Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

jel vredi cimati se do hale, a nemam godišnju?

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jel vredi cimati se do hale, a nemam godišnju?

Partizan NIS obaveštava sve navijače da će karte biti u prodaji na blagajnama Hale sportova Ranko Žeravica u nedelju, 28.02. od 10 do 16 časova kao i na sam dan utakmice od 18 časova.
Posted

gledao jutros na areni juniorsku el protiv cedevite - kakav uzas, nijedan pristojan prospect nemamo  :cry:

citao juce za glisica kako je ubio u prvoj tekmi, jeste ubedljivo najbolji u ovom timu, ali ni blizu nekom ekstra potencijalu.

da li su svi imali neku tremu posto se turnir prenosi ili jednostavno ne znaju, uglavnom uopste nije bilo prijatno za gledati ih.

Posted

bump sub-topica od pre samo mesec dana...

da ne dodje dzile, mi bi, da smo zavisili od ostalih, ladno ispali ove godine - komedija u niksicu zavrsena, naravno, pobedom sutjeske posle produzetka...

Posted (edited)

bump sub-topica od pre samo mesec dana...

da ne dodje dzile, mi bi, da smo zavisili od ostalih, ladno ispali ove godine - komedija u niksicu zavrsena, naravno, pobedom sutjeske posle produzetka...

Buducnost u produzetku sutirala 1-8 bacanja  :lol: O Megi da ne pricam, kako su sramotno odigrali ...

Dobijte sutra braco nasa! :D

Mi smo :s_u: klub 

Edited by Geo
Posted

Ja mislim da ce Dzile odigrati posteno na pobedu, ali pitaju se i gosti evroligasi nesto, sigurno ce imati motiva veceras. 

Posted

Ladno sam poslednjih sati zbog ogromnog posla skroz zaboravio na tekmu :( Zena mi prica kako joj je bilo na koncertu u Hali... i meni samo padne na pamet da se igra tekma :frust: Raaaaannnnnnnnn na NBG....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...