kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 jel vredi cimati se do hale, a nemam godišnju?
copkillah Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 jel vredi cimati se do hale, a nemam godišnju? Partizan NIS obaveštava sve navijače da će karte biti u prodaji na blagajnama Hale sportova Ranko Žeravica u nedelju, 28.02. od 10 do 16 časova kao i na sam dan utakmice od 18 časova.
Nebojsa Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 gledao jutros na areni juniorsku el protiv cedevite - kakav uzas, nijedan pristojan prospect nemamo citao juce za glisica kako je ubio u prvoj tekmi, jeste ubedljivo najbolji u ovom timu, ali ni blizu nekom ekstra potencijalu. da li su svi imali neku tremu posto se turnir prenosi ili jednostavno ne znaju, uglavnom uopste nije bilo prijatno za gledati ih.
Nebojsa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 bump sub-topica od pre samo mesec dana... da ne dodje dzile, mi bi, da smo zavisili od ostalih, ladno ispali ove godine - komedija u niksicu zavrsena, naravno, pobedom sutjeske posle produzetka...
Geo Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) bump sub-topica od pre samo mesec dana... da ne dodje dzile, mi bi, da smo zavisili od ostalih, ladno ispali ove godine - komedija u niksicu zavrsena, naravno, pobedom sutjeske posle produzetka... Buducnost u produzetku sutirala 1-8 bacanja O Megi da ne pricam, kako su sramotno odigrali ... Dobijte sutra braco nasa! :D Mi smo klub Edited February 28, 2016 by Geo
ZokiAsov Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ja mislim da ce Dzile odigrati posteno na pobedu, ali pitaju se i gosti evroligasi nesto, sigurno ce imati motiva veceras.
Timmy Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ladno sam poslednjih sati zbog ogromnog posla skroz zaboravio na tekmu :( Zena mi prica kako joj je bilo na koncertu u Hali... i meni samo padne na pamet da se igra tekma Raaaaannnnnnnnn na NBG....
Recommended Posts