goofs Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Pa izlivi ljubavi sa tribina. Ono "Aco mi te volimo", kako ide ona pesma one Mariane.. Nesto na taj fazon. Onda i neki transparenti tipa "Aco ozeni me", "Vucic ljudina" i sl.. Taman posla. On bi mozda i shvatio sarkazam, ali pola Srbije ne bi, plus bi on to ispinovao tako kao da ga narod voli.
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Taman posla. On bi mozda i shvatio sarkazam, ali pola Srbije ne bi, plus bi on to ispinovao tako kao da ga narod voli. Daj ne zajebavaj, pola Srbije ne shvata sarkazam navijaca sa tribina. A poruka i jeste njemu namenjena..
CerdicLeboeff Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Ма не смета њему то. Човјек је изградио свој имиџ™ на јефтиној патетитици. Са друге стране јефтина патетика мобилише Партизанове навијаче. Вин-вин ситуација. Edited March 2, 2016 by CerdicLeboeff
ljakse Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Jbg, šta smo izdominirali, izdominirali smo :( mora da se uzme EL, nema nam druge. Edited March 2, 2016 by ljakse
Dr Arslanagić Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Svakako uživajte dok traje, neće ni Vučić vladati večno.
Heaviside Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Svakako uživajte dok traje, neće ni Vučić vladati večno. Uživalo smo mi i pre, a uživaćemo i posle Vučića. Nama je kao navijačima košarkaškog kluba sasvim normalno da postoje timovi bolji od nas i sposobni smo i u takvim okolnostima da uživamo u sportu. Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha. Edited March 2, 2016 by Heaviside
Geo Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Koliko si ti puko, odmori malo od kosarke i navijanja ... :( Edited March 2, 2016 by Geo
Dr Arslanagić Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Uživalo smo mi i pre, a uživaćemo i posle Vučića. Nama je kao navijačima košarkaškog kluba sasvim normalno da postoje timovi bolji od nas i sposobni smo i u takvim okolnostima da uživamo u sportu. Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha. Hoćete ako Ćoki nađe još neki klub za fuziju. cmok
harper lee Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Partizan jos nije kaznjen zbog homofobicnih ispada na utakmici protiv Cedevite? Banana drzava.
yolo Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 jednom mirko marjanovic, uvek mirko marjanovic stavicu se na minijature ovoga mi krsta
katamaran Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) POTRESI U PARTIZANU Berić podnosi ostavku! http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/potresi-u-partizanu-beric-podnosi-ostavku/4h0ns6c edit: trebao sam da pustim Goranza da javi Edited March 2, 2016 by katamaran
Heaviside Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Hoćete ako Ćoki nađe još neki klub za fuziju. cmok Hoćete ako Ćoki nađe još neki klub za fuziju. cmok Ali cmok :D KK FMP me podseća na srećne tinejdžerske dane, a od malena navijam za Zvezdu tako da je meni ova fuzija baš lepo legla, dominacija samo dodatno povećava uživanje. Al bilo je lepo i pre, čak možda i lepše, sad je meainstream pratiti kkczfmpbeograddiva. Al nisam hteo to da kažem nego da se isčudim nad stavom da je Vučić najzaslužniji za lošu sezonu Partizana. Iako izbor Božića za trenera veoma podseća na Vučićevu kadrovsku politiku, ipak sumnjam da ga je on izabrao. Edited March 2, 2016 by Heaviside
Recommended Posts