Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2015/16

Lezilebovich

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

MONDO saznaje da je Bertomeu ove nedelje telefonom razgovarao sa Berićem i tom prilikom pomenuo mogućnost dobijanja "vajld karda" za neku od sezona posle iduće, dakle 2017/18 ili 2018/19.

Why-Fairy-Tales-Are-Good-for-Kids-Big-Ba

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

654

• Geo

343

• Jimmy Kowalski

244

• theanswer

238

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne razumem ovo, ABA liga više neće davati predstavnika u evro ligi ?

Što bi dobijali wild card za te godine kada ćemo sledeće sezone biti šampioni ABA lige :unsure:

Posted

Pomenuo mogućnost dobijanja... Je daleko od toga da ćemo dobiti. A Bartomeu ne treba verovati ni kad darove nosi.

Posted

Meni ovo mirise na to da je ABA izduvala. Dobila Zvezda mesto ili ne, nama se servira ovo kao "ohrabrujuce objasnjenje" onoga sto sledi. Naravno od WC necemo videti nista ikada.

Posted

Meni ovo mirise na to da je ABA izduvala. .

+1. Zasto bi se inace "nudile" WC da postoji realna sansa da prolaz obezbedimo kroz ABA.

A mozda i samo na jadnjikav nacin pokusavavaju da amrtizuju nezadovoljstvo zbog zvezdine A licence (a mozda je i to buva)...

Posted

Da su hteli da nam daju, dali bi nam 2010. ili 2011.

S druge strane, ako postoji i zrnce istine u tome, to znači da je ULEB u buli da održe Evroligu kao takvu. Realno ne zna se ko manje zna gde udara, FIBA ili ULEB.

Posted

Ma kakve A licence i wild karte ne sprdajte sen

Posted

Realno ne zna se ko manje zna gde udara, FIBA ili ULEB.

+1

Ja licno ne verujem u ovo sto pisu za Zvezdu, ali ko zna. Mozda se i ULEB malo uplasio FIBAe kad je pocela da prisvaja saveze, pa hoce brze-bolje da potpuno zatvore ligu i nude te dodatne licence. 

Posted

Jeste Evroliga potpisala ugovor sa IMG i pominju nekih 40 miliona evra godišnje po klubu, dok FIBA za svoju buduću Ligu šampiona nudi oko 30. Meni ni jedna od tih cifara ne zvuči realno. Evroliga je do sada davala neke mizerne pare, mislim da ove sezone pobednik dobija ceo milion, a sad odjednom svakom učesniku imaju da daju po 40 miliona, važi.

Što se tiče Berića, on brani interes svog kluba i naravno da je legitimno da kaže sve što je rekao. 

Posted

Jeste Evroliga potpisala ugovor sa IMG i pominju nekih 40 miliona evra godišnje po klubu, dok FIBA za svoju buduću Ligu šampiona nudi oko 30. Meni ni jedna od tih cifara ne zvuči realno. Evroliga je do sada davala neke mizerne pare, mislim da ove sezone pobednik dobija ceo milion, a sad odjednom svakom učesniku imaju da daju po 40 miliona, važi.

Što se tiče Berića, on brani interes svog kluba i naravno da je legitimno da kaže sve što je rekao. 

nesto si ti to omasio, kakvih 40 miliona godisnje po klubu

40 miliona za sve klubove

Posted

nesto si ti to omasio, kakvih 40 miliona godisnje po klubu

40 miliona za sve klubove

Znam za to, pominjala se smešno mala cifra od 60m za sve klubove, ali sam našao i: 

"Spanish newspaper El Mundo Deportivo reports that the Euroleague/IMG proposal includes a promise of €40 million in revenues per club per year, with any club wishing to withdraw from the competition required to pay an exit fee of €10 million".

Pošto nigde nisu objavljene bilo kakve konkretne cifre. E sad, možda se ovde nešto izgubilo u prevodu, ako neko zna španski neka pronađe članak sa EMD i proveri. 

Posted

Ma to ni LS u fudbalu ne moze da obezbjedi. Kakvih crnih 40 miliona po klubu. Mozda za 10 sezona. :)

Posted

Ako je i bilo nekog kontakta sa ulebom, onda je bilo nesto u fazonu "Odjebite kretene iz Fibe ako vas pozovu, a mi cemo vam dati wild card tamo neke 2018 (2198)" ... Naravno da od toga nema nista , zato po meni, uzimaj sve sto ti Fiba pruza u prvoj bericetnoj™ sezoni, ako uopste dodje do nekakvog takmicenja.

p.s. Naravno da su nebulozne ove gore cifre koje bi klubovi navodno dobili (i deseti deo je po meni nerealan )

Posted

Prva cifra za koju sam ja čuo je bila 60 miliona za sve klubove po sezoni, što je presmešno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...