Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

To je zato što ste mu novi, sveže pristigli iz opozicije :fantom: izgustiraće vas kad tad

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ljubomora progovara iz tebe.. :fantom:

Posted (edited)

Bez obzira na ovo samoponizavanje, ipak je labud taj koji kreira ovu sveopstu atmosferu u sportu i na svim drugim poljima - da je on gospodar svega, i da njegova dobra volja odlucuje da li ce nesto postojati ili nece.  Stoga njega treba okriviti za ovako jadna saopstenja. I zato 24.4. ne preostaje nista drugo nego "Vucicu pederu" samo na glasackom listicu.

Edited by Nikodije
Posted

Ne budimo govna 24.4. i oterajmo ga u tri lepe picke materine ludacke

Posted

Tako je to kad imamo premijera manijaka kome je u životu najvažnije ko mu šta skandira.

Posted

Zato treba i dalje da mu posvecujemo paznju, ali kroz sprdnju. Casovi ljubavi™. To bi ga jos vise nerviralo, ali ne bi znao kako da se zali zbog toga..

Posted

Zato treba i dalje da mu posvecujemo paznju, ali kroz sprdnju. Casovi ljubavi™. To bi ga jos vise nerviralo, ali ne bi znao kako da se zali zbog toga..

zato treba prestati skandirati?

kakvo sopstenje, ne znas da li da se smejes ili da places.

Posted

Gde sam napisao da treba prestati?

Posted

Mi smo bolji, nama daje vise..

+1

Sipa u vas nemilice. :(

Posted

Gde sam napisao da treba prestati?

pa dobro, onda pojasni kroz kakvu sprdnju, sta bi ga vise nerviralo od ovoga?

Posted

Pa izlivi ljubavi sa tribina. Ono "Aco mi te volimo", kako ide ona pesma one Mariane.. Nesto na taj fazon. Onda i neki transparenti tipa "Aco ozeni me", "Vucic ljudina" i sl..

Posted

ma jok, ovo je ocigledno nesto sto ga izludjuje do te mere da ne moze da prestane da prica o tome. mislim da muje ovo vec 10ti pu da na rts-u pominje navijace partizana, a cenim da ce sada skandiranje da traje duze.

Posted

ma jok, ovo je ocigledno nesto sto ga izludjuje do te mere da ne moze da prestane da prica o tome. mislim da muje ovo vec 10ti pu da na rts-u pominje navijace partizana, a cenim da ce sada skandiranje da traje duze.

Pa upravo zato i treba okrenuti na sprdnju, jer je efektnije. Da nece mozda da kaze "evo vidite koliko me vole"..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...