Timmy Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Kakav crni Bodiroga, daleko mu lepa kuca. Edited March 5, 2016 by Timmy
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pa drugu slobodnu licnost iz sveta kosarke sa autoritetom(posebno u evropi) a da mu je uzgred drag Partizan, nisam uspeo da pronadjem ... Autoritet u Evropi nije bitan za valjanje u ovom nasem blatu. Problem je naci nekog ko je spreman za gutanje zaba, koga ce s jedne strane optuzivati da je Vucicev covek, a s druge da nije dovoljno zahvalan "darezljivom gospodaru". I koji nece posle pola godine reci "ej, ne mogu ja vise ovo". Na kraju, ne bi me iznenadilo da se Danilovic vrati, jer nece niko drugi.
Miralem Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 da stavimo tu misu tumbasa, pa nek alek krivi njega za ponasanje navijaca.
ZokiAsov Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ja sam pre za vucicupederu, peru i djumaru nego evrokup. Realno dok je zvalonja tu, nece nam dati da budemo ispred cigana. Jebes evrokup.
Geo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Autoritet u Evropi nije bitan za valjanje u ovom nasem blatu. Problem je naci nekog ko je spreman za gutanje zaba, koga ce s jedne strane optuzivati da je Vucicev covek, a s druge da nije dovoljno zahvalan "darezljivom gospodaru". I koji nece posle pola godine reci "ej, ne mogu ja vise ovo". Na kraju, ne bi me iznenadilo da se Danilovic vrati, jer nece niko drugi. Autoritet u evropi je potreban, kada vise odlucuju pozivnice nego sportski rezultati ... Ukoliko su ambicije samo krljanje u blatu radi opstanka, onda mozemo i Grbovica komotno da postavimo . Ja sam pre za vucicupederu, peru i djumaru nego evrokup. Realno dok je zvalonja tu, nece nam dati da budemo ispred cigana. Jebes evrokup. Zato sam i rekao da nam je izbor vise nego jadan ...
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Autoritet u evropi je potreban, kada vise odlucuju pozivnice nego sportski rezultati ... Ukoliko su ambicije samo krljanje u blatu radi opstanka, onda mozemo i Grbovica komotno da postavimo . Pa nismo mi dobili pozivnicu za Evrokup na Bericev ugled, nego upravo na sportske rezultate. Minule naravno.. Sa Grbom je propast zagarantovana u svakom obliku..
Geo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Nismo mi jos nista dobili, a to da se gleda uspeh iskljucivo kod Jordija & Co je blago receno pogresan zakljucak .... p.s. Za Grbu sam kairikirao Edited March 5, 2016 by Geo
ZokiAsov Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Kakve veze imaju Vucic i ABA? Koliko ja znam nikakve. Aba je bila bitna zbog prohodnosti u Evroligu, videcemo koliki ce znacaj imati u buducnosti. Jednostavno dok god je on tu gde je, u poziciji kakvoj jeste (drzava to sam ja), FK i KK Crvena Zvezda ce biti u znatno boljoj poziciji nego klubovi jugoslovenskog sportskog drustva. Ne padam ja na fore Vucic zeli da nas unisti, da nas zakatanci i zatre svaki trag naseg postojanja. Jednostavno voli zvezdu, bitna mu je i u takvoj situaciji je gotovo nemoguce da im pariramo. Tu ne mislim na pobede u kupu i ligi, vec na trofeje i prohodnost ka najjacem takmicenju evrope.
fandorin Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Sad vidim na b92 da je Berić zvanično podneo ostavku i da će ostati da vodi klub dok se Peković ne vrati iz Amerike. Do juče je bio potpredsednik kluba sa zadatkom da vodi klub dok se Peković ne vrati iz Amerike. Jel' ovo samo meni pomalo čudno i neobično?
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) Nismo mi jos nista dobili, a to da se gleda uspeh iskljucivo kod Jordija & Co je blago receno pogresan zakljucak .... p.s. Za Grbu sam kairikirao A gde si ti procitao taj zakljucak? Koliko ja znam nikakve. Aba je bila bitna zbog prohodnosti u Evroligu, videcemo koliki ce znacaj imati u buducnosti. Nisi video zvanican predlog Evrolige za naredne tri godine? Edited March 5, 2016 by Jimmy Kowalski
Nikodije Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Koliko ja znam nikakve. Aba je bila bitna zbog prohodnosti u Evroligu, videcemo koliki ce znacaj imati u buducnosti. Jednostavno dok god je on tu gde je, u poziciji kakvoj jeste (drzava to sam ja), FK i KK Crvena Zvezda ce biti u znatno boljoj poziciji nego klubovi jugoslovenskog sportskog drustva. Ne padam ja na fore Vucic zeli da nas unisti, da nas zakatanci i zatre svaki trag naseg postojanja. Jednostavno voli zvezdu, bitna mu je i u takvoj situaciji je gotovo nemoguce da im pariramo. Tu ne mislim na pobede u kupu i ligi, vec na trofeje i prohodnost ka najjacem takmicenju evrope. videcemo da li ce vucic, pod uslovom da mu vlast potraje, doneti zvezdi bas toliko titula koliko ih je partizan osvojio u fudbalu i kosarci u prethodnih 10 i vise godina. ja mislim da nece i da ce se potkrasti neka titula i za fkp i kkp. naravno, ja mu zelim da padne sa vlasti vec sada u aprilu, pa da i ne proveravamo. druga je stvar sto vi (grobari) mislite da su sve vase titule ciste i osvojene golom strucnoscu, a onda je dosao vucic i to sve promenio.
ZokiAsov Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Sad vidim na b92 da je Berić zvanično podneo ostavku i da će ostati da vodi klub dok se Peković ne vrati iz Amerike. Do juče je bio potpredsednik kluba sa zadatkom da vodi klub dok se Peković ne vrati iz Amerike. Jel' ovo samo meni pomalo čudno i neobično? Podneo je ostavku i radice do leta dok mu pekmen ne nadje zamenu. Tada ce otici. Prema prvobitnom planu & dogovoru, funkcija mu nije bila orocena, odnosno, trebalo je da nastavi da radi i posle narednog leta. Ne znam sta ti je tu cudno i neobicno.
Kreator Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 (edited) mislio sam da je ovaj ološ sa fotke zadužen samo da minira fk partizan. sad vidim da je vučićeva desna ruka iz senke i u kk partizan. uspeo je i berića da otera. kad će ta sns gamad da nas ostavi na miru. :( on i onaj gmaz od profesora rimskog prava stoje iza tzv "navijačkog saopštenja". ah da, zaboravio sam i ovu ulizicu sa linka: http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/tajlandanin-grkovic-novi-poslovni-direktor-kk-partizan/73xkhc4 Edited March 5, 2016 by BlackGeorge
Geo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 A gde si ti procitao taj zakljucak? Nisi video zvanican predlog Evrolige za naredne tri godine? Pa napisao si "zbog minulih rezultata" , zabole Djordija za minule a i trenutne rezultate ako si sirotinja i iz iste takve zemlje ....
Recommended Posts