luks Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 ne uspeh da ga nateram da proradi, evo čitavo prvo poluvreme... Vama radi normalno? Забележите овај линк: http://www.sport365.live/en/main
crtamOrasi Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Presudise poeni Djumare i Milutinovica Kaako god, dobro je :)
Geo Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Batica se povampirio :ziga: Ko je Batica ? Kako je dobra stvar kada imas trenera, pa taj isti nesto promeni u igri kada kola krenu nizbrdo ... ^_^
Kreator Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 koliko beše timova ispada iz lige? bežimo tajfunu 3 pobede a sutjesci 2...
Geo Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 koliko beše timova ispada iz lige? bežimo tajfunu 3 pobede a sutjesci 2... Ma sada je borba za peto mesto koje donosi pohvalnicu <_< o zadre tezak li si skok u odbrani nula Kapirao sam da su doveli ovog Vilijamsa kao neku skakcku zver, kad ono i juniori ga izbace iz reketa :(
copkillah Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ovo sa pobedničkim krugom na kraju je sjajna stvar Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
copkillah Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Evo i konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=0iywVqN5
Kreator Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/rokenrol-klasici-dzikic-objasnio-muzicku-uvertiru-ne-daju-mi-prti-bg/51gbpw3 džile
Joe D Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 treba da vodi utakmice u dresu redzi milera u znak protesta
Ryan Franco Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) bezveze sto mu ne daju prti. ne znam što ovo recimo ne puste Edited February 7, 2016 by McCabe
April Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Maksimalno pozdravljam ideju kruga na kraju, jer se 1. momci zahvaljuju svima, a ne samo jednoj tribini kao do sad, i 2. biće tu i poraza, pa da vide kakva su nam lica kad izgube. Najverniji su, vidim, već obesili noseve zbog gubitka još jedne privilegije, tim mi je krug i draži. Hail Džile!
Geo Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 bezveze sto mu ne daju prti. ne znam što ovo recimo ne puste
April Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Dogovor je postignut, saradnja KK Partizan i trenera Aleksandra Džikića će se nastaviti još dve sezone, ali crno-beli se neće zaustaviti samo na tom potezu, već planiraju i ozbiljna pojačanja ekipe. U Humskoj je, kako saznajemo, napravljena i lista želja na tu temu. Na njoj su: Malkolm Armsted, bivši plej Krke a trenutno Istanbula, zatim Stefan Birčević iz Estudijantesa, pa Nikola Radičević iz Sevilje, te centar Metalca Đorđe Majstorović i njegov saigrač iz valjevskog kluba, 21-godišnji bek-šuter Dušan Kutlešić. Želja uprave kluba je i da produži ugovor sa Kevinom Džonsom. Što se mene tiče, dosta bi bilo da dovedu Majstorovića. Ali ovo licitiranje sa imenima unapred je takav danak neiskustvu...panterima na volej. Uzgred, kakva god bila ova sezona, svakako mi je draža ovakva borba za opstanak od onog prošlogodišnjeg ceđenja ljubavi iz Gagića i Pavlovića.
Recommended Posts