Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

bilo je ili da Beric da ostavku, ili da Vucic u ponoc bane u klupske prostorije vodeci za ruku Zmaga Sagadina

izabrali smo manje zlo, tako da ce se ipak odigrati utakmica u Sloveniji

ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije  

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cim je Sandra pala meni je bilo jasno da je za vas ostale samo pitanje vremena.

Posted
VUCICU SECERU!!!

+1

Posted

ako i tamo bude kakvog sranja i skandiranja protivu "prvog precednika prve vlade u novijoj isoriji" bice zahtevano da svi igraci i clanovi strucnog staba potpisu izjave o lojalnosti i pristupnice SNS-u u direktnom prenosu na RTV PINK, kao i da do zatvaranja biralista dostave overene fotokopije glasackih listica uz izjave dva pouzdana clana partije  

mislis nesto ovako?

10171832_222667341262489_429243815229109

Posted

Ja kapiram da je on rekao da daje ostavku, ali da ga sad svi zivi i nezivi ubedjuju da se predomisli, pa dok to ne zavrse nece izlaziti u javnost.

kome rekao, sos kanalu? za sve sto znamo, mogao je da kaze pred tegijem "pun mi je kurac, idem na jamajku", a ovaj da prenese da beric daje ostavku. ne kazem da nece da je da, ali ovde vidim da je to uzeto kao gotova stvar, a niko se nije ni oglasio povodom bilo cega. a i da je zvanicno dao, u nasem sportu se to u 99% slucajeva svede na "drzte me da ne dam ostavku".

u svakom slucaju, ova epizoda sa vucicem je tuzna. kao i sve u sta se ova vlast upetlja.

Posted

Rekao ljudima u klubu, Pekmenu, kako je Tegi dosao do toga ko zna. Ne znam da je 100% tako bilo, samo mi na to mirise.

Posted

Jebem ti klub u kom 1 Tegeltija može da napravim pometnju i da muti nešto :isuse:

Posted

a sta tegeltija muti?

Posted

Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP.

Posted

Za Partizan je vazno da Grkovic i Nedic ne napuste klub, tj. SNS kadar koji omogucava 3:0 protiv dva top 16 tima u prethodne tri utakmice sa njima. Mica je tu tek ikebana, da ne bude da je to sve sam go SNS u klubu, tj. da se zadrzi privid sportske price, ali sustinski, verujem, sasvim nebitan lik u danasnjem KKP.

Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a?

Posted

Ti si ona muva sto zuji po prostorijama KKP-a?

a ti si onaj stalker smarac?

Posted

+1 i Vucic da se odljuti sto pre.

Posted

a ti si onaj stalker smarac?

Vidim da si savrseno upoznat sa desavanjima, nema sta drugo da budes..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...