Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ogromna energija i fenomenalna atmosfera. Bravo Dzile, bravo momci!!! Hala :wub:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ogromna energija i fenomenalna atmosfera. Bravo Dzile, bravo momci!!! Hala :wub:

+1

Hram je hram. Ja bi KLS igrao tu..

I Dzi se slaze

"I ovde i u Pioniru je puno ljudi koji dođu da navijaju za Partizan. Naši navijači su uvek spremni da podrže. Ja sam sa Novog Beograda, pa imam posebnu emociju prema Hali sportova i mislim da je bilo lepo večeras, mada nemam ništa protiv Pionira. Ali, ne bih imao ništa protiv ni da se igra u Hali sportova. To je moj lični, emotivni stav, jer sam odavde..."

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

+1

nikada pionir nisam doživeo našim. nbgd je dom kk partizan.

hala sportova, ili arena za el

Posted (edited)

Kad je lepo vreme na Kalishu a zimi u Hali sportova ...

Edited by Geo
Posted

Hvala bebicama, dobrodosli ste na sampionsku proslavu :thumbsup:

Ja bi doso, pa da odigramo 1 tiket

Posted

nego, kako sad stojimo? igramo kup lilijane ronketi ako braca crnogorske ustase dobiju cibonu, ili mi dobijemo janeze?

a nesretni aranitovic bese nije ni ulazio?

Posted

nego, kako sad stojimo? igramo kup lilijane ronketi ako braca crnogorske ustase dobiju cibonu, ili mi dobijemo janeze?

Pitanje je sta ce biti od svega toga. Jedan fazon je sto ako se EL skrati na 16 klubova znaci da 8 timova viska ide u EC, sto pomera broj slobodnih mesta u tom takmicenju, pa je pitanje da li ce ABA ligi biti dodeljeno 4 mesta, i to sve pod uslovom da cigani odu u EL.

Drugi fazon je da taj kup Ronketi igra otprilike ko hoce, cisto sumnjam da bi Cibona imala recimo sredstava i interesa da ga igra, tako da i tu moze da dodje do nekih pretumbacija.

Posted

Mica Beric je u prethodnom periodu nesto koketirao™ sa Djordijem, valjda u cilju obezbedjivanja mesta u EC, a znamo da se u EC i tako ne ide preko plasmana, recimo Cz je 2012./13. igrala EC iako je prethodnu sezonu zavrsila na nekom 11. mestu, a otpao je Radnicki iako je hteo da igra i bio bolje plasiran.

Bravo za juce, borili ste se kao da se borite za sebe, a ne za nas. :)   Fenomenalna odbrana, ajd sto su oni masili neke zicere, al Dzikic im je doktorski isekao pnr, jednostavno nisu imali resenja. Cudim se kako se tako dobra ekipa tako lako raspala u toliko bitnoj utakmici, al svakako nemam nista protiv toga. Zasluzili ste bar jos jednog drzavnog sponzora. 

Posted

Zasluzili ste bar jos jednog drzavnog sponzora. 

dapace, ja danas ocekujem otkazivanje svih sponzorstava od strane drzavnih preduzeca.

Posted (edited)

a da, skandiranje. tu ste se zajebali, a taman vam je bolje krenulo sa drzavom™

Edited by Nikodije
Posted

Mozda bas skandiranje donese novog sponzora. Onaj ima potrebu da ga svi vole.

Posted

Sad sam nešto uzeo da računam varijante za ispadanje iz ABA-e ovih timova pri dnu i previše je komplikovano, tj. ima ogroman broj eventualnih krugova.

Sa druge strane, za Partizanovo peto mesto je dovoljno bilo šta od ovoga da se desi, bez obzira na ostale mečeve:

1) Partizan dobije Olimpiju u Ljubljani

2) Budućnost dobije Cibonu u Podgorici

3) Zadar dobije Sutjesku na domaćem terenu (u krugu Partizan-Cibona-Zadar, Partizan ima najbolju koš razliku)

Čak i da je bilo neophodno da se sva tri dese, ne bi bila mala šansa. Ovako deluje da je 5. mesto zacementirano. Naravno, ako to uopšte bude značilo kao uslov za ULEB kup.

Posted

Mozda bas skandiranje donese novog sponzora. Onaj ima potrebu da ga svi vole.

cenim da bi sa dva sponzorstva utihnule prozivke na račun seksualne orijentacije premijera...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...