 16 fazi Evrolige sa tendencijom da uđe u četvrtfinale, olimpijski kvalifikacioni turnir) biti drugačija nego prethodnih sezona. "Verovatno će biti 'tramvaj liga', igraće se u dvadesetak dana, u dve grupe po četiri tima. Imaće značaj samo za one koji se bore da uđu u ABA ligu, a prvaku će samo na memorandumu pisati da ima titulu više. Sada je moralo ovako, ali neka bude za nauk", istakao je Dragan Todorić u intervjuu za "Žurnal".
Timmy Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Jebo mater, ja mislio Delija se gore zajebava :O Stvarno ne razumem. U cemu se ova godina razlikuje od svih prethodnih kad je odmah po zavrsetku ABA lkigaskog dela kretala i srpska liga. Igrali smo mi onoliko puta top16, pa i dalje, a liga se nije pomerala ni dana, a kamoli mesec ili dva. Skroz sam sve ovo propustio, kako je uopste doslo do toga?
Timmy Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Cek bre, nije valjda onaj peder doprineo da nam sledeca tekma bude tek posle izbora. Ne, recite mi da je nije to. Jebotebob :(
keitel Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Jebo mater, ja mislio Delija se gore zajebava :o Stvarno ne razumem. U cemu se ova godina razlikuje od svih prethodnih kad je odmah po zavrsetku ABA lkigaskog dela kretala i srpska liga. Igrali smo mi onoliko puta top16, pa i dalje, a liga se nije pomerala ni dana, a kamoli mesec ili dva. Skroz sam sve ovo propustio, kako je uopste doslo do toga? Nije se igrao plej of aba lige. Osim toga, i domaće prvenstvo je i tada bilo skarabudženo u nekim grupama, a završavalo se krajem juna u nehumanim uslovima.
goofs Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Nije se igrao plej of aba lige. Osim toga, i domaće prvenstvo je i tada bilo skarabudženo u nekim grupama, a završavalo se krajem juna u nehumanim uslovima. Sto su sad resili time sto ce pomeriti pocetak prvenstva za mesec dana? Prosle godine se igrao plej-of, a Zvezda je bila u Top16, pa se igrala i KLS liga. Jedu govna.
Timmi Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Sto su sad resili time sto ce pomeriti pocetak prvenstva za mesec dana? Prosle godine se igrao plej-of, a Zvezda je bila u Top16, pa se igrala i KLS liga. Jedu govna. sjecas li se kakav je bio playoff prosle sezone? ove sezone su odlucili da se aba liga kompletno zavrsi prije domace lige. prva ideja im je bila da aba liga ima 12 timova, 4 kola manje, ali je olimpija morala bi ti ubacena, pa su prosili ligu na 14. zato su prvih 5-6 kola zbili u desetak dana i regularni dio sezone je zavrsio 15-ak dana ranije. medjutim, ono na sta nisu racunali je da se neki od timova plasira u top 8 (da se zvezda plasirala prosle sezone nastao bi isti problem) koji se igra dva meca sedmicno i poklapa se s terminima finala. da ne bude da vam je dr coki zaprzio corbu, on je predlagao da se domaca liga igra prije playoffa, naravno iz svojih razloga da zvezda igra laganu domacu ligu umjesto playoffa dok se bori za top 8.
Nikodije Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 tegeltija ponudio sasvim ok predlog Da Crvene zvezda ne igra ligaški deo Superlige, već se ukljući u plejof. Sedam, a ako ima želje i osam ekipa (peti ili sledeći po plasmanu iz KLS, ko ima sredstava da igra Superligu ) da ne bude neparan broj, krene u aprilu sa Superligom, po dvokružnom sistemu, u ritmu sreda –subota. Tri najbolja idu u plejof, Zvezda igra u polufinalu sa drugim iz takve lige, a prvi i treći budu drugi par. Finale, ukoliko bude duel večitih, igra se bez prednosti domaćeg terena, pošto bi se ulaznice za Pionir, a zašto ne i Arenu, prodavale na pola –pola, kao za Kup u Nišu. Mislim da bi na dobitku bili svi. Sportski i finansijski, a i reprezentacija, pa i Zvezda, uz nadu da će se ostvariti njen ulazak u finale ABA i plejof Evrolige.
kobni zelaya Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 On bi da groari izbegnu Megu u polufinalu. Ne laje kuca sela radi, nego sebe radi.
Recommended Posts