ZokiAsov Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Svaka cast Bericu. Mislio sam da ce pokunjeno da nastavi da radi i dozvoli da ga kim dzong il razvlaci po televiziji kad mu zgodno. Znao sam od ranije da je dobar lik, sad je pokazao i da ima kicmu i dostojanstvo.
Nebojsa Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 covek je svetski i evropski sampion, ima konkretne rezultate u onome u cemu je bio najbolji... pa nece valjda da dozvoli da mu gori od njega nesto spocitavaju?
Geo Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Ko je pisao i potpisao to saopstenje ? Otkud znate da je podneo ostavku zbog neslaganja sa saopstenjem, odnosno da nije bio dogovor unutar kluba da mora pasti neka zrtva da se gospodar malo opusti (mozda je i sam Vucic trazio glave) ? Edited March 3, 2016 by Geo
ZokiAsov Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ko zna ko je pisao, vucela smradina, onaj grkovic, neko osmi... Pekovic je sigurno aminovao, ne verujem da bi smeli bez njega s tim u javnost. Spusta loptu, izbegava konflikt. Mica je dao ostavku jer mu je svega dosta, nista ne menja ni ako ga je vucic licno smenio, naprotiv. Sigurno nije dao ostavku jer je zgrozen uvredama simpatizera na racun premijera.
Geo Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Belo bi lepo da izadje u javnost i kaze koji je razlog ostavke(otkaza)
copkillah Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Nema potrebe, trebalo bi da bude jasno zašto je to uradio, mislim i Zoki je objasnio.
zakintos Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jeste jasno, ali bi bilo posteno da objavi razlog povlacenja... ovako pade glava zbog 1 licemera
Joe D Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja koliko vidim, jos to nije ni zvanicno. Mozda se i ne povuce?
goofs Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Ja kapiram da je on rekao da daje ostavku, ali da ga sad svi zivi i nezivi ubedjuju da se predomisli, pa dok to ne zavrse nece izlaziti u javnost.
MiddleClass Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Beric je dao ostavku zbog prozivanja od strane navijaca, a ne Vucica.
Geo Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Meni stvarno nije jasno sta je pravi razlog, ozbiljan pritisak spolja ili unutrasnje neslaganje u vezi sopstenja... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока Edited March 3, 2016 by Geo
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Meni stvarno nije jasno sta je pravi razlog, ozbiljan pritisak spolja ili unutrasnje neslaganje u vezi sopstenja... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока Unutrasnje neslaganje.
katamaran Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Beric je dao ostavku zbog prozivanja od strane navijaca, a ne Vucica. Men se cini da mu se nije svidelo izmedju dve vatre. S jedne strane ga tovari Vucic sto ne prica koliko para dobija a sa druge navijaci cijem uhu takve price bas i ne prijaju.
Recommended Posts