Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne tako davno, crno - beli, za ovdašnje prilike, nisu imali materijalnih briga, naprotiv. Nije bilo ni prozivanja državnih instanci, bilo je samo rezultata i „nešto ljutnje” na one „tamo gore”, da bi pre dve godine „grudva” nevolja počela da dobija zamajac (tromesečna blokada klupskog računa), a ni lavina više nije „tamo daleko”.

- Bila su bolja vremena, mada država nikada nije bila dovoljno izdašna srazmerno ambicijama, pa i rezultatima, ali su ta sredstva omogućavala da se pliva i da se pravi neka strategija održivog razvoja. 

Jbg drzava nije prepoznala ambiciju da se ide po jos jednu evropsku krunu pa da ispljune jos par milki...

duplo manja :facepalm:

Pa ovo je veliki napredak. Po prvi put je izneo neki finansijski podatak. Repesina plata je transparentna - 300k evra godisnje + veliki bonusi. 

Dakle Dulo je ove godine kostao 150k evra + bonusi, kojih ove godine verovatno nije bilo, ali prosle jeste. 

Edited by adasevic

Resio Doolo da otera Partizan u uppr.

I morace partizan da napravi neki reprogram ili ce biti neko je Lovernj a neko Vujosevic.

Bez obzira da li mi bude ponuđen ili ne, Partizan će morati da napravi neki program kako da ispuni prispele obaveze prema meni, koje su velike, a na osnovu neisplaćenih plata još od januara 2013. 

Vujošević očigledno ima nisku tačku topljenja

Pa ovo je veliki napredak. Po prvi put je izneo neki finansijski podatak. Repesina plata je transparentna - 300k evra godisnje + veliki bonusi.

Dakle Dulo je ove godine kostao 150k evra + bonusi, kojih ove godine verovatno nije bilo, ali prosle jeste.

U srećnija vremena je imao stipendiju kao Repeša.

Dule Vujosev... :(

drste gace panteri!

Kako prenose podgoričke Vijesti, Partizan je počeo pregovore sa 21-godišnjim Nikolom Ivanovićem, koji je prošle sedmice raskinuo ugovor sa podgoričkom Budućnošću.

Poučeni lošim iskustvom iz prethodne sezone, kada je nedostatak pouzdanog organizatora igre predstavljao najveći problem za crno-bele, sada se trofejni tim iz Humske prvo okrenuo potrazi za plejmejkerom.

Ivanović je prošle sezone prosečno beležio 3,4 poena uz 2,1 asistencije po meču u ABA ligi, gde je imao ograničenu minutažu od 9,4 minuta po utakmici. 

Interesantno, zar on ne može da nađe neki klub u kome bi, ekčli, bio plaćen, hm....

ma mislim da je cak i ovo patka.

drste gace panteri!

Kako prenose podgoričke Vijesti, Partizan je počeo pregovore sa 21-godišnjim Nikolom Ivanovićem, koji je prošle sedmice raskinuo ugovor sa podgoričkom Budućnošću.

Poučeni lošim iskustvom iz prethodne sezone, kada je nedostatak pouzdanog organizatora igre predstavljao najveći problem za crno-bele, sada se trofejni tim iz Humske prvo okrenuo potrazi za plejmejkerom.

Ivanović je prošle sezone prosečno beležio 3,4 poena uz 2,1 asistencije po meču u ABA ligi, gde je imao ograničenu minutažu od 9,4 minuta po utakmici. 

Sve se nema, a pojačavate se pre nas  -_-  :P Zar nije bila priča da će on u Megu?

Koliko se secam, on je pre 2-3 godine vazio za jednog od najvecih talenta iz regiona, na jednoj utakmici u Podgorici nas je fino napunio, sta se posle dogodilo sa njim da ima statse i minutazu na nivou jednog  Daloa, nije mi poznato, U svakom slucaju, svaki i malo talentovan igrac na ovaj raspad je dobrodosao!

Najtalentovaniji igrac CG, kosarkaska verzija  :naughty:

Koliko se secam, on je pre 2-3 godine vazio za jednog od najvecih talenta iz regiona, na jednoj utakmici u Podgorici nas je fino napunio, sta se posle dogodilo sa njim da ima statse i minutazu na nivou jednog  Daloa, nije mi poznato, U svakom slucaju, svaki i malo talentovan igrac na ovaj raspad je dobrodosao!

Bio je povređen pola sezone, a posle nije imao toliko prostora, jer je bila bitka da se uđe u Euroligu. Zato je sezonu pre toga dominirao u ABA (drugi deo sezone). Odličan talenat, baš bi usralo groare da ga dovedu.

Zivo me interesuje ko zapravo pregovara sa njim u ime kluba, posto Dule i dalje nema novi ugovor i pitanje hoce li ga ikada dobiti...

Guest
This topic is now closed to further replies.