Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Pa izlivi ljubavi sa tribina. Ono "Aco mi te volimo", kako ide ona pesma one Mariane.. Nesto na taj fazon. Onda i neki transparenti tipa "Aco ozeni me", "Vucic ljudina" i sl..

Taman posla. On bi mozda i shvatio sarkazam, ali pola Srbije ne bi, plus bi on to ispinovao tako kao da ga narod voli.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Taman posla. On bi mozda i shvatio sarkazam, ali pola Srbije ne bi, plus bi on to ispinovao tako kao da ga narod voli.

Daj ne zajebavaj, pola Srbije ne shvata sarkazam navijaca sa tribina. A poruka i jeste njemu namenjena..

Posted (edited)

Ма не смета њему то. Човјек је изградио свој имиџ™ на јефтиној патетитици. Са друге стране јефтина патетика мобилише Партизанове навијаче. Вин-вин ситуација.

Edited by CerdicLeboeff
Posted (edited)

Jbg, šta smo izdominirali, izdominirali smo :( mora da se uzme EL, nema nam druge.

Edited by ljakse
Posted

Svakako uživajte dok traje, neće ni Vučić vladati večno.

Posted

Valjda će bar još jedan mandat  :cry:

Posted

Valjda će bar još jedan mandat  :cry:

+1

Posted (edited)

Svakako uživajte dok traje, neće ni Vučić vladati večno.

Uživalo smo mi i pre, a uživaćemo i posle Vučića. Nama je kao navijačima košarkaškog kluba sasvim normalno da postoje timovi bolji od nas i sposobni smo i u takvim okolnostima da uživamo u sportu. Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha.

Edited by Heaviside
Posted (edited)

Koliko si ti puko, odmori malo od kosarke i navijanja  ... :(

Edited by Geo
Posted

Uživalo smo mi i pre, a uživaćemo i posle Vučića. Nama je kao navijačima košarkaškog kluba sasvim normalno da postoje timovi bolji od nas i sposobni smo i u takvim okolnostima da uživamo u sportu. Patnja, padanje u histeriju i stvaranje teorija zavere zbog toga što klub za koji navijaš nije ubedljivo najbolji u regionu je specifičnost partizanskog duha.

Hoćete ako Ćoki nađe još neki klub za fuziju.

cmok

Posted

Partizan jos nije kaznjen zbog homofobicnih ispada na utakmici protiv Cedevite? Banana drzava.

Posted

jednom mirko marjanovic, uvek mirko marjanovic

stavicu se na minijature ovoga mi krsta

Posted (edited)

cmok

cmok

Ali cmok :D

KK FMP me podseća na srećne tinejdžerske dane, a od malena navijam za Zvezdu tako da je meni ova fuzija baš lepo legla, dominacija samo dodatno povećava uživanje. Al bilo je lepo i pre, čak možda i lepše, sad je meainstream pratiti kkczfmpbeograddiva.

Al nisam hteo to da kažem nego da se isčudim nad stavom da je Vučić najzaslužniji za lošu sezonu Partizana. Iako izbor Božića za trenera veoma podseća na Vučićevu kadrovsku politiku, ipak sumnjam da ga je on izabrao.

Edited by Heaviside
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...