keitel Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Znaci imacemo 9 igraca koji igraju nesto izmedju 4-5, i Bozu Djumica. Ne vjerujem da će se Đumić uopšte vraćati ako ova dvojica dođu, kao ni Vilijams.
Jozef K. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Majstorović je petica kakve voli Muta. Idealan za p'n'p.
Apollo Creed Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 dal je Majstorovic odigrao nekada na 3 ili Novica na 5 osim na ovom forumu?
Apollo Creed Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 uvek sam i verovao da je ovaj forum edukativnog,skoro prosvetiteljskog karaktera...
elementary Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ne vjerujem da će se Đumić uopšte vraćati ako ova dvojica dođu, kao ni Vilijams. On valjda ima ugovor do kls. Solidna pojačanja kad se pogleda ko vam je igrao tu tokom sezone.
April Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 To bi sad bila i zvanična potvrda. U vezi Majstora, već sam se izjasnio. Za Novicu još nisam pronašao na Beobasketu ništa zvanično. Šta znam, valjda će ga grobarstvo ponovo inspirisati. Lično sam obožavao njegov mindset iz TNT ere; posle su ga pare, povrede i holesterol malo pokvarili. Vreme je za povratak.
copkillah Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Siguran je Novica Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
Timmy Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Oslicno. Dobro nam dosao :) A za Novicu ne znam sta da mislim.
Lazy Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 majstoroviću najviše leži pozicija trojke... kakvih vrsnih košarkaških poznavalaca ima ovde
ZokiAsov Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Ako sam dobro shvatio, Majstorovic je po prirodi bek, koji moze da odigra najbolje na trojci ali zbog visine igra cetvorku, docim bi kod nas igrao peticu.
katamaran Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 majstoroviću najviše leži pozicija trojke... kakvih vrsnih košarkaških poznavalaca ima ovde Gledao sam ga neuporedivo manje puta nego ti razne velike bratove i farme pa nek sam se i zajebao. Nikad se nisam ni lozio da sam veliki poznavalac kosarke pa me bas zabole i ako sam omasio. Visina mu je otprilike ko Vlada Radmanovic i voli da prangija iz daljine.
Lazy Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Gledao sam ga neuporedivo manje puta nego ti razne velike bratove i farme pa nek sam se i zajebao. Nikad se nisam ni lozio da sam veliki poznavalac kosarke pa me bas zabole i ako sam omasio. Visina mu je otprilike ko Vlada Radmanovic i voli da prangija iz daljine. no offense
Recommended Posts