Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

bilo je ili da Beric da ostavku, ili da Vucic u ponoc bane u klupske prostorije vodeci za ruku Zmaga Sagadina

izabrali smo manje zlo, tako da ce se ipak odigrati utakmica u Sloveniji

ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije  

• Replies 5.9k
  • Views 484.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cim je Sandra pala meni je bilo jasno da je za vas ostale samo pitanje vremena.

VUCICU SECERU!!!

+1

:lolol:

ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije  

mislis nesto ovako?

10171832_222667341262489_429243815229109

treba pojacati skandiranje! 

Ja kapiram da je on rekao da daje ostavku, ali da ga sad svi zivi i nezivi ubedjuju da se predomisli, pa dok to ne zavrse nece izlaziti u javnost.

kome rekao, sos kanalu? za sve sto znamo, mogao je da kaze pred tegijem "pun mi je kurac, idem na jamajku", a ovaj da prenese da beric daje ostavku. ne kazem da nece da je da, ali ovde vidim da je to uzeto kao gotova stvar, a niko se nije ni oglasio povodom bilo cega. a i da je zvanicno dao, u nasem sportu se to u 99% slucajeva svede na "drzte me da ne dam ostavku".

u svakom slucaju, ova epizoda sa vucicem je tuzna. kao i sve u sta se ova vlast upetlja.

Rekao ljudima u klubu, Pekmenu, kako je Tegi dosao do toga ko zna. Ne znam da je 100% tako bilo, samo mi na to mirise.

• Author

Jebem ti klub u kom 1 Tegeltija može da napravim pometnju i da muti nešto :isuse:

a sta tegeltija muti?

Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP.

Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP.

Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a?

Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a?

a ti si onaj stalker smarac?

+1 i Vucic da se odljuti sto pre.

a ti si onaj stalker smarac?

Vidim da si savrseno upoznat sa desavanjima, nema sta drugo da budes..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout