keitel Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 mislim da smo se ranije slozili da bi za vas sadasnji roster jedino dzons bio interesantan, tako da prica o crncima koje predstavljas kao naznamkako kvalitetne, jednostavno ne stoji. Mogao bi da upadne u Zvezdin roster umjesto Tejića, to je bio neki konsenzus po tom pitanju.
ZokiAsov Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Aj pogodi koliko crnaca igra u timu koji ima 0-21 u svajcarskoj ligi. Nasi crnci. Dzamar Wilson - legenda belgijske lige, poznat i ljubiteljima kosarke u Australiji Kevin Dzons - jedini s pedigreom, posle sezone u Klivlendu gde je cas igrao cas se selio u razvojnu ligu, dominirao u dresu San Miguel pivopija, na Filipinima Derel Vilijams - zbog poznate price pauzirao s kosarkom, dosao iz mocne belgijske lige koju je presao kao igricu. Nesto mi se ne cini da su se bas mnogi klubovi tukli ko ce da ih potpise.
Timmi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ne znam koliko pratis, ali ima crnaca i u drugoj ligi Luksemburga. Aj pogodi koliko crnaca igra u timu koji ima 0-21 u svajcarskoj ligi. brate...
Nikola77 Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Svakako uživajte dok traje, neće ni mirko marjanovic, ivica dacic, boris tadic, branko ruzic vladati večno. +1 Edited March 4, 2016 by Nikola77
J.R. Cash Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 brate... Mislim da nisi uhvatio poentu. Nacrtacu ako treba, nije mi tesko.
Timmi Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 mislim da jesam, da ima crnaca i crnaca, a da ti nisi. :D
J.R. Cash Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Jasna je meni poenta Nikodijevog posta, ali sam se eto uhvatio za tu pricu o crncima zato sto me to prebrojavanje crnaca i stranaca kao dokaz necega duze vreme iritira. A zapakovao bih vam sva tri nasa crnca sa masnicom u zamenu za jednog Dangubica.
Nikodije Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Jasna je meni poenta Nikodijevog posta, ali sam se eto uhvatio za tu pricu o crncima zato sto me to prebrojavanje crnaca i stranaca kao dokaz necega duze vreme iritira. A zapakovao bih vam sva tri nasa crnca sa masnicom u zamenu za jednog Dangubica. Nije poenta u crncima kao igracima crne boje koze i strancima (koji, kao, sami po sebi, i po svojoj boji koze donose neki nevidjeni kvalitet), vec u dobrim igracima koji su dovedeni u Partizan. Solidnim igracima, ajde. Onda kada ste vi krenuli da dovodite igrace i nije bilo bas bog zna cega da se probere, jasno je da ste morali da se okrenete ka crncima, jer belaca (posebno srpskih, a da nesto vrede) tada nema uopste u ponudi. Ako imamo u vidu period kada su dovodjeni i njihov skroman rejting, moze se reci da je uradjen odlican posao sa svom trojicom Edited March 4, 2016 by Nikodije
J.R. Cash Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 rebic za wilsona i ruka ruci ? Strpi se, igrace Rebic i ostatak Zvezdinog skarta u Partizanu ako ostane ovaj odnos snaga. Ponovo cemo morati da se krpimo crncima i Cehoslovacima, sto ce opet biti dokaz da smo puni ko brod. I to sve ako benvevolentni diktator ne zavrne slavinu (sto je, da se ne zajebavamo, prava poenta Nikodijeve price). U tom slucaju bismo se okrenuli razvoju poluprozivoda iz KLS. Evo, Koprivica sasvim fino napreduje.
Nikodije Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Strpi se, igrace Rebic i ostatak Zvezdinog skarta u Partizanu ako ostane ovaj odnos snaga. Ponovo cemo morati da se krpimo crncima i Cehoslovacima, sto ce opet biti dokaz da smo puni ko brod. I to sve ako benvevolentni diktator ne zavrne slavinu (sto je, da se ne zajebavamo, prava poenta Nikodijeve price). U tom slucaju bismo se okrenuli razvoju poluprozivoda iz KLS. Evo, Koprivica sasvim fino napreduje. diktatora treba oterati u ropotarnicu, a onda vaspostaviti kriterijum po kojem ce se klubovi dotirati, ukoliko privatizaciju unapred odbacimo kao nemogucu. cisto da ne ispadne da podrzavam ovakvo stanje stvari sa ovakvim diktatorom, sve i da zvezda veze 13 titula, dok se partizan zadovoljava efemernom pozicijom i crncima u rangu druge lige luksemburga.
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti, Želim da vas obavestim da sam podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju. Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub konsolidovao i ostvario značajan napredak u igri i rezultatima. Kako smatram da nisam uradio ništa loše i da nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim na stanje u klubu i klupske rezultate. Odbijam bilo kakve spekulacije vezane za nekakvo lično nezadovoljstvo stanjem, rezultatima i pozicijom Partizana, navedene u nekim listovima. U datim okolnostima, kad smo se borili da izbegnemo gašenje kluba, zadovoljan sam postignutim. Osim toga, verujem da je u odnosu na ta pitanja pre svega merodavan sud navijača, koji vole klub i koji su mu privrženi. Ponosan sam na neverovatnu podršku navijača klubu u tako teškoj situaciji. Pune hale i ubedljivo najveća gledanost u ligi zaslužuju poštovanje. Niko nema tako odane i strasne navijače. Nesrećan sam zbog ovoga što se sada događa. Voleo bih da oni koji su privrženi Partizanu sad u još većoj meri (ako je to uopše moguće) podrže klub, tim i trenere da postignu još bolje rezultate, uprkos velikim problemima. Zahvaljujem se Nikoli Pekoviću na poverenju koje mi je ukazano i svim saradnicima u klubu na saradnji. U Partizanu ću do povratka NIkole Pekovića iz SAD obavljati sve poslove kao i do sada, uradiću sve ono što je dogovoreno i održati sve važne sastanke koji su dogovoreni, osim ukoliko klub ne odluči drugačije. Razume se da ću, bez obzira na ostavku, pomoću klubu kada god je potrebno. Moj odnos prema Partizanu nije i nikada neće biti vezan za bilo kakvu funkciju. S poštovanjem, Miroslav Berić digospo berić
Recommended Posts