Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kako smo krenuli imacemo vise trenera od nfl ekipa...

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislim da je on zamena za Keca ili Vuleta. Videcemo veoma brzo. A mozda ostanu svi do kraja sezone...

Posted

Mislim da cete u sledecu sezonu preneti vise clanova strucnog staba nego igraca. Cenim da ce Dzikic zadrzati samo Cveleta i eventualno Marinkovica, sve drugo ce da razjuri i gradi tim od nule. To bi bar bilo logicno s obzirom sta sada sve ima u timu.

Posted

Ostaju i Aranitovic i Vrabac. A ne vidim sto ne bi i Ceda. Prica se da su u toku pregovori sa Jonesom da ostane i sledece sezone.

Posted

Canak pomocni trener :isuse: Ajd sto ga je Miloje bio uzeo, drugari su.. A i on ga je otpustio... Uvek mi je bio medju najneomiljenim igracima. Poslednjih godina kad god je dosao u Pionir izgubili smo. Baksuz.

Al valjda zna Dzile sta radi   :(

Ni meni nije bio omiljen, ali treba biti posten pa reci da je covek bio najbolji strelac nase lige u Spartaku, te da je dogurao do kapitenske trake kod nas, i to sve sa misicnom konstitucijom ko Manute Bol. Znači mora da je pametan igrač, nema druge.

Posted

Canak pomocni trener :isuse: Ajd sto ga je Miloje bio uzeo, drugari su.. A i on ga je otpustio... Uvek mi je bio medju najneomiljenim igracima. Poslednjih godina kad god je dosao u Pionir izgubili smo. Baksuz.

Al valjda zna Dzile sta radi :(

Nije ga miloje otpustio

Posted

Do prosle godine je bio sa njim, ove je bio bez angazmana, pa mi bilo logicno... A sta se dogodilo?

Posted

Do prosle godine je bio sa njim, ove je bio bez angazmana, pa mi bilo logicno... A sta se dogodilo?

nije bio bez posla. vodio je mladje selekcije mege. vesa petrovic pricao da je to bila strategija mege na duze staze. ne kapiram ni ja sto je otisao od njih

Posted

jbt, koje vreme doslo da se ljudi pitaju sto je neko presao iz mege leksa u partizan  :cry:

Posted

nije bio bez posla. vodio je mladje selekcije mege. vesa petrovic pricao da je to bila strategija mege na duze staze. ne kapiram ni ja sto je otisao od njih

zato sto ga je misko izminirao tako sto je doveo trenera koji je vodio i evroligasku ekipu.

Posted

Ostaju i Aranitovic i Vrabac

Aranitovic sigurno ne ostaje.

Posted

Aranitovic sigurno ne ostaje.

I ja tako mislim, jednostavno nije toliko dobar u napadu da nadoknadi rupetinu u odbrani sto donosi ...

Izgleda da dolazi za domacicu Bunic iz MZT-a kao zamena povredjenom Djumicu... Po meni kvalitetnija vrsta drveta™

Posted

"komad" umjesto "vrsta"... piši u duhu ppp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...