ljakse Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 To je zato što ste mu novi, sveže pristigli iz opozicije izgustiraće vas kad tad
Nikodije Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Bez obzira na ovo samoponizavanje, ipak je labud taj koji kreira ovu sveopstu atmosferu u sportu i na svim drugim poljima - da je on gospodar svega, i da njegova dobra volja odlucuje da li ce nesto postojati ili nece. Stoga njega treba okriviti za ovako jadna saopstenja. I zato 24.4. ne preostaje nista drugo nego "Vucicu pederu" samo na glasackom listicu. Edited March 2, 2016 by Nikodije
Nikodije Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ne budimo govna 24.4. i oterajmo ga u tri lepe picke materine ludacke
Dr Arslanagić Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Tako je to kad imamo premijera manijaka kome je u životu najvažnije ko mu šta skandira.
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zato treba i dalje da mu posvecujemo paznju, ali kroz sprdnju. Casovi ljubavi™. To bi ga jos vise nerviralo, ali ne bi znao kako da se zali zbog toga..
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Zato treba i dalje da mu posvecujemo paznju, ali kroz sprdnju. Casovi ljubavi™. To bi ga jos vise nerviralo, ali ne bi znao kako da se zali zbog toga.. zato treba prestati skandirati? kakvo sopstenje, ne znas da li da se smejes ili da places.
MiddleClass Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Mi smo bolji, nama daje vise.. +1 Sipa u vas nemilice. :(
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Gde sam napisao da treba prestati? pa dobro, onda pojasni kroz kakvu sprdnju, sta bi ga vise nerviralo od ovoga?
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Pa izlivi ljubavi sa tribina. Ono "Aco mi te volimo", kako ide ona pesma one Mariane.. Nesto na taj fazon. Onda i neki transparenti tipa "Aco ozeni me", "Vucic ljudina" i sl..
Кристофер Лумумбо Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ma jok, ovo je ocigledno nesto sto ga izludjuje do te mere da ne moze da prestane da prica o tome. mislim da muje ovo vec 10ti pu da na rts-u pominje navijace partizana, a cenim da ce sada skandiranje da traje duze.
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ma jok, ovo je ocigledno nesto sto ga izludjuje do te mere da ne moze da prestane da prica o tome. mislim da muje ovo vec 10ti pu da na rts-u pominje navijace partizana, a cenim da ce sada skandiranje da traje duze. Pa upravo zato i treba okrenuti na sprdnju, jer je efektnije. Da nece mozda da kaze "evo vidite koliko me vole"..
Recommended Posts