pavel Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 bilo je ili da Beric da ostavku, ili da Vucic u ponoc bane u klupske prostorije vodeci za ruku Zmaga Sagadina izabrali smo manje zlo, tako da ce se ipak odigrati utakmica u Sloveniji ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Cim je Sandra pala meni je bilo jasno da je za vas ostale samo pitanje vremena.
zakintos Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije mislis nesto ovako?
Joe D Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja kapiram da je on rekao da daje ostavku, ali da ga sad svi zivi i nezivi ubedjuju da se predomisli, pa dok to ne zavrse nece izlaziti u javnost. kome rekao, sos kanalu? za sve sto znamo, mogao je da kaze pred tegijem "pun mi je kurac, idem na jamajku", a ovaj da prenese da beric daje ostavku. ne kazem da nece da je da, ali ovde vidim da je to uzeto kao gotova stvar, a niko se nije ni oglasio povodom bilo cega. a i da je zvanicno dao, u nasem sportu se to u 99% slucajeva svede na "drzte me da ne dam ostavku". u svakom slucaju, ova epizoda sa vucicem je tuzna. kao i sve u sta se ova vlast upetlja.
goofs Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Rekao ljudima u klubu, Pekmenu, kako je Tegi dosao do toga ko zna. Ne znam da je 100% tako bilo, samo mi na to mirise.
Lezilebovich Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Jebem ti klub u kom 1 Tegeltija može da napravim pometnju i da muti nešto
Nikodije Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP.
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP. Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a?
Nikodije Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a? a ti si onaj stalker smarac?
ZokiAsov Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP. +1 i Vucic da se odljuti sto pre.
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 a ti si onaj stalker smarac? Vidim da si savrseno upoznat sa desavanjima, nema sta drugo da budes..
Recommended Posts