ZokiAsov Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Brzo posle skandiranja stize i odgovor... Izgleda kaze i da je ljut na upravu i Berica sto to ne otkriju navijacima ^_^ Jedino laze da je nas fk dobio vise para... Bericu napolje, pekmene pederu!
copkillah Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Brzo posle skandiranja stize i odgovor... Izgleda kaze i da je ljut na upravu i Berica sto to ne otkriju navijacima ^_^ Jedino laze da je nas fk dobio vise para... Koliko ga kolje to "Vučiću pederu", pominje svaki put kada ima i najmanju priliku
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Koliko ga kolje to "Vučiću pederu", pominje svaki put kada ima i najmanju priliku Ajde sto ga kolje nego ste provalili foru pa ga pljackate.
copkillah Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Ajde sto ga kolje nego ste provalili foru pa ga pljackate. A ti mu, reklo bi se, slepo veruješ sve što kaže?
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 A ti mu, reklo bi se, slepo veruješ sve što kaže? Ja samo vidim da igraci stizu ko na traci. Ni Coki nije ovoliko menjao
copkillah Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 A ti kao ne znaš da igraju za ljubav i stipendije! Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 http://kkpartizan.rs/sr/vest/1805/apel-navijacima Sta se ti kliberis?
ZokiAsov Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Sta znam, citam ovo, nije taj vucic mozda tolko los, jebem li ga, mozda...
Recommended Posts