Nebojsa Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Sad sam nešto uzeo da računam varijante za ispadanje iz ABA-e ovih timova pri dnu i previše je komplikovano, tj. ima ogroman broj eventualnih krugova. Sa druge strane, za Partizanovo peto mesto je dovoljno bilo šta od ovoga da se desi, bez obzira na ostale mečeve: 1) Partizan dobije Olimpiju u Ljubljani 2) Budućnost dobije Cibonu u Podgorici 3) Zadar dobije Sutjesku na domaćem terenu (u krugu Partizan-Cibona-Zadar, Partizan ima najbolju koš razliku) Čak i da je bilo neophodno da se sva tri dese, ne bi bila mala šansa. Ovako deluje da je 5. mesto zacementirano. Naravno, ako to uopšte bude značilo kao uslov za ULEB kup. ili da pojednostavimo - jedini scenario u kome necemo biti 5i je da cibona dobije buducnost u podgorici, mi izgubimo od olimpije, a sutjeska (opet nekim cudom) dobije zadar u istome. dakle - 5i definitivno.
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) cenim da bi sa dva sponzorstva utihnule prozivke na račun seksualne orijentacije premijera... Valjda bi se bar smanjio intenzitet. Jel NIS imao nekog efekta na skandiranje? Mada kad je Vule uspeo da sarmira jednu Sandru Partizan pitanje je vremena kad ce i ostali leci na rudu. Resistance is futile. Edited March 1, 2016 by katamaran
teacher Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 NIS je još uvek SPS, mada se očekuje priliv kvalitetnog kadra iz SNS-a...
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Nisam upucen al sam iskreno iznenadjen da SNS vec odavno nije pritekao. Mada sad kad razmislim Skundric i Bajatovic su stvarno SPS kadar al sumnjam da daju bilo sta bez njegovog blagoslova.
Dr Arslanagić Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje. - Ivan Gundulić
Sandens Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje. - Ivan Gundulić neka ga, neka uživa u seirenju dok može, neće još dugo trajati.
Dr Arslanagić Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 A dobro, treba biti realan. Naša dominacija u košaci je trajala skoro 15 godina a u fudbalu 10. Mnogo je to. Segsi je, a u krajnju ruku i grobarski, biti underdog.
Sandens Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Segsi je, a u krajnju ruku i grobarski, biti underdog. tačno tako.
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) 10:19 mi je do jaja :) ti kao ne znas da postoje ljudi iz senke (ako sam ga dobro razumeo) i nacin na koji je to rekao Karma je bitch i kolko god zna da kazni za gluposti tako zna i da nagradi za ovakve stvari pa ce se negde vratiti. Edited March 1, 2016 by katamaran
katamaran Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Brzo posle skandiranja stize i odgovor... - Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže. Lakše je da se sa tribina čuje "Vučicu pederu" nego "Uprava napolje". Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više upomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda. Izgleda kaze i da je ljut na upravu i Berica sto to ne otkriju navijacima ^_^ Jedino laze da je nas fk dobio vise para...
MiddleClass Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 E moj Vucicu siso. Umjesto da gasis ti se pravdas.
Lezilebovich Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Draga braćo Cigani, znate šta vam je činiti na sledećoj utakmici.
Recommended Posts