Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

steta, a dzile taman poceo da ga uci prvim pravim kosarkaskim koracima.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sto se tice ovih potencijalnih pojacanja, dobra stvar je sto pokazujete interesovanje za cacansku skolu

to uvek na dobro izadje :)

lose je sto (izuzimajuci radicevica) meni ovo vise deluje kao spisak zelja mutinog radnickog ili tako nekog instant kluba, od partizana ocekujem nesto drugacije

hocu reci, majstorovic, bircevic... ok su to igraci za neki aba/ec nivo, ali nemaju dovoljan kvalitet da pored njih mozes da forsiras i par klinaca u rotaciji. bolje iskesirati jednog dva igraca dokazanog kvaliteta (vi bar potencijalnih povratnika imate na izvoz) i pridruziti im gomilu klincadije ako se nema para za vise, nego praviti ekipu oko bircevica i slicnih

Posted

Sta, niko ne prati gostovanje u slovenackoj varosici ?

Posted

Sta, niko ne prati gostovanje u slovenackoj varosici ?

U kom gradu igramo :)

Posted

U kom gradu igramo :)

UH, stvarno zaboravio kako se zove ... Edo 6/7 za tri do sada  :Hail:

Posted

Meni je glavni utisak savršena kontrola skoka koju imamo, to je nešto novo u ovom timu.

Posted (edited)

Meni vidan povratak u formu Murica ali i totalna neupotrebljivost Vilijamsa (kad sa jednim Koprivicom igra izgleda bolje  :isuse: )

Edited by Geo
Posted

Rutinsko gazenje simpaticnih senturcana.. Cvele povrijedjen valjda se bude vratio za nas trijumfalni pohod na kup. Panteri vec drhte.

Posted

Što Vilijams igra onako malo? Nije spreman?

Posted

Što Vilijams igra onako malo? Nije spreman?

Zato sto je los , u napadu previse tehnickh gresaka, u odbrani nikog ne moze da sacuva , niti da zagradi kos ili uhvati neku loptu ...

Posted

Džile madjija

Koliko ovo imamo sada sa njim - 5:1? Gde nam je bila pamet na pocetku sezone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...