J.R. Cash Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Kako jadno izgleda Cedevita. Ko bi rekao da ce tim sastavljen od nekonstantnih igraca ovoliko oscilirati. Utisak je i da vam svako radi ono sto zna i uglavnom ne radi ono sto ne zna. Upravo to, odlicno podeljene uloge. Ja bih ovu budalu Williamsa zadrzao za narednu sezonu.
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 da smo imali trenera od starta sezone gde bi nam bio kraj. Kad sam ja pricao da vam treba Dzikic niko mi nije verovao. Jos je Doole bio tu kad sam poceo da vam ga nudim kako god se zavrsilo svaka cast za do sada odigrano. i'm impressed
Lord Stef Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Povlacim rijec :D Ovo je nadrealno, kad se setim starta sezone. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
John Coltrane Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 da smo imali trenera od starta sezone gde bi nam bio kraj. Gde je bio Dzikic na pocetku sezone?
Pantelija jr Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Što su ono skandirali naši najvjerniji na početku treće?
Lezilebovich Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Gde je bio Dzikic na pocetku sezone? to ostaje misterija : 1. nije hteo da se petlja 2. toša nije hteo da se on petlja za sada, po forumima, druga opcija je realnija, ali verovatno da niko ne zna tačno
Sandens Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Kad sam ja pricao da vam treba Dzikic niko mi nije verovao. Jos je Doole bio tu kad sam poceo da vam ga nudim kako god se zavrsilo svaka cast za do sada odigrano. i'm impressed ih, ja sam kukao za dziletom od 2010-e.
ToniAdams Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 ovo meni jako fino izgleda, pogotovo sto igramo bez centra. edo nas ti mek! sta mislite sta bi bilo da je dzikara vodio tim umesto dula? da li bismo izbegli situaciju tu je pavlovic, stize i plej, samo sto nije? jel bi on birao pojacanja?
Giggsy Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 da smo imali trenera od starta sezone gde bi nam bio kraj. Plus krsten centar. Kakva mrtva Mega sad bismo igrali za bolju poziciju u playoffu
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) ih, ja sam kukao za dziletom od 2010-e. Ne pamtim kad sam tacno poceo al je odavno bilo jasno da je Dooletu istekao rok trajanja. Dzikic vam je bio vise nego ocigledan izbor za naslednika. Secam se samo da je Kojot tad bio u "ma kakav Dzikic" fazonu Jos jedan od njegovih kvaliteta je sto ce vam verovatno za sledecu sezonu naci jeftine a vrhunske strendzere jer kazu da sjajno poznaje trziste. Edited February 29, 2016 by katamaran
adasevic Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Cedeviti je dosla glave kratka klupa. Celu sezonu igraju sa 4 igraca (pulen, bilan, vajt i babic) + arapovic. Od kad se babic povredio raspali su se. Zoric i pilepic su ispali potpuni promasaji kao i ovaj voker. Sad su im flavni igraci pocrkali i to je to. Vama svaka cast, dzile je svakako potvrdio da je odlican trener, mada malo ko je u to i sumnjao...
Dr Arslanagić Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 ovo meni jako fino izgleda, pogotovo sto igramo bez centra. edo nas ti mek! sta mislite sta bi bilo da je dzikara vodio tim umesto dula? da li bismo izbegli situaciju tu je pavlovic, stize i plej, samo sto nije? jel bi on birao pojacanja? Džikić i Debeli Dukljanin su zajedno birali pojačanja do pre koju godinu.
Recommended Posts