Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Radičević jes da muči muku sa zdravljem, ali sumnjam da je neko ozbiljan u nameri da pokuša da ga dovede u Partizan.

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakve veze ima veličina kluba? Dečko je bio proglašen za najboljeg igrača kluba, kao takav draftovan, ima važeći ugovor i pati od povreda koje ne bi trebalo da utiču na njegov košarkaški razvoj. Ne postoji nijedan racionalni razlog koji bi ga poslao da igra ABA ligu bez Evrope.

Posted

Što se mene tiče, dosta bi bilo da dovedu Majstorovića. Ali ovo licitiranje sa imenima unapred je takav danak neiskustvu...panterima na volej. Uzgred, kakva god bila ova sezona, svakako mi je draža ovakva borba za opstanak od onog prošlogodišnjeg ceđenja ljubavi iz Gagića i Pavlovića.

Licitira Blic, u svom klasicnom rekla-kazala fazonu. Nemas ovde istupanje u javnosti ljudi iz kluba i objavljivanje liste zelja..

Posted

Kakve veze ima veličina kluba? Dečko je bio proglašen za najboljeg igrača kluba, kao takav draftovan, ima važeći ugovor i pati od povreda koje ne bi trebalo da utiču na njegov košarkaški razvoj. Ne postoji nijedan racionalni razlog koji bi ga poslao da igra ABA ligu bez Evrope.

pa da, ovako ce igrati u ekipi koja se bori za opstanak u spanskoj ligi, to je valjda mnogo bolja situacija. 

i ne znam ko ga je tacno proglasio za najboljeg igraca kluba, ali to definitivno nije bio slucaj.

Posted

Od Kutlesica, koji se spominje na ovom spisku, meni se vise svidja Rakicevic, bolje njega da uzmu.

Posted

Licitira Blic, u svom klasicnom rekla-kazala fazonu. Nemas ovde istupanje u javnosti ljudi iz kluba i objavljivanje liste zelja..

+1

Posted

Što se mene tiče, dosta bi bilo da dovedu Majstorovića. Ali ovo licitiranje sa imenima unapred je takav danak neiskustvu...panterima na volej. Uzgred, kakva god bila ova sezona, svakako mi je draža ovakva borba za opstanak od onog prošlogodišnjeg ceđenja ljubavi iz Gagića i Pavlovića.

:lolol:

Majstorovic koji nije prosao kod nas na pripremama, Kutlesic i muceni Birca. Nista nemoj da brines, druze, drage volje vam ih prepustamo.

Posted

:lolol:

Majstorovic koji nije prosao kod nas na pripremama, Kutlesic i muceni Birca. Nista nemoj da brines, druze, drage volje vam ih prepustamo.

nisam ni sumnjao da ces se ti javiti...

zar tako oholo posle svega?

jel bolji trener ra ili kari?

Posted

Majstorovic koji nije prosao kod nas na pripremama

c49.jpg

Posted (edited)

nisam ni sumnjao da ces se ti javiti...

zar tako oholo posle svega?

jel bolji trener ra ili kari?

Nije oholost nego realnost. Da smo hteli da dovedemo bilo kojeg od ta tri igraca doveli bismo ih i pre nego sto je Partizan navodno pokazao interesovanje za njih.

edit: Ono sto jeste oholost i bezobrazluk je nazivanje Zvezde i njenih navijaca panterima ali na idiote sa sipke sam se vec odavno navikao. U poslednje vreme su iz nekog, meni neobjasnjivog razloga neophodni deo forumskog kolorita.

Edited by harper
Posted

Nije oholost nego realnost. Da smo hteli da dovedemo bilo kojeg od ta tri igraca doveli bismo ih i pre nego sto je Partizan navodno pokazao interesovanje za njih.

ko ovog iz cacka?

upropasticete vise talentovanih igraca iz ciste obesti.al to je stara cokijeva prica iz fmp dana

tako razmisljaju ovi jadnici iz future ovde.zato im jadran i zalizani uzmu sve sto valja

Posted

ko ovog iz cacka?

upropasticete vise talentovanih igraca iz ciste obesti.al to je stara cokijeva prica iz fmp dana

tako razmisljaju ovi jadnici iz future ovde.zato im jadran i zalizani uzmu sve sto valja

Interesantan koncept, unistavamo igrace tako sto necemo da ih dovedemo iako je, mozes misliti, Partizan pokazao interesovanje za njih. Podgoricka Bradilogika. Kao sto rekoh, Majstorovic je prosao pripreme sa nama i nije se dopao Radonjicu, za Kutlesica jednostavno nemamo mesta a o Bircevicu verovatno niko nije ni razmisljao. Zao mi je (nije, zezam se) sto povremeno dovedemo nekog klinca i sto vise nije slucaj u srpskoj kosarci da se s pistoljima upada kod Registracione komisije i tako na silu i protiv propisa registruju igraci za jedan drugi tim (necemo pominjati koji, samo cemo se znacajno zakasljati) ali moraces polako da se privikavas i na to

Uzgred, nije da te zanima a i nije odgovarajuci topik ali Radonjic je veceras kod Edina i Koleta potvrdio da je realizacija transfera Kvinsija Milera krenula tri dana pre povrede Mitrovica. Toliko o tvom katunarskom budalesanju po Zvezdinom topiku.

Posted

Interesantan koncept, unistavamo igrace tako sto necemo da ih dovedemo iako je, mozes misliti, Partizan pokazao interesovanje za njih. Podgoricka Bradilogika. Kao sto rekoh, Majstorovic je prosao pripreme sa nama i nije se dopao Radonjicu, za Kutlesica jednostavno nemamo mesta a o Bircevicu verovatno niko nije ni razmisljao. Zao mi je (nije, zezam se) sto povremeno dovedemo nekog klinca i sto vise nije slucaj u srpskoj kosarci da se s pistoljima upada kod Registracione komisije i tako na silu i protiv propisa registruju igraci za jedan drugi tim (necemo pominjati koji, samo cemo se znacajno zakasljati) ali moraces polako da se privikavas i na to

Uzgred, nije da te zanima a i nije odgovarajuci topik ali Radonjic je veceras kod Edina i Koleta potvrdio da je realizacija transfera Kvinsija Milera krenula tri dana pre povrede Mitrovica. Toliko o tvom katunarskom budalesanju po Zvezdinom topiku.

ne lupaj

a radonja ti je dps samo takav

sa katunskom nemam nista.ja sam ljesanska!!

ra prizno nesto?pa on je onaj koji cuti

kad bi ti nabrojao trenere uonesvestio bi se

aj pali navijachhh

Posted

ne lupaj

a radonja ti je dps samo takav

sa katunskom nemam nista.ja sam ljesanska!!

ra prizno nesto?pa on je onaj koji cuti

kad bi ti nabrojao trenere uonesvestio bi se

aj pali navijachhh

Ne katunskom nego katunarskom, nije u pitanju nahija vec stanje svesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...