Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. 

+1

Kad Grkara i Nedara zavrte p'n'r to je neresiva enigma za Radonju i Mrsica.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vidim da si savrseno upoznat sa desavanjima, nema sta drugo da budes..

a vidim da ti cuvas vatru, al nema potrebe, znamo kako stvari funkcionisu i ko donosi pare u blizance, a to svakako nije Mica Beric. On moze samo sebi da odsece kitu zato sto je Vucicu pederu mentolcina, mada ja ne vidim zasto bi to radio.

Posted

+1

Kad Grkara i Nedara zavrte p'n'r to je neresiva enigma za Radonju i Mrsica.

Video bih ja taj pnr sa Dejanom Petrovim i Koprivicom koji biste igrali da vam SNS nije upumpao pare da dovedete tri crnca i sve ostalo sto ste doveli

Posted

a vidim da ti cuvas vatru, al nema potrebe, znamo kako stvari funkcionisu i ko donosi pare u blizance, a to svakako nije Mica Beric. On moze samo sebi da odsece kitu zato sto je Vucicu pederu mentolcina, mada ja ne vidim zasto bi to radio.

Slabo vidis, a jos manje znas. No to te ne sprecava da izigravas nekog sveznajuceg analiticara poput Andjusa.. 

Posted

Ne znam koliko pratis, ali ima crnaca i u drugoj ligi Luksemburga.

Posted (edited)

Ne znam koliko pratis, ali ima crnaca i u drugoj ligi Luksemburga.

:lol:

da, a ova trojica su taj nivo. moguce da bi neki crni dejan petrov dosao i bez grkare i nedare, ali kevin jones svakako ne bi

Edited by Nikodije
Posted

Video bih ja taj pnr sa Dejanom Petrovim i Koprivicom koji biste igrali da vam SNS nije upumpao pare da dovedete tri crnca i sve ostalo sto ste doveli

O jbt, Zvezdine pobede su rezultat pnr-a koji vrte Vučić i Čović, a Partizanove su sporska priča i gotovo. I prestani da čačkaš više to

Posted

Slabo vidis, a jos manje znas.

bez uvrede, al' ovo mozes da stavis i u potpis obzirom da se iz dobrog dela tvojih postova da naslutiti da su vecina ljudi na ovom forumu uglavnom nemaci pojma  :isuse:

poenta je, ako se neko ne slaze s tvojim stavom ili ima drugacije misljenje, ne znaci da je i automatski debil.

ovo onako usput iako je nikodijeva "analiza" prilicno pristrasna nategnuta...

Posted

bez uvrede, al' ovo mozes da stavis i u potpis obzirom da se iz dobrog dela tvojih postova da naslutiti da su vecina ljudi na ovom forumu uglavnom nemaci pojma  :isuse:

poenta je, ako se neko ne slaze s tvojim stavom ili ima drugacije misljenje, ne znaci da je i automatski debil.

ovo onako usput iako je nikodijeva "analiza" prilicno pristrasna nategnuta...

Tebe je pogodilo sto sam ti napisao da pises gluposti kad si srao oko neke "svinjarije oko kalendara" i jos uvek ne mozes to da prebolis.

Ako ti se ne svidja kako pisem, stavi me na IL.. U svakom slucaju, skini mi se s kurca..

Posted

:lol:

da, a ova trojica su taj nivo. moguce da bi neki crni dejan petrov dosao i bez grkare i nedare, ali kevin jones svakako ne bi

Aj pogodi koliko crnaca igra u timu koji ima 0-21 u svajcarskoj ligi.

Posted (edited)

@nebojsa

kako je to analiza™ nategnuta, sta je netacno? razumem zlovolju spram cinjenice da je sns taj koji obezbedjuje pare klubu (tacnije zlovolju zbog toga sto zvezda dobija vise, nekima™ nije mrsko to sto su pare drzavne, vec sto ih, po njihovom misljenju, nema dovoljno kako bi se titule osvajale u nizu, kao nekada), ali to nije razlog da se cinjenice ignorisu

Edited by Nikodije
Posted

Aj pogodi koliko crnaca igra u timu koji ima 0-21 u svajcarskoj ligi.

pojma nemam, al ako su u rangu Vilsona, Vilijamsa i Dzonsa, onda samo mogu da konstatujem da je to najbolja liga na svetu.

Posted

Tebe je pogodilo sto sam ti napisao da pises gluposti kad si srao oko neke "svinjarije oko kalendara" i jos uvek ne mozes to da prebolis.

Ako ti se ne svidja kako pisem, stavi me na IL.. U svakom slucaju, skini mi se s kurca..

i rest my case... na kalendar sam u potpunosti zaboravio, jel bese i mica bio na njemu? ukoliko jeste, u sledecem sam siguran - biti nece...

@nebojsa

kako je to analiza™ nategnuta, sta je netacno? razumem zlovolju spram cinjenice da je sns taj koji obezbedjuje pare klubu (tacnije zlovolju zbog toga sto zvezda dobija vise, nekima™ nije mrsko to sto su pare drzavne, vec sto ih, po njihovom misljenju, nema dovoljno kako bi se titule osvajale u nizu, kao nekada), ali to nije razlog da se cinjenice ignorisu

jbg, za pocetak, da je pera ostao na mestu trenera, vilijams i finac bi odavno bili bivsi. mislim da smo se ranije slozili da bi za vas sadasnji roster jedino dzons bio interesantan, tako da prica o crncima koje predstavljas kao naznamkako kvalitetne, jednostavno ne stoji.

drugo, nisam siguran koliko su pomenuta dvojica snsovaca imali uticaja na dolazak dzonsa. tu smo cini se jednostavno imali srece da prilicno jeftino pazarimo odlicnog igraca.

trece, ove price oko toga ko dobija vise love postaju jednostavno deplasirane, ispade da je bitnije koga vucic vise voli, nego sta igraci prikazuju na terenu ili koliko imaju dobrog trenera npr. neka slicna prica je bila pre neki dan oko derbija - mislim da se previse ljudi zanose nekim teorijama zavera, davanju vaznosti u sustini nebitnim likovima kojih se niko nece secati za par godina, do obracanjem paznje na sustinu - na sam sport, tj kvalitet istoga (ili igre koju pruzaju timovi/igraci za koje navijaju).

Posted (edited)

jbg, za pocetak, da je pera ostao na mestu trenera, vilijams i finac bi odavno bili bivsi. mislim da smo se ranije slozili da bi za vas sadasnji roster jedino dzons bio interesantan, tako da prica o crncima koje predstavljas kao naznamkako kvalitetne, jednostavno ne stoji.

drugo, nisam siguran koliko su pomenuta dvojica snsovaca imali uticaja na dolazak dzonsa. tu smo cini se jednostavno imali srece da prilicno jeftino pazarimo odlicnog igraca.

trece, ove price oko toga ko dobija vise love postaju jednostavno deplasirane, ispade da je bitnije koga vucic vise voli, nego sta igraci prikazuju na terenu ili koliko imaju dobrog trenera npr. neka slicna prica je bila pre neki dan oko derbija - mislim da se previse ljudi zanose nekim teorijama zavera, davanju vaznosti u sustini nebitnim likovima kojih se niko nece secati za par godina, do obracanjem paznje na sustinu - na sam sport, tj kvalitet istoga (ili igre koju pruzaju timovi/igraci za koje navijaju).

Vilijamsa je doveo Dzikic, Dzonsa i Vilsona Pera. Ok, svaka cast Peri sto je iskopao dva korektna igraca (posebno Dzonsa koji je vise nego korektan), mada nije bas da oni volontiraju, iako jesu svi zajedno placeni manje nego sam Kinsi. Da nije redovno dobijao stipendije, Dzons bi verovatno davno otisao, kao sto su svojevremeno igraci tokom sezone masovno odlazili iz Zvezde, a ove godine iz Partizana niko nije otisao, znaci placeni su na vreme. Verovatno skromno u odnosu na Zvezdu, ali solidno u odnosu na region. Osim prve trojice, Partizan sigurno trosi vise nego bilo ko drugi na Jadranu. Sada je dosao i Novica, dakle o nekoj ubogoj sirotinji tu nema reci, mada ne sporim da ste vi navikli na nesto vece standarde. Slazem se da je Dzikic sve to povezao u skladnu celinu, ali ni on ne bi dosao da volontira, niti bi radio sa neplacenim i nezadovoljnim igracima.

Edited by Nikodije
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...