Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 pusti to, nego nema te nigde da prokomentarises da je misa lakic podneo ostavku na sve funkicje u beovuku :(
*edited by mod Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Bericu napolje, pekmene pederu! Ispuni ti se zelja. Samo jel to uradio zbog sramnog saopstenja ili za kaznu sto nije sprecio sramno skandiranje? zato treba prestati skandirati? kakvo sopstenje, ne znas da li da se smejes ili da places. Naravno da mu treba skandirati uz casove ljubavi. Treba ga na svakoj utakmici voleti. U usta i u dupe.
goofs Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 POTRESI U PARTIZANU Berić podnosi ostavku! http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/potresi-u-partizanu-beric-podnosi-ostavku/4h0ns6c edit: trebao sam da pustim Goranza da javi ŠKK Jesu ovi retardi čitali forum i Goranza?
Geo Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ispuni ti se zelja. Samo jel to uradio zbog sramnog saopstenja ili za kaznu sto nije sprecio sramno skandiranje? Naravno da mu treba skandirati uz casove ljubavi. Treba ga na svakoj utakmici voleti. U usta i u dupe. Mislim da saopstenje nije bilo dovoljno, morala je da se odnese i neke vidjenija glava sultanu ... :(
Heaviside Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 pusti to, nego nema te nigde da prokomentarises da je misa lakic podneo ostavku na sve funkicje u beovuku :( Smorio sam se kad sam video, šta uradiše poštenom čoveku :( Rispekt za najavu Lakićevog spektakla pre početka sezone :D
Kubrick Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha. Je l' realno da ovo napise navijac CZ? :D oko ovo za najbolji u regionu, to vam nije bas bilo poznato, tu morate da shvatite nase danasnje frustracije posle toliko godina, nije lako privici se da nisi najbolji...al' kao da se ne znamo i sta je sve bilo svih godina
copkillah Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Sledece godine sezonske samo SNS clanovima ... Pa posle Vučićeve izjave i saopštenja, ja odmah otišao po pristupnicu. Eto, na vreme.
Nebojsa Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 gospodin mića berić +1 president camacho deluje kao samirnik naspram ovoga
Lezilebovich Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 (edited) El moguće ovo za Berića ? Ja mislio juče da je neka zajebancija, kad ono stvarno ? Videla braća da smo se utegli, da nam KLS neće izmaći i odmah podmeću noge. Biće još gore na sledećoj tekmi, osim ako se ne angažuju profesionalni navijači da regulišu edit: da mi je znati šta misle pojedini koji su prozivali Berića da je SNS ulizica koja je po nalogu Vučića smenila DV-a ... Edited March 3, 2016 by Lezilebovich
April Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Odlično odrađeno ovo sa Berićem. Ovako duboko ume da zavuče samo jedan u Srbiji: Ivica Dačić
Recommended Posts