Jump to content

KK Partizan 2015/16

69 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
    • Uzećemo bar nešto
    • Još veći raspad nego ove sezone
  2. 2. DV I PSD

• Ostaju obojica
    • DV ostaje PSD odlazi
    • DV odlazi PSD ostaje
    • Odlaze obojica

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

verovatno ce Milutinovic imati mnogo vecu minutazu

• Replies 5.9k
  • Views 484.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

tepic, marinkovic, andric, muric

jel to to od igraca sto je trenutno pod ugovorom, a da nisu klinci i da su imali iole znacajnu ulogu do sad?

jel ostaje u ekipi neko od mahaca peskirom: djumic, bezbradica, milutinovic? i sta vam bi sa onim klincem grkom

Grk je pod ugovorom(ja bih licno voleo da ostane) a Tepicu je istekao ...

mladi grk je sedan dana mladji od milutinova.

^^aha, hvala

bice ipak da je 4 meseca mladji, al ok ostaje poenta, ja sam svakako mislio da je mladji. 17,18godina da ima

Milutinov kaze da je jos uvek clan Partizana, Novosti pisu da ce Raduljica u PAO. Da tu nije nesto zapelo?

Zapelo oko obestecenja navodno. Ako i ne ode u PAO, otici ce negde drugde..

nema sanse da ostane u timu koji ce da igra samo aba i domacicu...to se ni Popu ne bi svidelo jer bi mu usporilo razvoj

• Author

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:557889-Vujosevic-o-dugovima-Partizana-Kada-sam-otisao-u-CSKA-dve-godine-nije-prodat-posten-igrac-a-pravili-su-skupe-timove

Zato na pitanje da li barem čkilji svetlo na kraju Partizanovog tunela, stiže sledeći odgovor:

- Dešava se ono što ja godinama pričam i upozoravam da će se desiti, ako se neke stvari bitno ne promene. I, sada, kada je to na sceni, tome se raduju oni koji su svesno do toga dovodili. A što se tiče svetla, pa trebalo bi rukovodstvo kluba i Upravni odbor da prokopa „tunel”.

Da li su krenuli sa „kopanjem”?

- Nedovoljno duboko.

Godina priča, ali ga zla uprava ne sluša.

Postoje tri ozbiljna momenta u našem finansiranju, čije su posledice današnje stanje. Prvi, kada Divac i Danilović napuštaju klub, a nova uprava diže kredite kod tadašnje „Centroproizvod” banke sa 19 odsto kamate na godišnjem nivou. To je prvi kamen oko vrata. Drugo, 2010. kada sam otišao u CSKA, a dve godine nije prodao „poštenog” igrača, ali su se pravili skupi timovi. I, treće, ali ništa manje važno, opredeljenje vlasti, a pogotovo poslednjih sezona, kada je košarkaškom klubu Partizan „uzet” Telekom kao sponzor. Sa druge strane, jesmo napravili grešku, ali nije bilo dobre volje da nam se izađe u susret za reprogramiranje duga na ime poreza. Sve je to stvorilo veoma tešku situaciju, a omča ne popušta

Jebote, Vlada Jovanović mu sad kriv :isuse:

Još mogu da radim ovaj posao, dosta sam mlađi od nekih koji ga rade sa velikim uspehom. Sa druge strane, klupski momenat je izuzetno delikatan i težak. Nije mi produžen ugovor za sledeću sezonu, nismo pričali o tome, ja čekam...Bez obzira da li mi bude ponuđen ili ne, Partizan će morati da napravi neki program kako da ispuni prispele obaveze prema meni, koje su velike, a na osnovu neisplaćenih plata još od januara 2013. Inače, moja plata, protekle sezone, bila je duplo manja od mesečnih primanja najplaćenijeg trenera (Repeša) ABA lige.

Dule nam™ se nudi preko novina i upozorava™ :puke:

i tri puta veca od najboljeg trenera lige  :fantom:

Veseli je prodat dok je on bio u CSKA..

Nemoguce da je slagao :O

I morace partizan da napravi neki reprogram ili ce biti neko je Lovernj a neko Vujosevic.

duplo manja :facepalm:

Udarice nam Dujo BAT. Sad moramo da ga trpimo dok mu se ostaje. 

Udarice nam Dujo BAT. Sad moramo da ga trpimo dok mu se ostaje. 

i onda kuka kako je klub pod blokadom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout