Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

pusti to, nego nema te nigde da prokomentarises da je misa lakic podneo ostavku na sve funkicje u beovuku :(

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bericu napolje, pekmene pederu!

Ispuni ti se zelja. Samo jel to uradio zbog sramnog saopstenja ili za kaznu sto nije sprecio sramno skandiranje?

zato treba prestati skandirati?

kakvo sopstenje, ne znas da li da se smejes ili da places.

Naravno da mu treba skandirati uz casove ljubavi. Treba ga na svakoj utakmici voleti. U usta i u dupe.

Posted

Ispuni ti se zelja. Samo jel to uradio zbog sramnog saopstenja ili za kaznu sto nije sprecio sramno skandiranje?

Naravno da mu treba skandirati uz casove ljubavi. Treba ga na svakoj utakmici voleti. U usta i u dupe.

Mislim da saopstenje nije bilo dovoljno, morala je da se odnese i neke vidjenija glava sultanu ... :(

Posted

Sledece godine sezonske samo SNS clanovima ...

Posted

gospodin mića berić

:nobles:

Posted

pusti to, nego nema te nigde da prokomentarises da je misa lakic podneo ostavku na sve funkicje u beovuku :(

Smorio sam se kad sam video, šta uradiše poštenom čoveku :(

Rispekt za najavu Lakićevog spektakla pre početka sezone :D

Posted

Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha.

Je l' realno da ovo napise navijac CZ? :D

oko ovo za najbolji u regionu, to vam nije bas bilo poznato, tu morate da shvatite nase danasnje frustracije posle toliko godina, nije lako privici se da nisi najbolji...al' kao da se ne znamo i sta je sve bilo svih godina 

Posted

Sledece godine sezonske samo SNS clanovima ...

Pa posle Vučićeve izjave i saopštenja, ja odmah otišao po pristupnicu. Eto, na vreme.

Posted

gospodin mića berić

+1

president camacho deluje kao samirnik naspram ovoga  :isuse:

Posted (edited)

El moguće ovo za Berića ? Ja mislio juče da je neka zajebancija, kad ono stvarno ?

Videla braća™ da smo se utegli, da nam KLS neće izmaći i odmah podmeću noge. Biće još gore na sledećoj tekmi, osim ako se ne angažuju profesionalni navijači da regulišu™

edit: da mi je znati šta misle pojedini koji su prozivali Berića da je SNS ulizica koja je po nalogu Vučića smenila DV-a ...

Edited by Lezilebovich
Posted

Kad je sledece domacinstvo? KLS tek? 

Posted

Odlično odrađeno ovo sa Berićem.

Ovako duboko ume da zavuče samo jedan u Srbiji: Ivica Dačić

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...