ToniAdams Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 pa ok, imali smo i galeba, i robertsa, ali ovakve promasaje ko u posl 2 god mislim nikada
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Džikić i Debeli Dukljanin su zajedno birali pojačanja do pre koju godinu. A kad je Dzile otisao u Krku da bira Armstronge ovaj izabrao Akojona :) edit: valjda je Armstrong ali moguce da sam se zeznuo. Onaj plej ubica. Edited February 29, 2016 by katamaran
Dr Arslanagić Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Pa to, kako je Džikić udaljen od kluba, izbor je postao mnogo lošiji.
keitel Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 ovo meni jako fino izgleda, pogotovo sto igramo bez centra. edo nas ti mek! sta mislite sta bi bilo da je dzikara vodio tim umesto dula? da li bismo izbegli situaciju tu je pavlovic, stize i plej, samo sto nije? jel bi on birao pojacanja? Akojon se sigurno ne bi dogodio, ali teško da postoji trener koji bi hendlovao prošlogodišnjeg Pavlovića.
ToniAdams Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 pa svakako je proslogodisnji pavlovic bio mozda najveci fejl u skorijoj istoriji.
Sandens Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 A kad je Dzile otisao u Krku da bira Armstronge ovaj izabrao Akojona :) edit: valjda je Armstrong ali moguce da sam se zeznuo. Onaj plej ubica. armstead.
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) armstead. Taj :) hvala u neku ruku (arm) sam bio u pravu Manje je bitno da li je spremna il jaka Edited February 29, 2016 by katamaran
Pantelija jr Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ponavljam pitanje jerbo sam kolektivno iskuliran: Što su skandirali grobari na početku 3/4? Meni se učinilo da sam čuo nešto kao "Sad pustite Zadrane" ili tako nešto... je li čuo ko bolje?
pantelia Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ponavljam pitanje jerbo sam kolektivno iskuliran: Što su skandirali grobari na početku 3/4? Meni se učinilo da sam čuo nešto kao "Sad pustite Zadrane" ili tako nešto... je li čuo ko bolje? Sad ih pustite
Recommended Posts