Timmy Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Meni bas krivo, posebno sto smo smo krvavo stigli do samog finisa sa dobrim izgledom da dobijemo mec ... :( A u polufinalu dobili prvog favorita. Kako da nam ne bude zao ne osvajanej trofeja :(
Nebojsa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 s druge strane, sad definitivno mozemo da konstatujemo kako imamo powerhouse trenera... ovo sto gledamo vise nije igra na svezinu, rezultat pozitivne promene ili koji god drugi klise da se upotrebi, ovo je jedno znanje - sta sve izvlaci iz ovoga cime raspolaze - doktor! posle duzeg vremena jedva cekam nase tekme, vratio nam je covek nadu, volju i zadovoljstvo gledanja istih... posle onakvih 5 meseci s bozicem, ovo je simfonija, sto neko gore napisa - pravi partizanski duh ;-) namucicemo i jedne i druge barem u domacem prvenstvu - dovoljno zasad.
Nikodije Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Uzbudljivu pricu o pravom partizanskom duhu vidjam na vise foruma, pa se pitam sta to tacno znaci, i po cemu je sadasnji tim primer pravog partizanskog duha, i sta je to uopste? Po meni, u partizanskom duhu bilo bi da Partizan ima mocan tim koji nesto znaci u regionu i Evropi, a ne to sto je ova s koca i konopca sastavljena druzina bez talenta uspela da, igrajuci najbolji mec u sezoni, bude ravnopravan takmac Miskovoj deci, obaska sto su izgubili utakmicu.
Nebojsa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 partizanski duh ti je kada dodje jedan od najboljih timova barselone u istoriji, koji ne izgubi nijednu od prethodnih 20 tekmi u sezoni, a ti je dobijes sa jednim stevanom milosevicem na centru.
goofs Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Partizanski duh je pojava, cesto vidjana kod Debelog #1, gde igraci grizu i pruzaju partije iznad svojih realnih mogucnosti. To je osnova svega, kad se stabilizuju finansije bice i ozbiljnijih igraca i boljeg tima i ozbiljnijih rezultata (nadam se sledeceg sezone).
Timmi Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) partizanski duh ti je kada dodje jedan od najboljih timova barselone u istoriji, koji ne izgubi nijednu od prethodnih 20 tekmi u sezoni, a ti je dobijes sa jednim stevanom milosevicem na centru. ili kad dobijes real s rebicem na pleju. rotacija od 7 i po igraca koji su za to pogodni je idealna u pojedinacnim utakmicama. problem je zamor materijala na duze staze, povrede... edit: dzizs, iz nekog razloga sam mislio da sam na zvezdinom topicu gledam odakle partizanski duh odjednom, Edited February 22, 2016 by Timmi
ljakse Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 ili kad dobijes real 20 razlike s stivenom markovićem na pleju. +1000
Nebojsa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 ili kad dobijes real s rebicem na pleju. ... edit: dzizs, iz nekog razloga sam mislio da sam na zvezdinom topicu gledam odakle partizanski duh odjednom, to je to - to pricam celu sezonu svojim ciganima - prekopirali ste nasu igru od pre par godina (pnr, jaka odbrana, athleticism) - uvek je zadovoljstvo gledati velike kako se pate protiv nejačitm.
Nikodije Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Novica i Majstorovic? kakvo je to sad bahacenje?
Recommended Posts