Timmy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Mico, care! Ovim si me kupio do kraja zivota. I jos jace VUCICU PEDERU!!!!
Lezilebovich Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Mico, care! Ovim si me kupio do kraja zivota. I jos jace VUCICU PEDERU!!!! mislim da će to teško da bude Mi navijači Partizana,okupljeni u najvećoj organizovanoj navijačkoj grupi u Srbiji Grobari usled raznih laži,pritisaka i neistina iznetih na naš račun,prinuđeni smo da nas na ovaj način čuje crno-bela javnost. Istorija naše navijačke grupe počinje još pre 1970. godine. Posle mnogo navijačkih uspona i padova konačno se 2014. godine sve grupe na Partizanovom stadionu okupljaju u jednu grupu Grobari jug“, navodi se u saopštenju i dodaje: “Tada je odlučeno da je jedini cilj bezuslovna podrška SD Partizan s kim god i gde god igra. Takođe, odlučeno je da se nećemo mešati u rad uprave i stručnog štaba, već da ćemo biti kičma, oslonac i poslednja linija odbrane našeg Partizana. Jedan od najvećih razloga naše podele bila je politika. Odlučeno je da politici nema mesta na tribini,da će svaki vid politike i političkog delovanja na tribini biti oštro sankcionisan. Naša stranka je Partizan. Svi k’o jedan za naš Partizan.”
Nebojsa Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 jbt, kakva botovska patetika, svako saopstenje im je k'o jaje jajetu
Geo Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Znaci Beric odbio da potpise nedicevo saopstenje, pa usledile pretnje da ce ce klub tek sada najebati i objavili saopstenje bez potpisa ... Ostavka je vise nego razuman cin i svaka cast na karakteru. Stoka se svojim saopstenjem i javno prikazala u pravom svetlu, odnosno sta ima je najsvetije
Timmy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Da li mislis da bi Pekovic trebalo da sledi primer Berica? Ako to uradi porasce kao covek u mojim ocima. Ali mislim da nece to uraditi. A kao navijac Partizana smatram da ne treba da daje ostavku jer je u interesu kluba da se bar direktno ne konfrotira sa olosem u vrhu drzave i da treba da ucini sve da nastavi kao da sada.
Timmy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 A ono saopstenje olosa sa tribina treba shvatiti kao pretnju nama da ce da biju ako dirnemo u velikog vodju. Leb ti jebem!
Jimmy Kowalski Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Ako to uradi porasce kao covek u mojim ocima. Ali mislim da nece to uraditi. A kao navijac Partizana smatram da ne treba da daje ostavku jer je u interesu kluba da se bar direktno ne konfrotira sa olosem u vrhu drzave i da treba da ucini sve da nastavi kao da sada. Postavio sam to pitanje, jer je Beric dosao u paketu s njim, kao njegova desna ruka. Znali su da ce morati da se gutaju zabe kako bi obezbedili funkcionisanje kluba, tako da su na to morali biti spremni. I sada je u ocima navijaca Beric car jer izlazi iz te price kako bi ostao cist, a Pekovic ostaje da "prlja ruke". To je ono sto mi se ne svidja. Trebalo je ili zajedno da napuste klub ili da nastave zajedno da se bore na isti nacin kao do sada.
Timmy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Stoji sve.. mucna situacija. U celoj drzavi. Ovo je samo jedan manifest opste bolesti.
copkillah Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Postavio sam to pitanje, jer je Beric dosao u paketu s njim, kao njegova desna ruka. Znali su da ce morati da se gutaju zabe kako bi obezbedili funkcionisanje kluba, tako da su na to morali biti spremni. I sada je u ocima navijaca Beric car jer izlazi iz te price kako bi ostao cist, a Pekovic ostaje da "prlja ruke". To je ono sto mi se ne svidja. Trebalo je ili zajedno da napuste klub ili da nastave zajedno da se bore na isti nacin kao do sada. Pa sad, nisu u istoj poziciji, jer Peković čak nije ni državljanin Srbije, pa mu se može mnogo više toga nego Beriću. Siguran sam da su se dogovorili i da ga Berić ništa nije ispalio.
Jimmy Kowalski Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Nisam ni mislio da ga je ispalio, jasno je da su se dogovorili da ostane u klubu do Pekovicevog povratka. Ali, nije ga bez razloga pokusavao ubediti da se predomisli oko ostavke. Ako Pek ostane usamljen u borbi za klub, nece nista moci da uradi..
Timmy Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Da. Mica je bio glavni faktor tu. Pekmen je bez njega, plasim se, go kurac.
Geo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Realno najbitniji su oni koji obezbedjuju novac (citaj Pekem, neko iz vlasti) i onaj koji bi trebao pametno da trosi taj novac (Djikic)... Beric je vise operativac, stvarno nisam stekao utisak koliko je stvarno sposoban, da bih bio siguran da sa njegovim odlaskom sledi katastrofa (ne pricam o moralnim nacelima). Mozda bi bilo najbolje da Kecman preuzme tu funkciju,posebno sto je dobro upucen u desavanje u klubu a sto se tice inteligencije i elekventnosti tu nemam nedoumica da je sposoban. U svakom slucaju, jasno je da nam ostaje samo izbor (dok su ovi na vlasti, a bice xx godina... : Da vicemo "Vucicu pederu" ali u sebi i imamo nekakvu korektnu evrokup ekipu _(solidne utakmice tokom godine) ili da se vice naglas(oteraju svi naprednjaci pri klubu) i da opet gledamo polusezonu slicnu kao sa Perom i Djumarom. SVe u svemu, zesce sranje od izbora :( p.s. Bodiroga bi bio najbolji izbor zbog medijskog autoriteta(vidjam ga svaki dan u kraju) ali cisto sumnjam da je spreman da ugrozava svoje biznise u ovoj nesrecnoj zemlji i generalno remeti svoju lagodan zivot, zarad nekih ideala ...
ToniAdams Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 kakve veze ima bodiroga sa partizanom, sem sto navija za isti?
Geo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 kakve veze ima bodiroga sa partizanom, sem sto navija za isti? Pa drugu slobodnu licnost iz sveta kosarke sa autoritetom(posebno u evropi) a da mu je uzgred drag Partizan, nisam uspeo da pronadjem ...
Recommended Posts